Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)
Raspunsuri - Pagina 18
ralia spune:
o duminica frumoasa tuturor!
dankutza, eu sunt la fel ca tine.. nu am avut greturi, doar usoare constipatii si dureri de sani.. acum nu mai am nimic.. daor ca fac pisu mai des, de 2-3 ori pe noapte, ca mananc mai sarat si ca imi vine sa dorm mai mult.. cateodata imi pare ca nici aceste stari nu sunt real, dar ca pot sa lenevesc motivat acum![]()
intepaturi usoare sau dureri ca de menstruatie am avut si eu, am observat ca au incetat aproepe de tot de cand iau Arefam, la recomandarea dr, pana in luna a 3-a, pt siguranta sarcini.. ca de sunt o mamica cam intarziata, 34 ani..:)
Cami, eu cred ca va fi bine, cand vei avea BB in brate vei uitat toate grijile.. cat piveste ingerasul tau.. e in siguranta, intr-un loc plin de iubire..
va poftesc pe toate la placinte si tarta fructe.. am inca multe de aseara, nu le-am devorat pe toate.. si daca nu ar fi duminica, as sta iar vreao 5 ore in bucatarie.. ador sa gatesc.. si vad ca sarcina imi prieste,, am si mai mult spor si imaginatie..
te toate fetele.. o zi frumoasa tuturor in continuare.. cred ca ies sa plim un pic bestia de caine...
oli
7 saptamani+
zuza_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Azi am facut 13 sapt ![]() ![]() maine seara facem eco ![]() Ma doare capul de mor ![]() ![]() ![]() 13+Mariana Mazarica |
Vaai, si eu am avut o durere groaznica, de aseara! Am dormit cu ea, m-am trezit cu ea, nu o mai suportam
. Am baut o cafeluta mai strong asa, 2 lingurite cu varf la cescuta si mi-a trecut. Simina, e posibil sa ne scada tensiunea si tre sa o mai stimulam un pc. Uite, mie deja mi-a trecut!
9
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui zuza_zuzi
Vaai, si eu am avut o durere groaznica, de aseara! Am dormit cu ea, m-am trezit cu ea, nu o mai suportam . Am baut o cafeluta mai strong asa, 2 lingurite cu varf la cescuta si mi-a trecut. Simina, e posibil sa ne scada tensiunea si tre sa o mai stimulam un pc. Uite, mie deja mi-a trecut! 9 |
E posibil sa ai dreptate tu , ca nu ma mai doare acum dupa ce mi-am baut cafeaua.
Eu beau zilnic cate o cafea pt ca asa mi-a recomandat doctorul, avand tensiunea sub 11 mereu

13+Mariana
Mazarica
dankutza spune:
Ramonika, Ralia multumesc de rapunsuri. SI eu pun cate un Arefam in fiecare seara. Pun de vreo saptamana, probabil ca si asta ma face sa imi dispara durerile de sani. Intru in panica foarte repede. Si, in plus ma deranjeaza faptul ca nu am medic in momentul asta. Cezara Bucur, de cand m-a lasat gravida m-a dat pe mana dr Bechir. Nu mai vrea sa stea de vorba cu mine. Ma simt un pic cam parasita. Dar dr Bechir are program dimineata si eu nu pot sa imi risc serviciul acum. Sper sa gasesc un medic sa imi faca o ecografie saptamana viitoare pana nu o iau razna. Vreau sa imi spuna ca e in evolutie si sa ii aud inima.
Multumesc mult
8+
ralia spune:
dankutza
iti recomand pe dr dan deva de la giulesti
e un dr minunat
eu pun arefam si dimieata si seara.. dimineat tb sa ma trezesc mai devrema, ca sa stau macar o ora in pat.. dar e ok.. ma simt minunat si asteptam BB cu nerabdare..
oli
7 saptamani+
byabeatrice spune:
Cata liniste pe aici..se vede ca e vreme buna si ati iesit la aer... Weekend placut in continuare!!!
bya
9+
BEBE STRUMF
dienutze spune:
Buna, fetele!
Calm si pace la voi, imi place.
Eu am dormit ca sparta azi, in 2 reprize! Am speriat pe husband, care, saracul, face varza la cuptor, s-a prins el ca azi sunt o lenesaa.
Eu dorm si visez numai tampenii, incerc sa nu le dau atentie, cica gravidele au cosmaruri, e normal...
Trebuie sa ma apus de niste ordine si de calcat, am un munte de haine la calcat...incer sa imi fac avant ![]()
10+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie
sa fim sanatosi!
VEDETUTA
betty78 spune:
Buna fetele,
Si eu am avut dureri crunte azi noapte...efectiv am crezut ca o sa se intample ceva rau, dar ce-i drept am exagerat putin cam mult ieri: am f toata ziua la targul de amenajari inetrioere, iar apoi la cumparaturi la cora si am ajuns la 11 seara acasa......
va pup si va doresc un wekkend placut in continuare
Betty78
13+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
dienutze spune:
Of, Betty, te inteleg perfect.
Te simti in stare de orice, ca si inainte de sarcina, si de fapt organismul cedeaza mult mai repede.
Si eu am patit ceva asemanator acum o saptamana, am umblat de dimineata pana pe la 2 si noroc ca am termiant si am ajuns acasa ...atunci am realizat ca exagerasem! Am dormit rupta vreo 4 ore apoi.
Bine ca nu s-a intamplat nimic rau!
Odihna placuta! 
10+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie
sa fim sanatosi!
VEDETUTA
Lidia74 spune:
Fetelor eu fac pizza cu tati...Abia astept sa o scot de la cuptor. Va invit pe toate; am facut 2 tavi, yes!
Eu iar am simtit azi ca parca misca ceva la mine in burtica. CAMI tu cum simti cand misca bebe? Acum il simti in fiecare zi?
Pupici
13+