Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)
Raspunsuri - Pagina 10
starchi spune:
Ioanna81- tu ai specificat cand te-ai programat ca vrei 4d?
Selen80- pai ma gandesc ca ar fi trebuit sa ma intrebe, nu? Ca la restaurant: cu topping sau simpla? . Caci mintea mea nu a luat in calcul faptul ca exista variante cu mai multe sau mai putine D-uri...
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 sub nici o forma nu ii voi da vreo "atentie" medicului care-mi face morfo! e clinica privata macar atata lucru. de altfel eu nici medicului ginecolog nu ii dau nimic la consultatiile lunare. nu de alta dar le fac la o clinica privata si pe astea. cat despre morfo de trim II eu stiu ca este 4D... de-aia si costa 400 de lei (in cazul meu) Ioana 20+ cu bebe Carol Ioan |
Macar de-ar fi asa! Eu am facut ieri ecografie morfologica de trim II si a costat 360RON, a fost 2D si pe langa asta am mai platit 85RON "discutie ginecologica"! Nu mi-a venit sa cred cand am citi pe bon. In total 445 RON.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+
MariaG spune:
citat din mesajul lui santorini Maria I eu am o colega de munca si a nascut anul trecut. Am intrebat-o si ea mi-a spus asta si faptul ca nu a primit nici un ban. Poate depinde acum si de institutiile bugetare! 21+ cu nazdravanul meu |
mie mi s-a explicat (de avocatul firmei la care lucram pe atunci) ca drepturile prevazute in contractul colectiv de munca la nivel national se aplica pentru TOTI salariatii încadrati în unitatile DIN TARA, indiferent de forma de capital social (de stat sau privat, roman sau strain/mixt)
Iar contractele colective la nivel de ramura sau chiar de societate nu pot diminua drepturile specificate in cel la nivel national.
Despre armata stiu ca ei nu sunt incadrati prin contract de munca ci prin ordin, deci e altceva. Dar la institutii bugetare esti incadrat tot prin contract de munca.
Eu zic sa faci cererea si sa o inregistrezi si sa astepti raspunsul in scris. Dupa aceea vezi ce si cum in functii de criterii personale
mai in detaliu, aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134111&whichpage=1
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 15+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
claucia spune:
citat din mesajul lui selen80 Ioanna, pai si la sanador am intrebat si este 400 ROn cea simpla, si 480 cu 4D....deci diferenta nu e chiar mare....banuiesc ca 80 iti mai ia pt poze, cd, si cele 10 minute in plus........ eu ma gandeam la o atentie ca sa fie dragutz sa ma bage si la 4d putin...in caz ca nu functioneaza doar sarmul meu personal care e lipsa totala 22+ cu ursulica noastra nunta 9 luni |
ce draguta ai fost...sunt sigura ca o sa faca o eco normala de trimestrul II, cu tot ce include. Am gasit pe un site ca 4D este o descoperire f buna pentru inima (care se verifica amanuntit la aceasta eco de peste 22 saptamani) si pentru functionalitatea in timp real a organelor, ca se vede fetisoara f bine, etc. Nu este numai pentru amuzament, dar intr-adevar masuratorile organelor se fac in 2D.
Clau 20+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui selen80 Ioanna, pai si la sanador am intrebat si este 400 ROn cea simpla, si 480 cu 4D....deci diferenta nu e chiar mare....banuiesc ca 80 iti mai ia pt poze, cd, si cele 10 minute in plus........ eu ma gandeam la o atentie ca sa fie dragutz sa ma bage si la 4d putin...in caz ca nu functioneaza doar sarmul meu personal care e lipsa totala 22+ cu ursulica noastra nunta 9 luni |
tocmai am inchis telefonul cu cei de la medlife. eu voi face morfo pe 14 mai si mi-au spus in felul urmator: este echografie morfofetala 4D Voluson. ("4D Sarcina trim. II - morfologie fetala 390 RON)"
Ioana 20+ cu
bebe Carol Ioan
anamaria1979 spune:
Emy10,
Unde mergi pentru cursuri first baby? Da-mi si mie detalii te rog (un PM). Multumesc anticipat.
Claucia mersi de sfat oricum ceva trebuie sa fac ptr. ca noapte mi se intampla, cand ma intind in pat cand stau alungita.
+ 21
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui starchi Ioanna81- tu ai specificat cand te-ai programat ca vrei 4d? Selen80- pai ma gandesc ca ar fi trebuit sa ma intrebe, nu? Ca la restaurant: cu topping sau simpla? . Caci mintea mea nu a luat in calcul faptul ca exista variante cu mai multe sau mai putine D-uri... Starchi&Matei Scantei |
nu am specificat nimic. am cerut echografie morfofetal#259; de trimestrul II. m-a intrebat la programare ce varsta are sarcina, atat.
Ioana 20+ cu
bebe Carol Ioan
claucia spune:
La cine ai mers Bia de ti-a taxat si "discutia ginecologica"? Pe aceea nu ar trebui sa o ai cu medicul ginecolog de fapt? Pt ca eco cu competente in eco si ginecologul ar trebui sa fie delimitati pentru ca fiecare sa fie bun in ce face. La ce cabinet ai facut?
saracuta, tu tot probleme ai cu medicii de aici desi sunt atat de multi si f buni multi dintre ei (tocmai ca sunt f multi si au acces la toate cele)...
Eu din fericire am avut numai experiente placute, sper sa fie la fel si mai incolo. Eco de trim II la Iosup cred ca este 400 RON, fara nici o taxare pe langa. Sper!
Clau 20+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
biaz29 spune:
citat din mesajul lui claucia La cine ai mers Bia de ti-a taxat si "discutia ginecologica"? Pe aceea nu ar trebui sa o ai cu medicul ginecolog de fapt? Pt ca eco cu competente in eco si ginecologul ar trebui sa fie delimitati pentru ca fiecare sa fie bun in ce face. La ce cabinet ai facut? saracuta, tu tot probleme ai cu medicii de aici desi sunt atat de multi si f buni multi dintre ei (tocmai ca sunt f multi si au acces la toate cele)... Eu din fericire am avut numai experiente placute, sper sa fie la fel si mai incolo. Eco de trim II la Iosup cred ca este 400 RON, fara nici o taxare pe langa. Sper! Clau 20+ si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Pai e una si aceeasi persoana. Asta e a doua oara cand merg la ea. Nu stiu ce sa fac. As cauta pe altcineva dar cine ma mai ia la varsta asta a sarcinii? Si nici nu mai stiu incotro sa o apuc. Sunt tare dezorientata in privinta asta.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+
MariaG spune:
citat din mesajul lui biaz29 Pai e una si aceeasi persoana. Asta e a doua oara cand merg la ea. Nu stiu ce sa fac. As cauta pe altcineva dar cine ma mai ia la varsta asta a sarcinii? Si nici nu mai stiu incotro sa o apuc. Sunt tare dezorientata in privinta asta. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+ |
Eu cred ca te ia oricine. De ce sa nu te ia?
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 15+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/