*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (256)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Multumesc ca te-ai gandit la Andra meaSper sa fie bine cu teza asta

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Maia, luni caut in mailul de serviciu datele de contact ale doctoritei, ca se pare ca prietena mea a intrat in travaliu Le-am cerut acum cateva luni pentru baietelul unui coleg cu aceeasi problema cu a ta, numai ca pe lista lor de prioritati, din pacate, dintii au ajuns pe locuri codase...si nu sunt de condamnat, a au probleme muuult mai grave...

Bubule, nu, maaaa, nu de la tine am luat raceala...Nu ti-as face eu una ca asta ! Bietul Vladut cu Lica, ma....ce miluta mi-a fost de el!!! Da, pentru ei sa o chemi des sa ii vada, e clar ca macar Vlad e atasat de ea...Ooof!

Naty, buna decizia unei pauze pentru Iulia. Uite, si la Sophie a durat muuult ( de la 10 luni la peste 1 an ) sa isi dea drumul la mersul SINGURA, desi repet, de la 10 luni, mergea sprijinindu-se de mobila si de ce gasea prin casa. O sa capete curaj, pe masura maririi cocoasei tale .

Cris, mie mi-e egala si ora intalnirii

Gecko, cand ai examenul? Spor la invatat!!!

Acum se da ultima "mana" de vopsea pe balcon, urmeaza plintele de pus si intram in curatenie. Luni sunt gata perdeaua si draperia, mai am de cumparat pat ( dar nu mai avem bani ) si gata dormitorul Skufei. Dupa ce pun perdeaua si draperia, poate fac o poza, e frumos RAU si linisteeeee ( e singura camera la care am termopan, si zici ca sunt in biserica, nu vizavi de Spitalul Judetean de Urgenta, asa de liniste e ).

Mai viu

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgu, felicitari pt dormitorul lui Sku, sa-l stapaneasca sanatoasa si fericita si sa vina si patul!
Bubu
, trebuie sa ti-o apropii din nou pe Lica de copii...ceea ce cred insa ferm e ca trebuie sa ai o discutie deschisa si sincera cu ea; nu doar despre faza cu banii ci mai ales despre nemultumirile tale anterioare. Prea era ok femeia asta, ceva s-a intamplat, dintr-un motiv s-a suparat ea si daca tot e benefic pt copii sa o aiba in preajma cred ca e important sa lamuriti ce si cum.
Si da, tare frumos e la nasi la curte. Casa e cea mai "la camp", aproape de padure, pe camp vin des fazani (am vazut unul ieri), caprioare si iepuri, aerul e tare si ff curat, e superb. Asta a fost visul de o viata al nasului; nasa insa face mari eforturi de adaptare si e intr-o faza destul de nasoala de depresie, ca de-aia m-am si dus de fapt. O omoara ca daca-i trebuie prostia X la bucatarie nu poate da fuga la magazinul din colt sa ia. E acum cu copil mic pe care il alapteaza la cerere (asta insemnand non stop frate, e incredibil cat suge copilul asta; la nici 2 luni dealtfel are 6 kg) si abia si-a luat carnetul, nu are curaj sa se deplaseze singura cu copiii in Bucuresti. Pt noi ca musafiri e splendid dar pe ea sincer nu o invidiez, si eu sunt tot de-asta "citadina"...
Cu dintii...eu una nu am reusit sa ma lamuresc de un lucru: cata legatura are dentitia de lapte (calitatea ei) cu cea definitiva. Din cate spune si Gecko, nu prea are legatura. Am si eu exemplul nepotului randunoiului, plin de carii pe dentitia de lapte; cumnata mea a fost sfatuita de stomatolog sa-l lase in pace si sa astepte dentitia definitiva. Copilul are acum 15 ani si o dantura perfecta, absolut nimic! Asa ca, Maia, sincer ma intreb daca are vreun rost sa te zbati, sa te amarasti si mai ales sa cheltuiesti o gramada de bani, ca doar stim ce inseamna stomatologia, pt o dentitie de lapte care oricum va cadea...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Trezireeeaaa!!
Fetele, i-as lua Iuliei o piscina. Oare alea cu bile pot fi folosite si cu apa?-ca as impusca doi iepuri deodata...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata Naty, ne-am trezit si noi.
Stau doar putin ca iesim repejor in parc la 11. Baietii sunt din nou la peste! Am pe foc o supa de dovlecei pentru Rebecca dar o sa fie gata indata.
O super idee cu piscina pentru Iulia. Cred ca o sa-i placa mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza
Mufa a dormit la mama, ca am fost la ei la meci si nu l-am mai plimbat prin masina...dimineata l-a luat Liviu inapoi acasa, si m-am trezit cu el calare pe mine, chitaind fericit de ziceai ca si-a baut cafeaua!
V-am zis ca el bea laptele cu tetina de cereale?..nu am d-aia de lapte, dar daca am vazut ca-i convine asa, nici nu m-am agitat, dar o sa-i iau una, ca sa nu mai dea cu bibele sio sa-mi picteze toata casa...Asaaaaa:
mimo am vazut eu clipul cu Zama asta, zic doar ca nu cunosc cantecul si nici hazul nu i-l prind si nici nu m-as vedea topaind p-acolo cu zama-zama ma rog, am ramas cu 'sechele' din Turcia, aveam si aia acolo un program d-asta de enterteining, si urlau cat ii tineau plamanii din ora-n ora 'shooooow tiiiiimeee', si se scalambaiau, trageau de oameni sa vina si ei sa se bataie p-acolo si alte d-astea...ma rog, nu-s genul meu, asta vreau sa zic, dar nu vreau sa va stric voua distractia, asa ca 'go on, baby'
clodute ma bucur de vestile bune despre Karolina!
naty ce m-ai distrat cu meciul si dormitul pe pres!
gecko we frumos si tie!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Se vede ca va fi un we frumos1E soare si cald afar...ce placut e...Astept sa se trezeasca Vladut si iesim la joaca.E enervant ca atunci cand iesim noi afara copii mai mari ca Vlad intra in casa la mancare si somnic apoi dupa-amiaza pe la orele 18-19 cand iesim mai avem noroc de gasca de la bloc.Ii place in parc la topogane,leagane...Aseara a incercat sa ma strige mamam caci pana acum numai tzatzi imi spuneaDaca nu-i mai dau tzatzi acum cred ca ma va striga si mama.Ai vostri copilasi tot de doua ori pe zi dorm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, am luat-o razna vizionand retete pe bucataras..da-ti-mi un sut sa ma car de acolo, ca sunt pe genul mancare light, 5 kg mai am de dat jos lejer..
maia Matei doarme si o data si de 2 ori pe zi, depinde de zi, chef, program de joaca incarcat tare sau mai lejer..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Naty cand ma gandesc ca in viitor vom ajunge si la abcese,sensibilitate mare a dnturii si se va chinui pana la 7 anisori iar acuma re deabia 1 an ma cutremura gandul la ce ne asteapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, am vazut ca vrei piscina ...ia baga tu repede un ochi pe site, la recomandate, vezi acolo o girafa ...este superba si e si pe pretul de anul trecut!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput