clasa a II-a (2008-2009) partea a IV-a
Raspunsuri - Pagina 7
preda_vicky spune:
Ana-Maria, ce joc cu tabla inmultirii? Ca ma intereseaza
.
Noi avem liber vineri
. Deh, bucuresteni
. Pe noi nu ne-a anuntat inca sa ducem manualele... cred ca le vor duce sapt. viitoare.
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
alintaroma spune:
Am avut si noi ieri un gen de serbare de sfirsit de an
in care fiecare copil ne-a citit cite un eseu scris de ei de-a lungul clasei a 2 a. Asta sa vedem ce mult au evoluat la scris si citit.
Bianca mi-a venit intr-o zi, cind avura AR party organizat de teacher, incoronata ca a iesit AR Queen cu punctajul maxim la programul de reading. Si chiar nu ma asteptam sa iasa prima pe clasa si la asta, a fost chiar o surpriza placuta. Scoala mai au azi zi intreaga si apoi joi si vineri doar pina la prinz si gata suntem oficial in vacanta de vara 
Abia astept sa vad report cardul pe ultimul trimestru ca stiu ca au dat testele pentru note dar habar n-am cum iesii doar conform spuselor Biancai ca a facut bine la toate ![]()
Poate mai reusesc sa intru la subiect, desi ne asteapta o perioada mai agitata ca urmeaza sa ne mutam, dar daca nu, va urez o vacanta de vara de vis cu multe multe amintiri frumoase si sa ne reauzim sanatosi la toamna pregatiti sa fim third graders 
(scuze limbajul dar nu stiu cum sa zic mai frumos acelasi lucru in ro
)
Numai bine tuturor mamicilor si piticilor 
silvicaus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui squirrel Buna mamici de scolarei la noi se simte iz de vacanta. Ieri nu amu primit teme ca, cica erau dupa impartasanie si sa nu se streseze prea tare . Unii copii nici nu au mers la scoala pe acelasi motiv. Filofteia , interesant cum au inceput inmultirea dar ma candesc eu ca ar fi acolo o logica pe care nu o vedem noi. Apropo la ce lectii au ajuns in manual copii sa vedem cat avem noi de recuperat-probabil toata vacanta de vara. Noi in program mai avem sports day daca ne lasa vremea si va fi interesant de mers cu turbo mic. Daca e sports day sa fie pentru toti. Si mai avem excursia anuala care am uitat unde e. A, acum ca a terminat cu examenul Vlad exerseaza cu multa placere la pian. Intr-o dimineata deabia a asteptat sa se trezeasca Paul sa inceapa sa cante. Va las ca ma cheama datoria mica si vad ca incepe si Eurovizionul. Hai Romania (habar nu am ce melodie avem Cu drag Flavia |
squirrel spune:
Vai de cand n-am scris, dar dupa cum spuneam in mesajul trecut e iz de vacanta, cu toate ca pana in 26 iunie mai este. Noi intre timp ne-am imbolnavit, asta inainte de excursie asa ca l-am tinut eu acasa 3 zile sa fie fit pentru plecare. Intre timp am avut Bank Holiday (astea sunt niste zile libere pe an in care bancile cica nu lucreaza si atunci se da liber national)iar vineri e zi libera ca se voteaza.
Am dat si noi teste la mate si engleza si am luat si examenul de pian.
Vad ca voi predati manualele.. e ce amintiri
Va pup ma duc sa ma joc ceva cu Vlad
Flavia
mary_710 spune:
Felicitari pentru rezultatele bune tuturor copiilor dar si mamicilor!
Copii la noi azi au plecat normal la scoala ,cartile probabil ca le predam saptamana urmatoare.
preda_vicky spune:
Wow, ati primit manualele de clasa a III
? Noua ne-a spus la sedinta ce manuale sa cumparam, daca vrem sa le aiba copilul noi, daca nu, le va da cand incep scoala, in toamna, de la cei din anii trecuti!
Dani e fericit, el e deja in vacanta, d-na zicea ca sapt. viitoare nu mai este prezenta obligatorie, asa ca va mai merge doar la serbare, are colegi care deja au fost trimisi la tara, la bunici, fiecare unde are posibilitatea.
Wk placut va dorim! 

mmi spune:
Noi avem joi premierea si vineri nu vom mai face scoala.
Copilul deabia asteapta.
Voi mai aveti serbare sau doar premieri?
preda_vicky spune:
Azi am predat si noi manualele, si, desi nu ma asteptam, le-am primit si noi pe cele de clasa a III-a. Stiam ca se dau la inceput de an scolar
. Sunt vechi si jerpelite, ca si cele de anul trecut, dar noi oricum vom cumpara manuale noi. Inca nu am aflat daca serbarea e joi sau vineri... Oricum, de maine Dani sta acasa, a zis d-na ca cine vrea poate tine copilul acasa. Asa ca suntem oficial in vacanta
!

. Unii copii nici nu au mers la scoala pe acelasi motiv.