Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

maine este ziua mamelor de ingeri o sa merg cu sotul in centru sa ridicam baloane colorate la cer cu mesaje pt Darius, sa aprindem lumanari..

Imi este atat de greu numai cand ma gandesc..
Peste cateva zile, Darius ar fi facut 10 luni

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

BUNA ,fetelor ! am fost plecata toata ziua si abia acum am intrat sa vad ce mai faceti...ati fost tare harnicute ..am avut ce citi din urma...LARISEL ,felicitari pentru cei doi bebei ,sa dea DD sa fie sanatosi ;ALINA,multa sanatate si ai grija de tine..
Cred ca ma duc sa ma intind putin..nu ma simt prea bine.am ceva ameteli si o durere de cap destul de sacaitoare..
VA PUP si va doresc noapte buna si o duminica placuta!!

miany
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RALIA eu vreau si placinta cu mere si cu branza si tarta cu kiwi...Daca intre timp nu le-ai devorat...Eu aduc niste limonada cu lamaie si miere...Si fac cinste si cu niste inghetata...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

hop si eu.....dar pt scurt timp...
vreau doar sa va spun weekend placut, cat a mai ramas din el....
va pupacesc pe toate

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

9+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va pup....
Noi am ajuns la urgente in seara asta ca am avut o sangerare de culoare maronie si am intrat in panica... Adevarul e ca ultimile 10zile am lucrat non stop 11 ore pe zi si am avut numai clienti grei cu masaje interminabile

Din fericire samburik este bine, inimioara batea de zor si dr era satisfacut! Atata doar ca s-a desprin un pic si mi-a recomandat repaus 2 sapt. Deci Alina, suntem 2 in sit asta! Acum am ajuns acasa, am citi din urma si vroiam sa va tin la curent.
Si-a mai vazut cineva samburelul azi dar am uitat cine Felicitari!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 8+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna dimineata fetelor, astazi se pare ca sunt cea mai matinala..... desi ma simt mai obosita nu reusesc sa dorm pe saturate. O zi insorita tuturor!!

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

..nu stiu daca mai pateste cineva asa ceva...eu noaptea cred ca am nevoie sa merg la toaleta mai des...inconstient cred ca "ma tin" incep si-mi incordez burtica...si dimineata am niste dureri de numa...
...dar cum m-am trezit si trece ceva timp, cum nu ma mai doare...

...asa ca sa ma am inca un motiv de ingrijorare...

Simonette ma bucur ca nu e nimic cu samburica... odihna placuta aceste 2 saptamani...si refacere completa!

...eu azi am de alergat...ca la maraton..

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata fetelor
Nu stiu pe la voi cum e, dar la Bucuresti e soare de numa' si o zi minunata. Va doresc sa va simtiti grozav azi.
Am citit si eu din urma si zic asa:
Lorelix - din pacate trebuie sa ai contributii platite statului roman pe ultimele 12 luni inainte de data nasterii copilului. Asa cum zicea si Larisel e f dificil sa platesti din urma, adica sa gasesti un angajator dispus sa depuna declaratii si tone de hartii din urma, mai ales ca s-a intamplat in 2008, care tocmai se inchide dpdv financiar. Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa incerci sa intrebi la primarie, la celebrul birou unde se depun dosarele pentru indemnizatii ce solutie legala exista ca sa poti beneficia si tu de banutzii cu pricina. Doar ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si sa speri ca gasesti pe cineva destul de dragut si inteligent care sa te poata ajuta. Din pacate in tara asta daca intrebi 2 functionari publici ceva, sunt sanse de 90% sa primesti 2 raspunsuri, din care unul cu siguranta este: 'nu stiu'...
Nu stiu cum sa te ajut altfel...
Simonette - problema cu sangerarea am avut-o si eu, si stresul este major. Doctorii pe care i-am vazut cu aceste ocazii au spus f clar ca este legat f f tare de efort, asa ca baga liniste la pat, cat de mult poti si o sa se rezolve.
Dienutze - stai linistita, si la mine - asa cum am mai scris - dupa 10-11 saptamani am revenit la starea de dinainte, au disparut toate semnele (greata, somnolenta, oboseala, constipatie) si am facut ca tine, m-am tot framantat pana la echo (care a fost la 13 sapt +). La echo doctorul m-a certat ca ma stresez aiurea si stresez si BB, ca totul era minunat. Este intrarea in sem II care este cel mai linistit din toata sarcina. Daca tii musai, du-te la echo pt linistea ta, dar nu te stresa aiurea.
Ah, am ramas clar cu ceva, trezitul noaptea pentru mers la baie - aviz Cami - dar m-am consolat, spunandu-mi ca iau asta ca pe un antrenament cand o trebui sa ma trezesc noaptea pentru BB
Larisel - duble felicitari

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

problema cu durerea abdominala am avut-o si eu cateva saptamani.... doar ca nu dimineata ci de pe la ora pranzului. Abia acum am realizat ca eu tineam muchii abdominali incordati toata ziua. se pare ca BB nu e incantat de acest obicei al meu.... si pana am inteles de la ce e durerea, ma cam speriasem. M-am chinuit cateva zile sa imi relaxez abdomenul. Acum nu mai am aceasta problema. Sau, cine stie? poate va reaparea

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

eu am o usoara depresie cred..mai e atat de mult pana o sa nasc...si acum va fi din ce in ce mai rau....
...eu una sincera sa fiu, nu sunt o admiratoare a acestei stari de "gravida" si faptul ca vine o sarcina atat de repede dupa cea cu Darius...nu stiu..dar ma gandesc ca nu sunt pregatita...as fi vrut sa nu fiu ..

...vreau ca bebe sa fie sanatos, dar incertitudinea asta mi-a cam pus nervii la grea incercare...simt ca clachez...
...vreau sa redevin eu cea care eram inainte...

..Doamne, cate sentimente contradictorii mai am si eu..
...plus ca in ultimul timp am facut multe poze si cred ca am realizat cat de tare m-am ingrasat...nimic din hainele mele nu ma mai cuprinde... simt ca nu mai sunt eu Cami care eram odata...

...cred ca merg sa pun si un bilet la loto...VREAU SA CASTIG!

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput