Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)
Raspunsuri - Pagina 15
sandyprs spune:
Dragele mele va multumesc pentru cele descrise de voi; intr-adevar eu am niste dureri mici ca niste intepaturi trecatoare ce le simt numai in anumite situatii pe care am inceput sa le am din sapt 5.Sunt cam speriata pentru ca eu am mai pierdut 2 sarcini din care una de 18 saptamani si la care am avut aceleasi intepaturi.Ideea este ca acum sunt sub tratament , atunci medicul la care megeam nu prea il durea capul de mine.Pup toate gravidutele si aspirantele 

.Sa auzim numai de bine.
7+
dymomo77 spune:
Nici la mine nu a mers ieri forumul asa ca v-am citit acu de dimineata. Ieri am experimentat cea mai cumplita durere de cap din intreaga mea existenta asa ca pe la ora 23 m-am prezentat la spital(care norocul meu e la un minut de mers pe jos). De garda o dr ff draguta, temp 37.6 nas infundat, dureri in gat si o durere de cap.... Am facut si o ecografie si mazarel e bine, activitate cardiaca OK dadea cu spor din manute si picioruse. Am venit acasa am bagat un paracetamol si nani. Acuma parca e mai bine desi dimineata la trezire durerea era aceeasi. Apropo de BB si eu imi doream fff mult o fetita nici nu concepeam altceva si imediat dupa ce am ramas am avut sentimentul clar ca e baiat. Acu parca m-am obisnuit cu ideea ca e baiat. pana la urma important e sa fie sanatos si mai putin ce e. Eu una nu am vazut parinti care sa fi vrut baiat sau fata si sa fi fost invers si sa nu il fi iubit ca pe ochii din cap. Hai ca m-am lungit...
14+
Ramonika spune:
salut fetelor,
eu in w-e nu prea mai intru pe net, asa ca ma scuzati pt. absenta.
o sa reiau luni ce ati scris, ca sa fiu la curent cu ce mai faceti.
w-e placut va doresc! 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
simina_kin spune:
Ionelamaria esti in listuza!!
Desi sunt in zugraveli/demolari/renovari am netul deschis mereu (na..sunt
si ma feresc de efort)si mai arunc cate un ochi pe aici dupa date de trecut in listutza ,si fac asta cu cea mai mare placere!!
12+
Mariana
Se apropie BabyExpo
mergem sa ne luam hainute de gravidutze
....abia astept!!
Mazarica
ionelamaria spune:
Multumesc mult SIMINA. Spor la zugraveli, dar ai grija sa nu depui efort mare![]()

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Lidia74 spune:
SIMINA spor la treaba si multumim ca administrezi odiseea noastra.
Fetelor, eu parca simt ca misca ceva la mine in burtica dar nu stiu daca e bebitza. Ma tot gandesc sa nu fie intestinele mele, desi incerc sa vad daca miscarea e in zona mediana a burticii ca stiu ca acolo sta bebe. Oricum nu prea stiu cum se simte miscarea lui bebe desi unele mamici spun ca la inceput se simte ca un fluture.
13+
BoboMom spune:
Buna fetelor! 
Vad ca ati schimbat si numele topicului de cand n-am mai fost pe-aici. ![]()
Bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!
Noi suntem bine. Incet-incet revenim la forum. 
Laura
13+ baby 
ralia spune:
buna seara tuturor!
ieri am fost la primul echo si am vazut BB.. eram atat de fericita
sotului meu i-au dat lacrimile..
e primul bb.. avem emotii mari..
si cred ca deja ma inspira BB nostru caci toata ziua am gatit ca nebuna.. felul 1 si 2, am impartit si la un sarac mancare, apoi am facut si 3 feluri de prajituri...si sunt singura sa le mananc .. caci sotul e la mare.. sa faca poze.. e in tabara foto pt 2 zile.. si nu am mers cu el caci nu puteam sa luam in tabara si cainele ..
bun venit celor noi si sarcina usoara tuturor!
oli
7 saptamani+
vias spune:
eu am dormit toata ziua, nu am facut nimic de mancare..![]()
Laura, bine ai revenit!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE