*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (256)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hello si de la noi:avem soare,avem iarba verde,avem gratarul pregatit,micii si carnita asteapta,inghetata e in congelator:cine doreste?cine pofteste??

Maia,cum iti ziceam si David a avut aceeasi problema,in 7 ani a avut doar un abcces dentar pe la 4 ani si atat!sa stai linistita,e adevarat ca se vede urat,si ca o sa il afecteze putin la vorbit,deoarece macinandu-se dintucii din fata,limba nu va avea in ce sa se opreasca cand vorbeste..dar,isi va reveni!multi
Sam mai nou doarme doar 1 data pe zi,cam 3 ore si jumatate!
Oana,nici io nu am mai dat pe Bucataras..avem prietenii din germania la noi si am facut cateva bunataturi de acolo!
am zis ca va fi Lica Reloded 2!!!
nu te-ai mai uitat la pozele mele???
Luny,cine te scoate pe tine de pe Bucataras sa ma ia si pe mine:salivez la greu
Nici mie nu imi plac animatorii:sunt tare sacaietori
Gecko,asa si al meu sta pe tron:cred ca asa stau tioti barbatii.iti dai seama,cand va creste si Patrick mare ce va fi:coada cu bilete !
Olga,abia astept sa vad camera Sofiei
Clau,ce trai pe vatrai pe baietii tai:tot la peste
Naty,e buna ideea de piscina cu apa si bile!sunt multe oferte la magazinele mari gen Selgros,Metro...
fug ca sfarie gratarul.Va astept

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare randunici

imi beau si eu cafeaua,andru s-a culcat ,a tot fost matait si tot fara pofta de mancare..nu stiu ce are ,febra nu are,a facut un pic cacutza mai subtire ..oare de la ce sa fie?sa fie din cauza vaccinului ?sau o aparea vreun dintos fitos..eu m-am chiorat in guritza lui dar nu vad nimic..off ...

criss si noi cred ca tot la jupiter o sa mergem,nu am mai fost din 2004 ..cum mai este statiunea?noi cunoastem pe cineva la un hotel aici si ne gandeam sa ne petrecem concediul tot in statiunea asta,mie mi-a placut e linistita,nu e f multa agitatie,f multi fitosi..mai bine zis nu erau...cu toate ca ma gandeam sa optez pt gazda..imi e cam frica cu papaceala pt andru asa ma gandesc ca pot sa-i gatesc eu...nu stiu sa vedem...

maia nu stiu daca e din cauza RH si eu am Rh neg iar sotul si andru pozitiv..hai ca o sa fie bine cu timpul

bubu merci..f tare faza cu vlad si lica...

olga feliictari pt dormitorul sofiei si hai repejor cu pozici

naty e f buna ideea cu piscinutza cu mingiutze...

ariel pe girafa aia am pus eu ochianul...e super misto si balenutza imi place

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Hello si de la noi:avem soare,avem iarba verde,avem gratarul pregatit,micii si carnita asteapta,inghetata e in congelator:cine doreste?cine pofteste??

Maia,cum iti ziceam si David a avut aceeasi problema,in 7 ani a avut doar un abcces dentar pe la 4 ani si atat!sa stai linistita,e adevarat ca se vede urat,si ca o sa il afecteze putin la vorbit,deoarece macinandu-se dintucii din fata,limba nu va avea in ce sa se opreasca cand vorbeste..dar,isi va reveni!multi
Sam mai nou doarme doar 1 data pe zi,cam 3 ore si jumatate!
Oana,nici io nu am mai dat pe Bucataras..avem prietenii din germania la noi si am facut cateva bunataturi de acolo!
am zis ca va fi Lica Reloded 2!!!
nu te-ai mai uitat la pozele mele???
Luny,cine te scoate pe tine de pe Bucataras sa ma ia si pe mine:salivez la greu
Nici mie nu imi plac animatorii:sunt tare sacaietori
Gecko,asa si al meu sta pe tron:cred ca asa stau tioti barbatii.iti dai seama,cand va creste si Patrick mare ce va fi:coada cu bilete !
Olga,abia astept sa vad camera Sofiei
Clau,ce trai pe vatrai pe baietii tai:tot la peste
Naty,e buna ideea de piscina cu apa si bile!sunt multe oferte la magazinele mari gen Selgros,Metro...
fug ca sfarie gratarul.Va astept

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

sa aveti pofta si sa va bucurati din plin de soare si vremea frumoasa...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau!
sunt vie si nevatamata!
Am avut cea mai usoara garda ever, cred ca a fost vorba de norocul incepatorului!

Vad ca nu v-ati hotarat cu data, din ce-am citit pe fuga vad ca mai multa lume nu poate pe 23 asa ca propun 6 iunie!
Pizza si inghetata!

Sa vad voturile pe prima pagina!

Eu ma pregatesc sa plec la circ cu Ilinca, la cel din Moghioros, am auzit ca e cu multe animale!

Sper sa-i placa, de-abia astept!

Simo, randunoiul a vrut sa ma vina sa ma ia azi de Ploiesti si sa mergem o fuga pana la munte....dar nu ne-am hotarat cum si in ce fel asa ca am venit eu acasa cu microbuzul.
Daca stiam ca la tine sfaraia gratarul in curte acolo eram!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Simo 27 multumesc pentru incurajari si sa stii ca ma simt mult mai bine dupa ce mi-ai spus ca ai trecut cu David prin aceeasi problema.Cred ca m-am si speriat ca am vorbit cam mult cu d-ra despre viitor si e exact ca-n povestea cu drobul de sare.Ma impancientez dinainte stiind ca poate pe viitor i se va intampla si lui Vlad asa.Va pupic

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hop si eu pe'nserat

sunt franta, rupta in doua, ma doare fiecare celula, nucleu, mitocondrie...donez copchil cu ardei iuti intre buci...cu rachete in talpi...plamani de soprana...personalitate de berbecccc

am fost la masa la o familie de amici si le-a cotrobait fiecare coltisor din casa (si casa nu e mica), s-a urcat de mii de ori pe scari pana la birourile de sus, le-a alergat pe fete etc etc etc...copchil rau am.
Ca sa nu mai spun ca s-a vizionat film cu Margelatu si am mai trebuit sa il pazesc ca sa nu se urce calare pe plasma oamenilor.
Concluzii si decizii personale:
1. pana face 18 ani NU mai mergem cu el in vizita
2. pana pleaca la facultate NU ne vom lua casa mare
3. pana pleaca la facultate NU ne luam casa cu etaj

si de la coada la cap si din aduceri aminte:
simo, e domle ceva in cromozomul ala "Y" al barbatilor cu statul si uitatul lor pe buda. Cred ca poate sa arda casa ca nu se misca de acolo daca nu a trecut jumatea de ora regulamentara.

olgutzica, in iulie pe la mijloc e stresul. Pare mult timp dar parca vad ca ma ajunge sfarsitul de iunie cu morcovul, gradinarul si sculele lui adanc infipte in popou.

naty, stiu ca suna bine ideea cu piscina...doar ca eu acum, cand cu greu imi tarai degetele pe tastatura datorita febrei musculare date de alergatul dupa copchil, zic ca sa nu fii dezamagita cand Iulia nu o va folosi exact scopului ei. Iti vei rupe spatele si-ti va pieri vocea stand cu gura pe ea cand o va escalada in continuu (stiu ca pare greu de crezut dar vei ajunge acolo), o va rasturna cu susul in jos, va pune in ea tot ce vei vrea si ce nu vei vrea (inclusiv mobil, mancare, haine etc)...asta este un obiect ce Patrick nu il va primi....

gata...nu mai pot...
ma bag la dormit...Doamne da ca pana dimineata sa imi treaca durererea din oase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, si bb2 pe cand?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara tuturor!

Intru sa zic ca-s vie, doar am niste probleme cu calculatorul. Pup pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://family.webshots.com/photo/2497853820103379982Iphlyn

Cateva poze cu baietii!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

inca una si ma duc

maia, al meu inca mai are 2 somnuri (in cele mai multe zile). Daca e la gradinita atunci somnurile sunt de 30-40 de minute (nu-i de mirarein taraboiul de acolo)...daca e acasa atunci face chiar si doua somnuri de cate doua ore fiecare.

luny, imi pare tare bine ca totul a mers lin cu Matei. Si uite niste floricele pentru mamica ta ca a fost atat de saritoare si rabdatoare si te-a ajutat in situatia asta.

si sa nu uit...pentru voi toate...
La Multi Ani sanatosi, fericiti, plini de bucurii langa copilasii vostri dragele mele mamici!!! Happy Mother's Day!!!

Mergi la inceput