Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simina, multumim pentru efortul care il faci pt noi toate..sa stai mereu cu ochiu' sa notezi noutatile de pe aici! (ar trebui si eu sa ma mobilizez sa invat cum se fac schimbarile in prima pag/cum se face cap nou..., ca's o nesimtita..)
Nasol cu curatenia asta prin casa, e un taraboi si la mine..desi varuim doar un hol si 2 pereti in bucatarie... Spor !
Larisel, ce mistoo..gemenei! As fi vrut si euuuuuuu..Las' sanatoasa sa fii sa poti duce bine sarcina si sa se dezvolte bine amandoi samburasii!
Camy, mai ziceai ca mai sunt gemeni la noi in odisee?? Care? Ca eu nu am habar

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Speranta mai are gemeni...dar nu stiu pe unde e pitita..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

eu acum caut nume de copii
Ce ziceti?
Fete: Alexia, Beatrice, Allice, Carina, Catinca, Emma, Erika, Miruna, Miriam,Melisa, medeea, Naomi, Noemi, Patricia, Sofia, Thea, Yvonne

Baieti: Denis, Eduard,Fabian,Flavius,Leonard, Mihnea, Mircea, Matei, Noris, Filip, Robert, Sasha, Dorian..

aaahhh...ce multe sunt...si frumoase foc..

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola burtici!va mai aduceti aminte de noi,nu cred...
am lipsit motivat zic eu,dupa o saptamana de cosmar azi pot zice ca sunt cat de cat bine.de vinerea trecuta a inceput spoting-ul maro si dureri din ce in ce mai naspa,marti dr mi-a confirmat ca sarcina "o luase la vale",ditamai decolarea de placenta,din ff bine pozitionata era mult mai joasa dar samburelul meu avea inima buna si batea acolo cu putere spre marea incantare a mea.nici nu am ajuns bine acasa si deja ma incovoiam de dureri...am tinut-o asa pana ieri,cand s-au mai potolit durerile...am stat numai in pat,cu mari mobilizari de forte sa stea cineva cu copilul si dupa-amiaza cand nu am bona.acum cu ajutorul lui DD sunt bine,ma duc saptamana viitoare la eco sa vad rezultatul durerilor pe care le-am avut...era chiar culmea sa am o sarcina cu liniste si pace....
simonette magda si floricik un sincer la multi ani!
laura
si adriana v-am admirat pozele, doua viitoare mamici frumoase si fff tinere,va fi o placere sa va admire omul in parc cu caruciorul
simonette ai doi baieti superbi si tu mamico nu te lasi mai prejos!
camy felicitari pt vestile bune si primii "fluturasi" din burtica
larisel DD ajuta sa fie amandoi sanatosi!felicitari!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

mesajele mele sunt trecute ca nemoderate, nu apare data si ora ca voi. ma intreb daca voi le vedeti

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Le vedem dar mai tarziu si e posibil sa sarim peste ele. Ca sa le vedem ar trebui sa ne intoarcem 1-2 pagini inapoi. Dar acum ai scapat de moderare pt ca ved ca deja ai ajuns la mesajul 12, asa ca nu vei mai avea probleme.

6+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Merci larisel
eu mereu cu intrebarile. ca sa apar si eu pe prima pagina unde ar trebui sa completez DN UM si DPN?

10+

Mergi la inceput

nu am chef de nimic...ma pun in pat..

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Merci larisel
eu mereu cu intrebarile. ca sa apar si eu pe prima pagina unde ar trebui sa completez DN UM si DPN?

10+

Intr-un mesaj chiar aici pe forum si o sa te treaca o colegutza dragutza care se ocupa de administrare dar cand se mai elibereaza un pic pt ca zicea ca e tare ocupata.

6+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

bun, atunci sa trimit mesajul: DN 28.02.1982 UM 27.02.2009 DPN 5.12.2009

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Alina, ne bucuram ca ne scrii, sa dea DD sa fie bine si sa scapi de dureri iar micutul tau sa fie puternic si rezistent si sa stea bine cuibarit la mami in burtica!
Cat despre ca sunt tinerica, daca de mine ziceai...(eram trecute eu si Adriana) eu am acusica 28ani juma'..deci nu mai sunt chiar asa tinerica, in schimb Adriana e tinerica ca are 23 de ani Multam' oricum ca deh..ma simt flatata de ma faci tinerica(eu consider ca tinerica eram al 20 de ani..)
Acu' ..na' stiu ca o sa sara fetili care au peste 30 cu gura pe mine, ca daca eu ma plang ca nus tinerica ele cum sunt...

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput