*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (256)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, ma gandeam ca in spatiul din ultima parte a mesajului tau e o injuratura "invizibila" pentru mine, dar nu.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Helau!
Am fost azi in Parcul Circului, impreuna cu mama care tare s-a bucurat biata de ea de cateva clipe cu mine si Iulia; asa cum traieste ea, in lumea eiin care nu mai conteaza decat cartile si religia, are inca nevoie de prezenta noastra. Buun, deci in parc era superb, lacul insa socant de secat, am vazut 4 broaste testoase, Iulia a mancat un borcan Nestle intreg de pui cu morcov SI un iaurt, am pus-o in iarba...Buun, cand deodata m-a sunat randunoiul speriat ca sa ne intoarcem ca l-a sunat frate-su ca soacra-mii ii e rau si i-a zis ca daca moare sa caute lumanare in balcon. Spre dezamagirea alor mei am suit copilu in masina, am recuperat randunoiul, stetoscopul si tensiometrul de acasa si am zburat in Drumul Taberei...unde soacra-mea i-a facut un scandal monstru cumnatului, ca ce, e prima data cand ii e rau? ca n-are nimic si sa-mi ceara scuze ca m-a deranjat Posibil sa fi fost inima, dar abia daca m-a lasat sa o consult, ce sa mai zic sa o duc sa faca un ECG, nu vrea! Si uite asa mi-am stricat plimbarea, probabil pt o alarma falsa.
Tuchi, bravo bravo pt garda usoara, deie Domnul sa nu fie norocul incepatorului ci o mana buna Maine mergeti in Herastrau? Ca noi vom ajunge...Maine se produce marea intalnire cu baiatul randunoiului (am emotii) si ca sa fie mai "soft" vin si niste prieteni in parc cu baiatul lor ca sa joace fotbal; randunoiul va sta undeva in fund, normal, asa ca am de batut Herastraul cu fata...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hai ca mai incerc odata:

si daca nu va merge...atunci asta e linkul:
http://www.youtube.com/watch?gl=AU&hl=en-GB&v=RffUqjOY9Ec&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mergi la inceput

Gudinde .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nicoleta Merci mult.

Mergi la inceput

Gudinde, nu esti . E miscarea slabuta azi...Week-end, na...
Ariel, mai studiez problema. Piscina aia e ff misto dar destul de mare, scrie ca se recomanda la copii peste 4 ani si...eu ma gandeam la ceva f simplu, cu buget mult mai mic. Dar astea cu bile vad ca-s destul de scumpe si ele, mai bine iau o piscina mica si modesta si, eventual, bile

Naty

Mergi la inceput

Week-end, week-end, da cine ne face capitol nou?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Week-end, week-end, da cine ne face capitol nou?

Deci eu sunt aia invizibila...Cam observasem eu

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

hellou!

am culcat copilul,am hranit sotul si
acu mananc si eu paiine cu unsoare ,ceapa
verde si rosii
fain,nu?

Mergi la inceput