Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

burtilor, eu m-am programat la morfologie fetala in 26 mai, atunci voi avea 24 de saptamani....vad ca voi toate mergeti mai devreme...oare de ce??? mie asa mi-a spus doctorita mea (dr. Emel Nuraltay - Euroclinic - minunata) sa ma programez. pestii mei vor fi maricei atunci...eu merg la dr. dinu Alexandr la Centrul Medical Dr. Frunza.
cat despre suplimente, eu iau Maltofer si magne B6.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (21+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

pe site-ul lor apar urmatoarele variante:

54 Ecografie sarcina trim. II / III cu evaluare biometrica, morfologica si Doppler
55 Ecografie sarcina trim. II / III cu evaluare 4D biometrica, morfologica si Doppler

de ce la a doua apare doar 4d, si nu 3d?? inseamna oare ca 3d e inclusa in prima si n-am inteles eu bine?? Doamne, ca tare ametita mai sunt

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bya_me spune:

Fetelor vroiam sa va multumesc ca scrieti atatea pe acest forum..Va spun sincer ca fetele mai timide, asa ca mine, apreciaza foarte mult ajutorul si sfaturile voastre...chiar daca va citim din umbra
E mult mai simplu atunci cand discuti cu persoane aflate in aceesi situatie cu tine...acuma stiu ca nu trebuie sa ma panichez daca simt cateva intepaturi cand ma ridic brusc, stiu ca scurgerile abundente sunt normale...sunt o gramada de astfel de exemple..

16+
Poze
Strumf Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui starchi

Raluca-u - merci .Si la mine e la fel, tot la medsana am facut analiza. Nu stiam daca trebuie sa mai apara ceva in legatura cu X si Y. Acum asta e, astept rezultatul final sa ma linistesc odata.

Pana la urma, echograful de la Fortis e performant au ba? Pe 14 mai am si eu programare la Iosup, de la 14.30. Danuta 1979 am vazut ca ai in aceeasi zi. Vrei sa te tin de manutza?

Starchi

Da, tot pe 14 mai am si eu. Sotul mi-a facut programarea si tot el a uitat ora:))
Acum i-am pus in vedere sa sune sapt. viitoare pe luni-marti sa intrebe. O sa ma tina sotul de manuta stanga...asa ca dreapta e inca libera:)

A...maine merg la dr. mea de la Bucur la controlul lunar. Cum a trecut o luna....
abia astept sa-mi vad din nou bebita.

Dana 20+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Bia, daca vrei eu pot vorbi cu doctora mea. Este tanara si draguta plus ca e la Polizu . Daca nu e ea e o doctora in care eu am maaaaare incredere. Garantat oricare din ele va sta cu mine tot travaliul.
In plus mie nu vrea cu nici un chip sa-mi ia bani. Platesc doar consultatia la Romar cand ma duc dar de cele mai multe ori ma cheama la spital.
Din pacate a avut ea doar o perioada mai proasta cu cate ceva de rezolvat pe la spital si nu a putut sa ma vada cand ma suparasem eu pe ea

Daca nu, iti pot da numarul celeilalte dre care e si ea suuuuper finuta, doar sa nu-i spui ca din partea mea ca nah ele sunt prietene. Eventual iti spun eu din partea cui sa spui ca esti.
Nu te vor refuza niciuna din ele si clar vor sta cu tine si te vor asculta ce framantari si ce probleme ai.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Nici eu nu vad de ce sa nu te accepte alt doctor, Bia....stiu pe cineva care si-a schimbat dr in ultima luna pt ca vrea neaparat sa nasca la noua clinica privata din Ct, si dr ei de pana atunci nu avea nasteri decat in spital....

Bya_me, timiditatea n-are ce cauta aici, si eu in viata reala sunt mai timida, dar "in scris" ma manifest f bine...la inceput si declaratiile de simpatie catre pe atunci viitorul meu sotz i le faceam pe mail sau sms imi era muuuult mai usor decat "face to face"

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

La care clinica Selen, cea cu Rusa, Dantes et comp.?

21+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Selen80 ai dreptate...si eu de cele mai multe ori ma exprim mai usor in scris decat verbal...asa ca sper ca doar inceputul a fost greu...de-acu incolo va fii mai usor...stati sa-mi dau drumul...sa vedeti atunci

16+
Poze
Strumf Mic

Mergi la inceput

Fetelor am plecat acasa...cam atat pe ziua de azi
Va pup si sa aveti o zi faina in continuare

16+
Poze
Strumf Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

De la o vreme au inceput sa ma doara coastele si un pic spatele, asa ca pentru mine noaptea e un lung sir de incercari de acomodare in pat. Cea mai buna pozitie de somn e pe spate, se pare, numai ca am inteles ca nu-i recomandat insarcina. E adevarat?
Azi am fost la Centrul de transfuzii pt analiza (am rh neg), a doua oara. Maine primesc rezultatul si sambata il vizitam pe beb la ecograf . Abia astept. Sper sa fie bine!
Cam asa cu noi! Azi am gospodarit cam multicel pregatind o masa mai deosebita pentru sotior. Implinim 3 ani de cand ne-am vazut prima oara.
Acum sunt cam franta si ma dor parca toate oasele.
Va pupam si eu si bebu!

THEA2219+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput