clasa a II-a (2008-2009) partea a IV-a

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_710 spune:

Asa e aveti dreptate ,doar noi am dat banii pe ele,ei nu au voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Si noi am trimis bani pentru caiet de vacanta.

Marti copii au fost in excursie la Sibiu.

Sufla tare un vant de vacanta...Dupa seria istovitoare de evaluari care cred ca s-a incheiat, sper ca finalul acestui semestru sa fie mai relaxat putin.
De cateva saptamani Mihai a prins gustul inotului cu adevarat si a reusit sa inoate binisor. Sunt mandra de el cand il vad ca stie inota, mai ales ca eu sunt ca un bolovan in apa, spre rusinea mea.
Vreau sa-i mai iau o serie de 10 sedinte de inot astfel incat sa se perfectioneze

Mergi la inceput

Fetelor unde sunteti?Ati intrat in vacanta inaintea copiilor?Ce se aude ca vinerea si lunea urmatoare sunt liberi copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Filofteia, anul trecut a facut 10 sedinte. Anul acesta am incheiat 20 de sedinte si o sa-i mai iau 10. Miercuri incepem a treia serie de 10.

De ce sa fie liberi vineri? Luni sunt Rusaliile, dar vineri oare ce este?

Revin si eu, ziua invatatorului... Aer de vacanta...

Mergi la inceput

[

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Nici la noi nu este liber,joi mergem in excursie la Cluj,si asa incet se termina saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

n-am mai apucat de mult sa citesc si/ sau sa scriu... am o groaza de treburi la servici plus ca saptamana trecuta am fost la cursuri la sinaia, si bag seama ca ma recuperez cam greu

vad ca tot mergem vineri la scoala, spre maaarea mea parere de rau - dupa ce m-ati amagit ca va fi zi libera si ma bucuram nevoie mare ca vineri sunt si eu libera - e si ziua mediului ; bag seama ca baietii fiind la scoala, voi avea destul timp de facut curat

al meu e la tabla inmultirii cu 7 si 8... le stie in general dar le mai si incurca. in vacanta am sa-l bag intensiv pe un joc la PC cu tabla inmultirii, macar daca tot strica okii si pierde vremea la calculator... s-o faca cu folos!

profu' de canto ne-a dat deja vacanta (la ala micu') asa ca m-a cam lovit lenea si nu stiu daca mai ajunge si bogdan la electronica - sper totusi ca pana vineri sa ma adun in hainele de mama-model si sa ma tin de program

bogdan merge si el la innot... a cam invatat dar nu reuseste chiar singur-singur, decat cat il tine aerul din plamani in rest, e mama-sa intreg, innoata cu mana pe culoar... regele lenesh

Mergi la inceput

Mergi la inceput