Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)
Raspunsuri - Pagina 9
santorini spune:
Maria I eu am o colega de munca si a nascut anul trecut. Am intrebat-o si ea mi-a spus asta si faptul ca nu a primit nici un ban. Poate depinde acum si de institutiile bugetare!
21+ cu
nazdravanul meu
bya_me spune:
Adela pai cred ca o sa ne intalnim pe la Cioata...eu de obicei cand merg la control la Bacila merg la Clinica Cioata, ca-i mai aproape de lucru...Luna asta doar am facut o exceptie si m-am programat la Grigoras sapt viitoare
Asa ca la urmatorul eco poate ne vedem
16+
Poze
Strumf Mic
selen80 spune:
Multam de raspunsuri, Santorini, Adela, Claucia..
Inca ceva..voi cand ati fost la morfo, sau cand va veti duce, ii dati ceva si medicului (pe langa plata consultatiei)?? adik bani, sau o atentie??
22+ cu ursulica noastra
nunta
9 luni
starchi spune:
Fetelor, m-ati derutat di tat cu ecografiile astea.
Intrebare: cand te programezi la morfofetala de trim. II trebnuie sa specifici ca vrei 3 sau 4D? Eu m-am programat la Iosup la Fortis dar i-am spus doar de morfofetala de trim II, D-urile le-am omis din propozitie . La cati D imi va face echografia, oare?
santorini spune:
Selen categoric nu! Macar atunci cand mergem in privat sa nu dam atentii!
21+ cu
nazdravanul meu
selen80 spune:
Starchi, pai si eu ma gandesc ca Doro n-a specificat, si nici eu n=au intrebat, si de aceea au programat-o la 2d.....
22+ cu ursulica noastra
nunta
9 luni
starchi spune:
Claucia, Roxxy - pot sa-mi dau si eu cu parerea? Faptul ca nu s-au implicat f mult pana acum cred ca e semn de mare intelepciune. Pentru ca o implicare prea mare in perioada ca bb e f mic si sunt atatea schimbari in cadrul tinerei familii devine frustranta pentru ambele parti. Confruntarea dintre generatii pe diverse obiceiuri, ritualui si experiente genereaza multe si neasteptate certuri. Mai bine sa ceara copiii ajutorul atunci cand sunt pregatiti sa-l primeasca si cand stiu ce vor din partea parintilor.
Ioanna81 spune:
sub nici o forma nu ii voi da vreo "atentie" medicului care-mi face morfo! e clinica privata macar atata lucru. de altfel eu nici medicului ginecolog nu ii dau nimic la consultatiile lunare. nu de alta dar le fac la o clinica privata si pe astea.
cat despre morfo de trim II eu stiu ca este 4D... de-aia si costa 400 de lei (in cazul meu)
Ioana 20+ cu
bebe Carol Ioan
selen80 spune:
Ioanna, pai si la sanador am intrebat si este 400 ROn cea simpla, si 480 cu 4D....deci diferenta nu e chiar mare....banuiesc ca 80 iti mai ia pt poze, cd, si cele 10 minute in plus........
eu ma gandeam la o atentie ca sa fie dragutz sa ma bage si la 4d putin...in caz ca nu functioneaza doar sarmul meu personal care e lipsa totala
22+ cu ursulica noastra
nunta
9 luni
claucia spune:
Si eu tot la Iosup am la 22 saptamani, adica pe 15. Si eu cand am sunat am cerut tot eco de trim II, iti dai seama ca nu ceream eu eco 2D sau 3D sau 4D, adica presupun ca ar trebui sa stie dr mai bine nu? In ce dimensiune sa faca masuratorile, sa faca bine insa sa iasa bine si bebeii sanatosi
Nici eu nu mai dau nimic pe langa consultatia platita. Daca tot e platita. Nici macar cand nu platesc, la CMU ca e gratis de la birou nu prea duc nimic. Am dus odata o cupa de orhidee din aceea in cutie pt ca era in jurul lui 1 martie dnei ecograf si odata niste bomboane pt fetele de la receptie, dar sunt chestii negiljabile. Cum ar fi sa fie eco 4 mil si sa ii mai bag un mil in buzunar? nuu, nici nu ma gandesc. Si eu am tot fost la CMU des pt ca repet toxoplasma si CMV si toate cele tot acolo.
Doctorului meu i-am dus ceva, dar tot ca pt paste (odata in 9 luni i-am dus ceva, data trecuta nimic pt ca merg la cabinetul lui privat).
Clau 20+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2