Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)
Raspunsuri - Pagina 12
claucia spune:
Bia, te ia oricine, nu se supara nimeni, mai ales ca esti o burtica draguta si nu pui probleme mari. Eu la sarcina trecuta am schimbat dr la 15 saptamani, mai precis am fost ultima oara la primul dr la 15 saptamani si ulterior m-am programat la alt medic (cu care am si nascut si la care merg si acum) si am mers la cam 17 sau 18 saptamani. Si de atunci merg la el si nici nu s-a uitat ciudat ca aveam alte eco cu alte nume, ca analizele de la inceput etc, mi le-a prescris altcineva, m-a preluat ca atare, nici nu m-a intrebat de ce schimb medicul.
Am inteles de ce e acum mai scump, ti-a inclus vizita de discutat de dupa eco in aceeasi vizita. Eu o sa merg la eco de 400 ron si ulterior la dr meu unde e consultatia 100 ron, deci total 500. Of, bine ca au fost restul gratis ca tare scumpe imi par!
Stiu ca fetele iti pot recomanda o gramada de dr buni.
Clau 20+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
techila spune:
o prietena f buna si-a schimbat medicul la 7 luni, a nascut la Cantacuzino si a fost foarte multumita. cred ca trebuie sa te gandesti bine ca daca acum nu este ok, cum va fi cand vei avea cea mai mare nevoie?? mi se pare foarte foarte important sa ai incredere in doctor lasa ca o sa iei o decizie buna!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (21+) de 2 copii cu putze baietzesti
selen80 spune:
Santo, pai ea era la Raica, si s-a mutat la Zaher, ca sa mearga la Isis...ca Euromaterna mai dureaza pana se deschide, si ea mai are putin pana la termen....
22+ cu ursulica noastra
nunta
9 luni
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui THEA22 De la o vreme au inceput sa ma doara coastele si un pic spatele, asa ca pentru mine noaptea e un lung sir de incercari de acomodare in pat. Cea mai buna pozitie de somn e pe spate, se pare, numai ca am inteles ca nu-i recomandat insarcina. E adevarat? |
uite ce am gasit pe net referitor la dormitul pe spate
"- evitarea dormitului pe spate deoarece greutatea mare a corpului si presiunea determinata de uterul marit pot determina incetinirea circulatiei la nivelul membrelor inferioare, cu aparitia crampelor musculare"
Ioana 20+ cu
bebe Carol Ioan
coras spune:
buna fetelor suntnu imi vine sa cred am sunat acum la diagnosis sa vad cat costa morfo de trim 2 si cat credeti...530ron am intrebat de foto+film si mi-a spus sa-i zic dr la inceput ce vreau desi am vazut ca pe site costa si astea....deci...decartez o groaza de bani aaa si mai e ceva am inrebat-o cat dureaza si mi-a zis ca nu poate sa-mi spuna
Cine a mai facut la Pop la ce sa ma astept???e un balaur???o sa ma bage in sperieti???at o sa fiu in 21 de sapt e ok?
18+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!
coras spune:
ooo am deja 19 sapt!!!!
19+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Emy10 Fetelor, eu cum habar nu am de nimic..., m-am inscris la cursuri de first baby. V-ati inscris la vreun curs? A mai facut cineva asa ceva? Ma invata aia ceva sau ma intorc la fel de nepriceputa??? 21+ cu Floricica |
Emy10, eu am facut genul asta de cursuri, dar am mers cu sotul. Am facut mai mult pt el, ca nu avea timp sa citeasca, sa se documenteze, iar cursurile astea au fost fff structurate, cu imagini, etc. Eu zic ca sunt importante, ca ajuta cu informatii, mai cunosti persoane in aceeasi situatie si DPN cu tine, mai intrebi una-alta...
Distractie placuta
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
biaz29 spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru incurajari. Acum sunt cam necajita si debusolata, dar ma dumiresc eu.
Monica, o sa-ti scriu pm.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+
Clodute spune:
Buna fetele,
Coras eu o sa merg miine seara la eco la Doagnosis la Pop cu ajutorul Mimikai - ea mi-a cedat programarea ei si eu cind am sunat sa modific numele ei cu al meu am intrebat cit costa eco si mi-a spus ca 450 ron.
Nici eu nu prea stiu de Pop cum este dar o sa scriu nu stiu daca miine ...poate mai sigur luni cum mi s-a parut.
Am fost si la Herghelegiu la o saptamina dupa amniocenteza pentru ca atunci am reusit sa prind o programare si trebuia sa stiu cum se prezinta bebelina dupa amnioncenteza si m-a intrebat asa ...pe un ton... ca de ce am venit acum... ca trebuia sa mai astept pina la 23 saptamini...eu eram in 19 atunci si in plus nu mi-a dat deloc impresia de om bun (la suflet) profesional insa mi s-a parut bun dar ca om ... eu sint si foarte sensibila si poate de aceea...
Deci revin cu impresii despre Pop.
Va pup pe toate burticile... si fetitele si baieteii din dotare si mai mari si din burtici si sanatate si repaus.
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
monica_dicut spune:
EU personal am fost anul trecut la cursurile firstbebe... sincer, pe mine m-au cam dezamagit, am adormit, am intepenit pe scaun... dar daca prindeti loc la cele gratuite si aveti timp de pierdut, mergeti. Sa nu va mai spun ca sotii din dotare faceau 13-14 pe acolo. Chiar am fost cu o colega de odisee si s-au imprietenit cei doi injineri si mai mult faceau ture pe afara de vorbit la telefon si la fumat Adica eu mai multe am aflat de pe net, youtube si alte cele decat ce am aflta acolo...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata