clasa a II-a (2008-2009) partea a IV-a

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_710 spune:

Am terminat si noi clasa a ll-a,azi am avut premierea fiecare clasa a facut in clasa lui pt.ca afara a plouat.Am intrat oficial in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stela30 spune:

Si noi am incheiat cu bine anul scolar ,am luat premiu de merit cu coronita nu am primit manualele de cl a3a dar le_au fost prezentate copiilor. Felicitari premiantilor si vacanta placuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stela30

Si noi am incheiat cu bine anul scolar ,am luat premiu de merit cu coronita nu am primit manualele de cl a3a dar le_au fost prezentate copiilor. Felicitari premiantilor si vacanta placuta!

Ce frumos,ce-mi placeau coronitele!La noi nu se ofera coronite doar diplome(si caiete de vacanta)la festivitate.
Vacanta placuta pentru toti copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor, de noi va mai amintiti?

Noi inca nu suntem in vacanta dar nici mare lucru nu fac la scoala. Am primit report-ul si suntem satisfactory(mai mult de atat nu este).

Felicitari tuturor copiilor pentru rezultate si parintilor ca au fost alaturi de ei.

Noi venim joi in tara, ne pregatim deja de bagaje.

Va doresc o vacanta placut si sa ne vedem cu bine in clasa a III-a . Eu in tara nu am net, asa ca voi lua o pauza de vreo 2 luni.

Cu drag Flavia

Mergi la inceput

Multumesc frumos de urari Flavia.
Va dorim si voua vacanta placuta,si drum bun spre tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna, fetelor!
A cam trecut vacanta pe toate meridianele. De-acum incep copilasii clasa a 3-a. Noi mai avem o saptamana si intram in vacanta 2 saptamani, apoi inca un trimestru si terminam clasa a 3-a.

Cum a fost in vacanta? Cum se simt copiii la inceput de an nou scolar?

Mult succes si numainote bune!

Mergi la inceput