Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cele care mergeti la Pop sa nu va asteptati la prea multe vorbe scoase si detalii despre bebe. Este destul de morocanos si ciufut din cate am auzit de la fetele care au fost la el. Eu d'asta l-am ales pe Iosup. Dar e doar parerea mea.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

multumesc,Ioanna pentru raspuns.

THEA2219+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Mie doctorul mi-a dat mobilul doctorei klein sa-mi fac programare si cand am intrebat-o care crede ca e cea mai buna dintre 2,3,4 D mi-a zis ca 2D,apoi mi-a dat nr la clinica sa ma programez.e centrul euromed si 2d ma costa doar 2 mil,ma speri cand vad ce costuri sunt unde va duceti voi.oare mai trebuie sa fac si 3,4 D apoi?
Eu la doctorul meu ginecologic nu ii dau nimik pe langa consultatie caci o fac la cabinetul lui privat deci ii intra tot in buzunar

19+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Mie doctorul mi-a dat mobilul doctorei klein sa-mi fac programare si cand am intrebat-o care crede ca e cea mai buna dintre 2,3,4 D mi-a zis ca 2D,apoi mi-a dat nr la clinica sa ma programez.e centrul euromed si 2d ma costa doar 2 mil,ma speri cand vad ce costuri sunt unde va duceti voi.oare mai trebuie sa fac si 3,4 D apoi?
Eu la doctorul meu ginecologic nu ii dau nimik pe langa consultatie caci o fac la cabinetul lui privat deci ii intra tot in buzunar

19+

BEBELICA MADALINA

la 4D am inteles ca se vad foarte bine organele interne. si se studiaza fiecare in parte. echo 2D cred ca este cea uzual#259;

Ioana 20+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am citit si eu despre cursurile first bebe, si am facut inscrierea si confirmarea.....acum stie cineva cand te programeaza, sau cum merge treaba?

19+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Am citit in fuga asa...
Furia laptelui/febra laptelui, eu n-am facut. E adevarat ca, cam dupa 3zile de la nastere, am inceput sa am sanii mai tensionati; eu am avut o pompa de muls electrica, cand simteam sanii tensionati, scoteam foarte putin laptic, cat sa nu mai fie asa tari si gata. Cand papa, bebe, ii dadeam lapticul ala in loc de supliment (el a cerut supliment inca de la inceput, nu chiar la fiecare masa, chiar daca sugea de la ambii sani). In schimb, am avut rani la sani, foarte profunde, ca la un momentdat credeam ca raman fara sfarcuri. M-am folosit de mameloanele de silicon, pana aproape la 2luni... ranile la mine au trecut cu glicerina boraxata, nu bepathene, nu garmastan si nici alta creme pt asa ceva... Se pare ca un foarte bun remediu, e chiar laptele nostru...

Ecograful de la Fortis e nou (unde face Iosup eco); l-a cumparat Tutunaru, acum 3ani.

Preturile la morfologii, variaza de la medic la medic si de la clinica la clinica... Eu voi plati 350ron, pt eco morfologica de trim 2...
Cam asta cred ca era...
Pupici la burtici.

Loredana 19+ Maia-Raisa Roni-Cristian08.02.2007

http://atelierroloco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Alex25, eu m-am inscris luna trecuta si deja m-au programat de la mijlocul lunii mai. Insa eu nu pot merge luna aceasta. Daca vrei, te poti duce in locul meu!

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna, fetele!
Bebele meu e foarte activ si ma tot ciocaneste pe dinauntru . Am o suparare in sensul ca atunci cand pun mana sa il simt, nu mai misca , la cateva minute dupa ce iau mana, se agita din nou. Cand mergem cu masina, il simt iarasi din plin.

Eu am colul scurt, adica in mod normal era de 3,5 cm, la eco de la 12 saptamani era de 2,95, inchis. Pe langa ce valori am mai vazut la voi, eu imi cam fac probleme, desi doctorul nu mi-a spus nimic.

Eu eco de trim al II-lea o sa o am de-abia pe 4 iunie(21s 4z) la Iosup, la Fortis...va rog pe cele care mergeti inainte sa imi spuneti si mie cum este, daca trebuie sa bei apa inainte, cat costa-eu stiam de 400ron-daca platesti separat CD sau nu, cat dureaza. Pe de alta parte firma la care lucrez are contract cu Medicover si nu platesc nimic la consultatii, la analize am platit partial; e in regula daca ma programez la o a doua eco morfologica la 23s xzile-e gratis si il mai vad pe bebe. La Medicover problema e ca nu au decat 2d si nu asta e important, ci ca nu cred ca sunt ecografisti prea grozavi-pb voi fii trimisa la dr Steriu de care nu am auzit lucruri bune. Dr Albu se pare ca nu mai lucreaza la ei si dr meu nu face morfofetale.
Multumesc!

17+

Mergi la inceput

Raluk, Roxxy, ma bucur ca sunteti bine - cred ca pericolul a trecut!
Happy_uka, imi pare bine ca ai revenit! Aceeasi parere o am si eu legat de sticla cu apa fierbinte, cred ca e de evitat sa ai in zona burticii obiecte prea reci sau prea fierbinti..

Pe 5 iunie la o zi dupa eco intru si eu in concediu; am 26 zile concediu si mi-am luat doar 5 zile pana acum

Legat de noua paranoie cu lungimea colului, eu il simt pe bebe tot jos, de-asta mi-e un pic teama; si eu stiam ca placenta praevia se diagnosticheaza doar dupa 28 saptamani, deci pana atunci nu cred ca trebuie sa ne speriem

17+

Mergi la inceput

Coras, la Diagnosis, cand am sunat eu acum o luna era 530 ron ecografia 4d la Pop, 30 ron inregistrarea pe cd si fotografiile vreo 20 ron. Am inteles ca Pop este ft bun ca si ecografist, dar acum cativa ani a avut un infarct si de tunci nu mai e asa prietenos...asta stiu de la cineva, nu stiu daca e 100% adevarat

17+

Mergi la inceput