Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)
Raspunsuri - Pagina 17
vias spune:
cred ac se vede ac de la una trec la alta...

...merg sa fac un
apoi plecam la cimitir..
o zi placuta fetelor..in Brasov e foarte frumos afara!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
ionelamaria spune:
Camy, starile emotionale contradictorii cica sunt normale in timpul sarcinii. nu te framanta. Un bb sanatos si plin de viata te va bucura peste cateva luni... si te va tine ocupata
Trebuie sa ai grija de el. Gaseste loc in fiecare zi pentru un zambet din tot sufletul pentru el. sigur simte!!
10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
simina_kin spune:
Azi este ziua Mamelor de Ingeri si vreau sa le spun tuturor ca Dumnezeu are grija de ingerasi sa aiba somnul dulce , iar ei vegheaza asupra mamicilor sa le fie bine de acum innainte , sa le aline suferinta, si sa reuseasca sa treaca peste durere ramanand doar cu amintirile frumoase!!!
Dumnezeu sa odihneasca toti ingerasii
pentru ingerasul Darius bebe de Camy
pentru ingerasul Alma bebe de Ayla
Daca voi putea astazi sa ies afara , cu tot dragul voi inalta doua baloane pentru ingerasi!!
13+
Mariana
Mazarica
Lidia74 spune:
CAMI daca Doamne Doamne a ingaduit sa ramai iar insarcinata inseamna ca el stie ca esti pregatita pentru asta chiar daca acum nu realizezi. Fii optimista, incearca sa nu te mai gandesti la rau.
Si eu merg noaptea la toaleta de cate 2-3 ori si mai dau si drumul la geam ca parca simt ca nu pot sa dorm daca nu am aer curat. De-alea gravidutzelor...
Pupici
13+
miany75 spune:
Buna dimineata ,burtici!..se pare ca am scapat de durerea de cap ,cel putin momentan...
..
Sanda ,alias "Simonette"..ma bucur ca samburelul tau e bine ,ai grija de tine ...menajeaza-te!!Si eu faceam pe grozava la inceput ,pana m-a tras toata lumea de maneca si mi-am dat seama ca cel mai important e ca
sa fie sanatos..Odihna placuta!
Camy,e perfect normal sa ai asemenea sentimente..dar Doamne-Doamne stie cel mai bine de ce avem nevoie..Fruntea sus ...va fi bine!!
De cand am intrat in trim II,nu mai merg asa des la baie ..ma trezeam de 2-3 ori pe noapte si abia reuseam sa adorm din nou...acu parca e mai bine ..merg doar o data..
..Si la CLuj e vreme buna asa ca am sa ies la iarba verde...de abia astept sa mananc o "slaninuta "cu ceapa verde..sper sa nu mi fie rau..Va pup pe toate!

miany
13+
simonette spune:
Noi stam in pat........ e prima duminik in 8 luni in care eu nu sunt la servici.......savurez la maxim!
Cami, zambeste in oglinda si vei v edea ca totul se va rasfrange in sufletul tau
O duminik minunata va doresc!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 8+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
dankutza spune:
Sunt super fericita. Astazi am intrat in saptamana 8.
Sper sa fie totul Ok. Nu stiu cum sunteti voi dar eu traiesc numai cu frica sa nu se opreasca din evolutie. O sa incerc sa ma duc la un eco saptamana asta ca sa mai linistesc. Nu ne-am mai "vazut" de la 6 saptamani si 4 zile.
Pe mine cam incepe sa ma lase somnolenta si durerile de sani. Pentru mine astea sunt singurele semne ca bebe e ok. Nu am avut deloc stari de voma, greata sau constipatie. SI, binentels ca am intrat in panica. Voi stiti cumva cand se opresc starile de somnolenta si durerile de sani? Din cand in cand mai simt niste junghiulete prin uter, nu dese si nici dureroase. Cred ca a inceput sa cresca uterul.
Pupici
8+
Ramonika spune:
dankuta - stai cuminte ca daca nu ai toate simptomele nu inseamna ca bebe nu e bine. nici eu nu prea am avut simptome, decat pishu mai des si o vaga senzatie de greata si pretentii mai mari la mancare. atat. in rest... nimic, ceea ce ma bucura, ca nu suport sa vomit 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
zuza_zuzi spune:
Buna gravidutelor!
Am lipsit o perioada...am fost super full la job, iar cand ajungeam acasa primul lucru la care ma gandeam era somnul! Eu inca mai am senzatia de somnolenta..la greu! As dormi cate 12 ore fara intrerupere.
S-a scris cam mult, am incercat sa revin peste toate paginile ratate...sarbatorite, mamici fericite ...ce frumos!
Si noi am fost vineri la eco, BB are 10 sapt deja, e totul ok, iar 4D-ul este nemaipomenit, niste senzatii, vb lui Nichita rasu-plansu
.
Unde ati facut eco de 12 sapt, cea cu translucenta nucala? Eu am programare la Medlife la Dincaref, insa as vrea sa ajung la Iosup, ma tem insa ca e din scurt, oare gasesc programare? Stiu ca tre sa te programezi la Iosup cu o luna-doua inainte...
Ce ziceti?
Aveti grija de voi si de BB-ei!
9