*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (256)
Raspunsuri - Pagina 16
Maia37 spune:
Geko- stiu ca nu alaptatul e cauza macinarii ci faptul ca am Rh - si sotul pozitiv cel putin unul din motive care a zis d-ra la care am fost.Tind sa cred ca asta ar fi pentru ca Andreei i s-au patat dintii pe la 4 ani si apoi s-au cariat.Medicii atunci mi-au spus ca-i caria biberonului ustensila pe care ea nici nu a folosit-o
Ea a fost anti lapte de la inceput incat pe la 3 luni am fost nevoita sa-i dau pireute ca sa-i asigur toate celelalte.Ii faceam analize ca sa fiu sigura ca are tot ce-i trebuie iar la 4 ani ea statea la stoomatolog sa-i curete dintisorii si sa-i puna plombite si nu oarecare ci din materialul ala special de zici ca-i portelan.Oricum m-am inteles foarte bine cu Andra cand era mica si acum la fel ma asculta e un copil dulce.Sa vad cum o fi cu bengosu' asta de Vlad ca-i tare nazdravan si se impune imediat in fata noastra.Am urmarit o emisiune la tv, si spunea medicul paradontont ca o cauza ar fi medicatia in primul trimestru de sarcina.Eu in primele 2 sapt am fost tare racita am avut bronsita si am luat medicamente nestiind ca sunt gravida.Ulterior m-am interesat si intamplarea facuse ca sa fie permise in sarcina.D-ra mea mi-a zis atunci ca nu-i nicio problema si ca totul va fi bine.Acum stau si-mi fac ganduri ca nu am putut preveni asta pentru ca nu stiam ce va fi.Structura dentara e de vina cica.Sper Olgutika sa fie asa cum zici tu si sa nu fie probleme la dantura definitiva ca eu am avut toata viata probleme.Acum am randunoiul plecat dar vine el prin iulie si vom veni la Buc. sa vedem ce putem face pentru Vlad ca mi-e groaza numai cand ma gandesc.Daca se poate as vrea numarul de telefon al d-rei de care spuneai tu si-ti multumesc mult de tot.
Mimonix - stiu ca suna groaznic dar din pacate ma confrunt cu asa ceva.Multumesc pentru urari,am trecut de teza la rom cu bine urmeaza celelalte si sa se termine odata ca m-am saturat eu dar de copii nici nu mai vorbesc.
Multumesc fetelor pentru gandurile bune
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
bubu05 spune:
Helou again!
Se pare ca neglijez crenguta si stau mai mult pe Bucataras
. Gatesc, pozez, scriu retete, corectez, comentez etc. treaba multa, nene ![]()
Am ajuns si eu cu cititul, dar nu la zi ![]()
Mi-a placut melodia cu Zaama, super fain servici au animatorii astia de la mare! chiar misto!
Si daaaa, mai am nitel si plec hai-hui!! 
S ava zic ce mi s-a intamplat...pana apuc eu sa vad ce-ati mai facut voi...
Asa. Stati jos sa nu ametiti ![]()
Ieri ma suna soacra-mea ca a sunat-o Lica pe ea. Ca nu mai pote de dorul copiilor, rau de tot! si ca se astepta s-o sun eu, s-o chem...ca s-a dus pe la gradi sa-l vada pe Vlad, dar el daca a lipsit...ma rog, si o sun eu ieri si ii zic sa vina sa-i vada pe copii.
Si a venit azi si chiar mi-a fost si mie dor de ea, asa cum era ea la inceput, calda si vesela ![]()
Astia mici dormeau, apoi s-a trezit Stef si s-a dus ea la el si Stef a stat lipit de ea tot timpul, l-a pupat de l-a albit si Stef numai dupa ea era...cand a plecat a intins mainile dupa ea ![]()
Si Vlad i-a sarit in brate si i-a zis ca i-a fost dor de ea!
Eu i-am zis sa vina cand vrea si cat de des vrea, sa-i vada pe astia mici. Am mai vorbit una-alta si la final i-am zis sa nu s educa la alt copil, ca eu cand o-i incepe serviciul pe ea o s-o sun prima ![]()
Nu stiu daca v-am mai zis, ca Vlad ma intreba la 2-3 zile de ea, daca am sunat-o, daca vine la noi. Ii ziceam ca n-o mai lasa sotul sa vina, ca e obosita, ca e bolnava...si el, auzind discutiile noatre imi zice: Stiu eu ca i-ai luat banii si s-a suparat pe tine, de-aia nu mai vine! 
Si uite-asa...
Hai ca mai citesc si revin...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ariel_7000 spune:
seara buna!
ma bucur ca v-au placut pozele cu einstein
.
maia, iti recomand cu caldura clinica DENTESTET din Bucuresti. sunt foarte buni si mai ales in problemele pt copii. partenerul meu le este furnizor si mi-a vorbit numai la superlativ despre ei.
exista un gel de fluorizare, care se aplica pe niste linguri speciale. avantaj este ca este "extern", nu se ia ca zymafluorul 100 de ani. insa, din cate stiu eu, este pt copii mai mari. baga un ochi la mine pe site, la igiena dentara la copii si o sa vezi acolo detalii.
nicoleta, nici noi nu am stabilit nimic cu concediul...am vrea tot in bulgaria, la c-tin si elena, unde am fost si anul trecut, am pus ochii pe un hotel foarte fain, pe malul marii...dar traim cu ideea ca pana in septembrie mai e....porcina isi face de cap si nu am vrea sa ne strice planurile...mai asteptam sa vedem ce mai inventeaza astia...
mimo, ma bucur tare mult ca ti-au placut lucrusoarele. am avut emotii
. super ideea cu medalionul! hmmm, mi-ai dat idei ![]()
olgule, sper ca nu este vb de cine ma gandesc eu....Doamne ajuta sa nu fie!!!
gata, fug sa mai pun niste poze pe site. am niste hainute de graviduta SUPERBE!!!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
bubu05 spune:
Eee, am dat de mesajul vesel si optimist al Clodetei, bravo fata pt. bebelina si asa imi place, sa fii vesela ![]()
Gecko, tu ce cauti in butoaie?? sa-i fie de bine piticului ciorbita facuta de ma-sa
Si lasa, am vazut eu ca stii sa gatesti
. Pe Bucataras nu mai vii?
Am vazut super pozicile cu Teo, un iubit si un frumos!
Mimo, nu mai fii verde pe Ramo, super pozele din curte 
Maia, imi pare rau de dintzucii mici...te cred ca esti ingrijorata...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Ha, ha, ce tare Naty, cu meciul 
Si am vazut ca v-ati distrat azi la curte, chiar a fost super frumos afara!! Bravo! si mai bine ca faceti pauza la kineto, tu stii mai bine 
Olgule, sa stii ca nu de la mine ai luat raceala ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
![]()
![]()
Uite cum vorbesc singurica ![]()
Nu mai e nimeni?? ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ariel_7000 spune:
io sunt nimeni??? pe mine poti conta mereu la orele astea 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Maia37 spune:
Ariel,multumesc mult dar nu stiu site-ul
si deja am inceput de 2 luni cu zimafluor bineinteles cu recomandarea medicului.
Multumesc mult,sunt binevenite toate sfaturile si ideile de la voi dragele mele.Stiti cum mi-am dat seama ca e ceva in neregula?Stergandu-l cu compresa pe gingii si dintisori am remarcat la baza dintelui exact la gingie o dunguta alba care ar fi parut la prima vedere de mancare,laptic.Cam asa a debutat.
Mihaela, mamica Andreei
(29.02.2008)
gecko spune:
hai ca doarme BESTIA mica
...si BESTIA mare e pe buda
...asa ca am o juma de ora libera
bubu, nu sunt un butoi (chit ca un pic va invidiez pe toate cu planuri de vacante, mare, munte, Europa, gratarele etc), dar imi fructific timpul cand e Patrick la gradi pentru invatat si restul ale casei treburi. In plus, imi rezerv portia de consoane si vocale pentru cand e el acasa ca avem tare multe de conversat.
Cu gatitul, nu sunt chiar paralela...ma descurc sa ii pun barbatului un blid de mancare in fata. Doar ca lui Patrick nu i-am gatit de la 6 luni cand duceam munca de Sisif cu piureurile alea minune din dovlecei si alte oratanii. Departe de mine placerea de a-i fierbe lui juma de morcov si juma de pastarnac si juma de alte cele in fiecare zi si sa ma intreb dimineata oare ce sa ii pregatesc azi. Asa ca, de cand s-a pus pe mancat, doar supermarketul in hraneste.
maia, sa stii ca m-am gandit la tine/la voi cand am citit pe net beleaua de la romana. Ii tin pumnii sa faca bine la teze.
Cu Rh-ul chiar nu stiu sa fie influente...si noi suntem incompatibili...eu negativ, Patrick si taica-su pozitivi.
De ce zicea Mimo cu calitatea danturii definitive...iar nu am dovada de prin carti, dar intr-adevar si eu stiu 2 pitici cu prima dentitie macinata si cea definitiva impecabila.
Si cunosc si reversul medaliei...o fetita cu o prima dantura perfecta si care la 8-9 ani deja umbla la stomatolog la plombat de dinti. Un alt exemplu as fi eu, fara cea mai mica problema pe prima dentiei si cu frontalii cariati deja de prin clasa a Va si cu molari scosi cam tot in aceeasi perioada.
Acum sigur ca fiecare dintre noi ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii nostri...dar pana la urma astea sunt probleme scumpe dar mici. Altele sunt cu adevarat necazuri (boli de inima, neurologice etc).
Eu una, cu tot respectul pentru parintii mei si modul in care m-au crescut, ii invinuiesc totusi pentru dantura mea. Nu au facut-o din rautate ci doar pentru ca stiau ca sunt "descurcareata" si nu m-au insotit la stomatologi. Mergeam singura si cum asa erau pe atunci vremurile (fara un miel in traista si un calup de unt nu rezolvai nimic) fiecare stomatolog a lucrat in dorul lelii pe dinti si urmarile au fost dezastroase.
gata, BESTIILE sunt in picioare si isi cer drepturile
...pauza s-a terminat ...capu la fund...
Va doresc sa aveti un weekend minunat...
ai pup
iu ol
Maia37 spune:
Gecko,stiu cum e sa mergi singura la stoomatolog...eu mergeam la scoala si stii cum era...ce sa mai discutam.Cand am ramas gravi cu Andra (bineinteles ca a fost o surpriza)nu aveam dantura pusa la punct dar dupa ce am nascut-o mi-a pus-o la "punct" o d-ra pe mana careia am mers cu recomandari calde si mi-a scos in prostie la masele care zicea ea ca nu mergeau reparate ci doar scoase si puse lucrari.Am luat-o in freza pe pielea mea in necunostinta de cauza.Acum medicul meu care face din ...ma scuzati bici mi-a demonstrat cum se poate daca ai radacina sanatoasa sa ai o reconstructie super a dintelui.Am fost la locul nepotrivit
si degeaba am regrete acum.Ei, de aici supararea mare ca nu seamana copii mei cu sotul meu la dantura.O fi ceva si cu RH-ul asta ca soru-mea a avut probleme cu dantura iar nepotelul la fel.Ce sa mai zic ca-mi toc nervii de ceva timp si caut cai de iesire?Cert e ca vom avea de tras si asta o stiu bine dar macar dantura definitiva sa fie buna..Hai ca v-am innebunit cu problema asta.
Mihaela, mamica Andreei
(29.02.2008)