clasa a II-a (2008-2009) partea a IV-a

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_710 spune:

Si noi am predat azi manualele,astept sa vina azi acasa sa vedem ce manuale de clasa a-lll- a primesc,cele de anul trecut au fost jalnice.Vineri avem festivitatea de premiere,iar pana atunci nu stiu ce mai fac.

Mergi la inceput

Ce bine de voi ,noi avem inca teme,fise,caiete speciale.In legatura cu premierea la noi se face la toate clasele odata,dupa festivitate este un moment artistic.Dureaza asa de mult,imi aduc aminte de anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stela30 spune:

Noi ca de obicei suntem in urma cu toate , nu am predat cartile inca si nici nu cred ca vom primi manualele de clasa a 3a. Serbare nu avem iar premierea se face in careu vineri dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,

Luni am facut 9 anisori

ieri am avut serbare ...sarbatoarea(sau serbarea ) florilor...
Mihnea a fost fluturas,unii copii au fost flori,altii greierasi,furnicute....
la final doamna a dat coronite si cadou(o enciclopedie) la toti copii dar a strigat asa intr-o ordine in functie de rezultatele obtinute la olimpiadele scolare...si la noi au fost 18 premii de excelent si FB.

Pe urma copii au mancat tort si au baut suc....
asta a fost doar serbarea de la clasa,vineri o sa fie si cea cu scoala....

Cartile le ducem maine insa numai pe cele pe care le-am primt de la scoala (si in general fiecare copil a primit doar 2 carti,Religia a fost pt toata lumea si apoi fiecare ce a nimerit,ori o matematica,ori o lb. romana,ori cunoastere)...restul de carti le-am cumparat....

Azi Mihnea e in excursie la Curtea de Arges

Sambata va merge in cantonament,la munte cu karatele,pt 1 saptamana apoi urmatoarea saptamana din nou in cantonament dar la mare si toata vacanta va fi la pitesti

va urez serbare frumoasa celor care nu au avut inca ,iar pt ceilalti vacanta frumoasa si sa va odihniti,
va

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Dani e deja in vacanta, deci sta acasa, azi am dus manualele si-mi spune d-na ca Dani mai tb sa vina la scoala, sa-l mai asculte la matematica, ca are doar 2 calificative! Am ramas! La sedinta mi-a citit calificativele si avea 4 sau 5 la matematica, ca mi le-am si notat! Plus ca tot d-na zicea ca sapt. asta cine are cu cine lasa copii poate sa-i tina acasa, ca nu mai fac lectii, nu mai au teme! Si ea acum imi spune ca trebuia sa-l mai asculte? Nici serbare nu mai fac, sa zici ca tb. sa invete/repete roluri, vor merge doar la festivitatea de premiere pe scoala, vineri. Eu nu mai inteleg nimic!
Eu oricum am luat scutire de la dr. pentru el, sa nu comenteze ca lipseste nemotivat. Una zice, alta face!
Si nu, ei nu au teme de vacanta. Nici caiete de vacanta. Cine vrea poate face, cine nu, nu. Asta tot d-na a zis. Acum eu ce sa fac? Sa o cred sau nu?

Mergi la inceput

La multi ani pentru Mihnea sa creasca mare si sanatos,iar voi sa va bucurati de el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui filofteia

Violeta, incepeti puternic vacanta. La multi ani , sa va traiasca si sa va bucurati de el! Vacanta placuta!
Nu ne-ai spus insa daca aveti teme de vacanta, un caiet ceva...

Noi ne pregatim intens pentru serbare... aseara la 22,30 (dupa film ) am gasit in ghiozdan doua cantece...pe care trebuie sa le invete, iar serbarea este maine , si asa era tarziu, avand in vedere ca el se culca la 21...l-am certat un pic, dar nu prea tare si i-am promis ca, daca azi cand vin de la serviciu, nu stie cantecele, nu iese afara...stiu eu ca asta merge mereu...ca este lesinat sa iasa afara . I-o nu stiu de unde are copilul asta firea asta asa "lasa-ma sa te las".

multumesc Filofteia

avem un caiet de vacanta,dar nu l-am gasit inca
ca atat de multe carti si aciete ne-a dat doamna ca eu nu mai stiu care e de vacanta
oricum pe vara bunica are de facut tabla inmultirii si impartirii si sa citeasca
restul cred ca se descurca cand va incepe....ca doar trebuie sa aiba si vacanta,nu?
maine avem serbarea finala

si Mihnea e inebunit cu iesitul asta afara,cat despre cantece...la fel...habar nu aveam ca au avut si cantece de invatat la serbare
toti copii aveam foicele de unde citeau versurile,el nu avea nimic...doar sprijinea o banca si mormaia ceva sa nu-l ia somnul

va

Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_710

La multi ani pentru Mihnea sa creasca mare si sanatos,iar voi sa va bucurati de el.

multumesc Mary

Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Gata in sfarsit!

Avem manuale de a treia, am terminat cu premierea, cu emotiile si cu scoala. De acum incolo, vacanta placuta ne dorim, la fel cum va dorim si voua.

Si sa ne intalnim la toamna bronzati, mai mari, mai curajosi si cu chef de scoala. Pana atunci ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Am terminat si noi cu serbarea, a luat Diploma de Excelenta, a terminat cu F.B. pe linie, avem si manuale de clasa a III-a, a avut noroc si ale lui sunt aproape noi.
Vacanta placuta, multa odihna, sa-si incarce bateriile pentru clasa a III-a!
Va cu drag!

Mergi la inceput