Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)
Raspunsuri - Pagina 15
diana_n spune:
Bya_me stiu ca ti s-a parut ca vorbesti in aer, dar eu, datorita fusului orar citesc mai tarziu si am citit tot ce-ai scris. Bine ai venit !
MariaI eu sunt cea din categoria "fericiti cei saraci cu duhul"
. Ultimele pagini au fost iar pline de cifre, ma scuzati dar am citit in diagonala pentru ca nu inteleg nimic.
Iulia tu ziceai ca te plictisesti. Aaahhh, vreau si eu niste minute libere. Ieri a trebuit sa ma pun in patul lui Peter, m-a invelit cu prosopul lui de baie (furat de pe usa de la baie si tarat prin toata casa) si sa ma prefac ca dorm. El scoate sunete, eu trebuie sa sar speriata si sa intreb ce se aude, iar el imi raspunde. E vantul care sufla, e bufnitza, e un doggy, etc. Chestia e ca imi ia 20 secunde sa ma prinda somnul daca ma culc, deci a trebuit sa ma chinui sa stau treaza ![]()
Azi m-a pus sa stau pe un scaunel de copil de 2 ani si sa ma bag sub masuta, asa cum face el la gradinita. Si am deja burtica apreciabila. La 10 min. a trebuit sa ma fac nani pe jos. Si e doar amiaza, afara ploua, ziua va fi lunga...
Dar imi amintesc foarte bine ca ma plictiseam si eu cand eram insarcinata cu el, ziua parea tare lunga pana venea sotul de la serviciu.
Diana
22 saptamani si Peter (3 oct 2005)
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Macar de-ar fi asa! Eu am facut ieri ecografie morfologica de trim II si a costat 360RON, a fost 2D si pe langa asta am mai platit 85RON "discutie ginecologica"! ![]() ![]() Nu mi-a venit sa cred cand am citi pe bon. In total 445 RON. ![]() ![]() ![]() Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 20+ |
Bia, nu ma mir ca ti-e dor de Iasi...

16+
monica_dicut spune:
Hello si de la mine.
AM venit si eu de la doctor. Am stat din nou mult de vorba, am discutat si despre medical si va incerca si ea sa intrebe si sa ma ajute in vreun fel cu medicalul. Am facut o cultura de col si secretie, verificat si col care e cam deschis le exterior dar inchis la interior, ceea ce e f bine.
Apoi am fost la eco putin sa masuram niste fluxuri care se pare ca si-au revenit si sunt ok, sa vedem ce zice si nenea Iosup miercuri.
ROxx
nu ma supar Doamne fereste, ti-am zis, eu am facut mai multe eco acolo, din cate stiu au 3 ecografe. EU la cel la care am fost mi s-a parut super belea si mi-a zis chiar a mea doctora ca abia l-au luat si ca e de ultima generatie. EU sincer am o poza cu bebe facuta la el de i se vad super clar trasaturile si tot. Iosup ori nu prea le stie cu 4D-ul ori nu e ecograful prea grozav, nu-mi explic, pt ca in toate pozele de la el arata bebe ca un extraterestru... Bine, asta nu inseamna ca nu e un ecografist super. Chiar si in seara asta vorbeam cu doctora despre el si imi zicea si ea ca are toata increderea, atat ca de obicei exagereaza putin cu gradul placentei si IR-urile.
In plus, ti-am mai zis, parerea mea si din cate am inteles si de la doctora nu se poate pune inca diagnostic de praevia. La mine s-a ridicat de pe col si e undeva in stanga sus, anterioara..., vezi ce zice si Iosup. PE mine dra insa m-a linistit ca nu era nici asa ceva f grav. Adica erau posibile eventuale sangerari si trebuia avut grija cu efortul. Singura chestie era ca asta inseamna clar indicatie de cezariana. IAr la tine nu cred ca-i problema ca parca tu pe MAtei prin ceza l-ai nascut, nu?
ORicum, eu zic ca o sa fie bine, nu iti face griji, bebelina e ok si va creste frumos. Abia astept sa ne amintim prin noiembrie, dupa ce nastem toate, ce problemute ne faceam acum 

In rest vad ca preturile la eco au fost subiectul zilei ![]()
Ma scuzati va rog ca nu prea raspund... din pacate la munca imi este destul de greu, dar va citesc si sa stiti ca ma gandesc la toate si sunt alaturi de voi.
Pupicei si noapte buna cu vise frumoase.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Raluk, Roxxy, ma bucur ca sunteti bine - cred ca pericolul a trecut! Happy_uka, imi pare bine ca ai revenit! Aceeasi parere o am si eu legat de sticla cu apa fierbinte, cred ca e de evitat sa ai in zona burticii obiecte prea reci sau prea fierbinti.. ![]() Pe 5 iunie la o zi dupa eco intru si eu in concediu; am 26 zile concediu si mi-am luat doar 5 zile pana acum Legat de noua paranoie cu lungimea colului, eu il simt pe bebe tot jos, de-asta mi-e un pic teama; si eu stiam ca placenta praevia se diagnosticheaza doar dupa 28 saptamani, deci pana atunci nu cred ca trebuie sa ne speriem 17+ |
Multumesc mult. Intr-adevar, de ieri sunt din ce in ce mai linistita, ieri era ziua a 14-a, cu cele mai mari riscuri. Acum, riscul scade pe zi ce trece, pana martea-miercurea viitoare, cand voi avea 21 de zile. Doamne ajuta.
16+
MangaGirl spune:
buna seara burtici,
remember me? m-am intors...c putina nostalgie. as mai fi stat, ca tare e bine la mama acasa. sa va spun pe scurt aventura mea...m-am dus sa-mi scot lucrarea...un dinte mai varza decat celalalt, plin de materiale descompuse. anyway, varza. mi-a curatat canalele si mi-a pus antibiotic pe canale ca sa vindece infectia. si intre timp, a inceput sa ma doara gingia la lucrarea de sus...si acolo surpriza...desi nu era in plan, mi-a dat-o jos si s-a exprimat ceva de gen "sinistru!!!". mi-a gasit printe altele o masea cu 5 canale fara nerv, dar netratate...deci goale si lasate prada disperarii. asa ca s-a pus doctrasul meu pe treaba, mi-a opturat cele doua masele, mi-a pus o masca orpvizorie si ma asteapta in vara sa imi termine opturatiile jos, sa imi toarne ivoiti la fiecare dinte in parte si abia apoi sa imi faca lucrari. nu spun cat m-a costat toata distractia asta...sau cat va mai costa...mi-am petrecut cate 2-4 ore dim si inca pe atat dupa amiaza la el in cabinet cu gura cascata.
altceva...m-am plimbat si mi-am adus aminte de anii de liceu, m-a apucat dorul de casa si de prieteni si am iesit la cafea pe terasa insorita in centrul bacaului. de fiecare data cand merg acasa imi vine sa mai stau si ma apuca tristetea ca trebuie sa plec.
si cam atat e de spus. ai mei sunt mai calmi, desigur ca oricum asteapta san e casatorim luna asta sau cealalta...dar macar am cu cine sa ma inteleg.
acum am duc sa va citesc din urma, ca am de recuperat, nu gluma :)
MangaGirl :-)
19+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
MangaGirl, bine ai revenit! Ce bine ca s-au mai imbunat ai tai! Te-au vazut asa insarcinata si le-a trecut tot!
Fetelor care ne dau sfaturi multe, cu alaptat, cu infasat, cu multe altele, va multumesc inca o data mult de tot! 
Madalina, ai intrebat pana cand se ia utrogestan. In general, din sapt. 12-14 placenta incepe sa produca progesteron si multa lume opreste atunci utrogestanul. Dar trebuie sa-ti intrebi doctorul, pentru ca sunt multe sarcini in care trebuie luat pana la saptamani mai inaintate.
16+
raluk16 spune:
A, mi-am mai amintit ceva: vreau sa va intreb daca stiti ce inseamna valori prea mici la TGP/ALT (transaminaze hepatice)? Intervalul e 10-34, iar valoarea mea e 8. Peste tot pe net (si in engleza si in romana) se vorbeste doar de valori crescute. Habar n-am care o fi baiu la valori prea mici...
16+
madalina84 spune:
IULIA eu sunt la dr Buzatu si pentru 2D m-a trimis la Bucuresti.in mod normal la el am platit 120(eco si consultatie) dar am impresia ca la eco iti ia in functie de cat de mare e sarcina
Eu cu dr.Ali nu am avut experienta placuta data trecuta asa ca nu m-am mai dus la el,anul trecut am fost la un doctor in bucuresti acum am zis sa merg in pitesti
MONICA ma bucur ca totul e ok
19+
BEBELICA MADALINA
Roxxy80 spune:
Monica, nu de cezariana mi-e mie frica
. Dupa cum am mai spus, eu am fost un caz super fercit cu cezaroana. Teama mea este sa nu cumva sa nasc prematur. Vreau sa va spun ca incepand de ieri nu am mai miscat un deget (decat pe tastatura
).
Sper sa ma linisteasca Iosup. Vreau sa-ti spun ca la eco de 15 saptamani la mine a fost super multumit de IR-uri (oare sunt singurul caz
). La Matei cand am facut prima eco la Iosup mi-a spus ca tb sa ma odihnesc mai mult, sa nu mai merg la serviciu, iar acum m-a intrebat cate ore dorm?
Cand i-am spus ca dorm 12 ore noaptea si 2 ore ziua a inteles
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut ROxx nu ma supar Doamne fereste, ti-am zis, eu am facut mai multe eco acolo, din cate stiu au 3 ecografe. EU la cel la care am fost mi s-a parut super belea si mi-a zis chiar a mea doctora ca abia l-au luat si ca e de ultima generatie. EU sincer am o poza cu bebe facuta la el de i se vad super clar trasaturile si tot. Iosup ori nu prea le stie cu 4D-ul ori nu e ecograful prea grozav, nu-mi explic, pt ca in toate pozele de la el arata bebe ca un extraterestru... Bine, asta nu inseamna ca nu e un ecografist super. Chiar si in seara asta vorbeam cu doctora despre el si imi zicea si ea ca are toata increderea, atat ca de obicei exagereaza putin cu gradul placentei si IR-urile. In plus, ti-am mai zis, parerea mea si din cate am inteles si de la doctora nu se poate pune inca diagnostic de praevia. La mine s-a ridicat de pe col si e undeva in stanga sus, anterioara..., vezi ce zice si Iosup. PE mine dra insa m-a linistit ca nu era nici asa ceva f grav. Adica erau posibile eventuale sangerari si trebuia avut grija cu efortul. Singura chestie era ca asta inseamna clar indicatie de cezariana. IAr la tine nu cred ca-i problema ca parca tu pe MAtei prin ceza l-ai nascut, nu? ORicum, eu zic ca o sa fie bine, nu iti face griji, bebelina e ok si va creste frumos. Abia astept sa ne amintim prin noiembrie, dupa ce nastem toate, ce problemute ne faceam acum ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 21+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 21+
raluk16 spune:
tot timpul mi se intampla asta: dupa ce citesc vreo 15 pagini scrise de voi de dimineata, nu ma mai simt bine aplecata peste calc. Simt nevoia sa ma intind. Imi pare rau ca va las, fetelor
. Noapte buna si linistita!
16+