clasa a II-a (2008-2009) partea a IV-a
Raspunsuri - Pagina 6
mmi spune:
Si noi am trimis bani pentru caiet de vacanta.
Marti copii au fost in excursie la Sibiu.
Sufla tare un vant de vacanta...Dupa seria istovitoare de evaluari care cred ca s-a incheiat, sper ca finalul acestui semestru sa fie mai relaxat putin.
De cateva saptamani Mihai a prins gustul inotului cu adevarat si a reusit sa inoate binisor. Sunt mandra de el cand il vad ca stie inota, mai ales ca eu sunt ca un bolovan in apa, spre rusinea mea.
Vreau sa-i mai iau o serie de 10 sedinte de inot astfel incat sa se perfectioneze 

mary_710 spune:
Fetelor unde sunteti?Ati intrat in vacanta inaintea copiilor?Ce se aude ca vinerea si lunea urmatoare sunt liberi copiii?
mmi spune:
Filofteia, anul trecut a facut 10 sedinte. Anul acesta am incheiat 20 de sedinte si o sa-i mai iau 10. Miercuri incepem a treia serie de 10.
De ce sa fie liberi vineri? Luni sunt Rusaliile, dar vineri oare ce este?
Revin si eu, ziua invatatorului... Aer de vacanta...
mary_710 spune:
Nici la noi nu este liber,joi mergem in excursie la Cluj,si asa incet se termina saptamana.
anamaria spune:
salutare fetelor! 
n-am mai apucat de mult sa citesc si/ sau sa scriu... am o groaza de treburi la servici
plus ca saptamana trecuta am fost la cursuri la sinaia, si bag seama ca ma recuperez cam greu ![]()
vad ca tot mergem vineri la scoala, spre maaarea mea parere de rau - dupa ce m-ati amagit ca va fi zi libera si ma bucuram nevoie mare ca vineri sunt si eu libera - e si ziua mediului
; bag seama ca baietii fiind la scoala, voi avea destul timp de facut curat 
al meu e la tabla inmultirii cu 7 si 8... le stie in general dar le mai si incurca. in vacanta am sa-l bag intensiv pe un joc la PC cu tabla inmultirii, macar daca tot strica okii si pierde vremea la calculator... s-o faca cu folos! ![]()
profu' de canto ne-a dat deja vacanta (la ala micu') asa ca m-a cam lovit lenea si nu stiu daca mai ajunge si bogdan la electronica - sper totusi ca pana vineri sa ma adun in hainele de mama-model si sa ma tin de program 
bogdan merge si el la innot... a cam invatat dar nu reuseste chiar singur-singur, decat cat il tine aerul din plamani
in rest, e mama-sa intreg, innoata cu mana pe culoar... regele lenesh ![]()