Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 9
cipicah spune:
Speranta2008,trebuie sa ai nadejde multa in purtarea de grija a Mantuitorului si a Preacuratei Maicii Sale!
La vremuri de mare necaz,pr.Arsenie Boca dadea ca sfat de post negru 3 zile si citirea Acatistului Mantuitorului. Mai sfatuiesc sfintii parinti si marii nostrii duhovnici ca neintarziat sa se spovedeasca cel incercat si sa se impartaseasca-daca e ingaduit de la duhovnic. E de mare folos sa posteasca si cei din familie si sa se spovedeasca.
Ne rugam fierbinte pentru mama ta Maria!
caciantoni spune:
Hristos a inviat!
sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai13.htm
deeva73 spune:
Hristos a inviat!
Speranta2008 Domnu sa va ajute, ne rugam pentru Maria 
Laura Maicuta noastra buna si Sf. Nectarie sa te ajute sa nasti usor.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
anadomnica spune:
Hristos a inviat, fetelor!!
Laurra - ce putin mai ai!!! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa nasti repede si usor o bebelina Maya Teodora sanatoasa si mancacioasa!!
speranta - Maicuta Domnului sa o ajute pe mamica ta!! Daca ii poarta si numele cu siguranta ii este si protectoare si nu o va lasa la greu. Doamne ajuta 
Fetelor, hai cu vestile bune aducatoare de liniute rosii duble!!! Berzele au zis ca anul poposesc mai mult pe la noi 

Eu nu am vesti noi. Ma simt mult mai bine si sunt optimista si incep sa am si energie si sa ma ocup de diverse proiecte mai ales legate de bebe. A inceput sa-mi placa mult, mult 
starea asta de
- a trecut trimestrul mai greu si acum ma bucur din plin de sarcina mea. Enumar dintre starile ce va vor astepta si pe voi toate acus, acus: dorm ca un prunc, neintoarsa si ma scol plina de chef de viata; am mici intepaturi in burtik si ma gandesc ca sunt de la bebe care creste si ma bucur pt. el; uneori sunt niste bule, posibile ciocanituri ale lui bebe mic; pap mult si bine (si mai ales numar kilogramele in plus fara sa-mi fac procese de constiinta
); rad cu toata inima si ascult muzica ... stiind ca asa il fac si pe bebe putin meloman 
. Gata, m-am laudat din plin?? Ma iertati, va rog, dar sunt sigura ca v-am facut pofta si ca in curand va veti ingramadi pe listuta de gravidute. 
Va doresc din inima la toate sa va infloreasca burticile si sa povestiti pline de bucurie emotiile descoperirii unei noi fiinte care se dezvolta in interiorul vostru. Domnul sa va binecuvinteze!
Doamne ajuta!
15+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamieea lauraaimi permit sa-ti dau un sfat,cat am fost in travaliu am citit Acatistul Sf Stelian si m-a ajutat enorm de mult..parca nici contractiile nu le mai simteam asa tare plus ca desi fiind la prima sarcina in 4 ore am nascut normal, fara nimic ,un baietel minunat...asa ca nu fi speriata ptr ca noi o sa fim cu gandul la tine. Eu va citesc zilnic numai ca deocamdata nu s-a intamplat nimic, joi merg la un control de rutina la medic, n-am mai fost de cand am nascut, deci de vreo 2 ani...in rest asteptam sa vina al doilea bebe cand o vrea Dumnezeu..saptamana viitoare , de Sfintii Imparati Constantin si Elena avem hram, al doilea, asa ca eu m-am apucat de infrumusetat curtea bisericii...pup toate gravidutele, mamicile si viitoarele mamici... |
multumesc pt sfat; imi luat la mine de citit, dar de emotii poate uitam chiar acatistul Sf Stelian

38 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 zile!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui speranta2008 buna imi pare rau ca nu am citit dar trecem printr-o situatie disperata. Felicitari tuturor pentru bb-ii Nastere usoara! Va scriu cu rugamintea de a pune un gand frumos si pozitiv, o mica rugaciune pentru mama mea MARIA, care de 3 saptamani este tot prin spital. Acum se afla la Fundeni-Bucuresti si maine Dr Brasoveanu impreuna cu Dr Grasu ii vor face un drenaj biliar. Ea are cancer mamar din 2007, doar ca acum lucrurile s-au complicat foarte rau, singura speranta si credinta este Dumnezeu si Rugaciunea. va rog mult, daca aveti timp, mila si bunovointa sa spuneti cateva cuvinte pentru sanatatea mamei mele MARIA, pt vindecare si viata lunga, iertarea pacatelor. situatie se inrautateste pe zi ce trece, eu sunt mai disperata si nervoasa, suparata..sunt doar eu si sotul meu (surorile mele nu locuiesc in Bucresti, ne auzim ff des la telefon)...am obosit si faptul ca starea este merge spre rau ma dispera... Tatal meu a murit anul trecut pe 29 mai...culmea este ca starea de rau s-a amplificat in mai si pt mama...poate ma credeti nebuna, dar nu mai stiu ce sa fac... ma impart intre munca si spital...iar cand nu sunt la spital, ma gandesc la mama...imi este frica sa o sun sa nu mai imi spuna ca e mai rau... Va implor, sa va rugati pentru Maria. stiu ca ati ajutat multa lume si din acest motiv mi-am permis sa apelez si la voi... Daca dupa drenajul biliar starea mamei se imbunatateste, Dr Brasoveanu ne-a spus ca poate sa o opereze - ceea ce ii va creste sansa de supravietuire. MAMI ESTE FF TANARA SI ARE O DORINTA DE VIATA FANTASTICA(54 ani) Ea are credinta ca se va face bine si se va intoarce acasa.... va multumesc si Bunul Dumnezeu sa ne ajute!!! In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului! "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26) |
Draga mea, toti sfintii sa se roage la Maicuta Domnului si Sf Treime sa-ti insanatoseasca mama; Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunile si s-o ridicedin patul de boala; suntem alaturi de tine

38 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 zile!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
pogonici1977 spune:
noutati am sa av zic
spermograma >45 mil,viabilitate buna, mobilitate 90%, la exam direct se obs leucocite, rarae hematii si foarte rare celule epiteliale, concluzii normospermie ( in 2007 avea oligospermie)....
dumnezeu a facut minuni cu sotul meu, sa lasat de fumat..si a luat 5 luni naturiste
restul analizelor sotului meu sunt ca la carte ( respectiv testeronul, HIV, VDRL, anticorpi absent)
eu in schimb nu sunt ok, mereu mereu infecti....cand am auzit ca am iar infectii imi venea sa urlu de suparare....
eu-analize
myclopasma-absent
ureoplasma- prezent
cultura secretii- sa izolat candida famata, nu sau izolat sterptococ hemolitic
anticorpi- absent
antigen HBs-absent
testare HIV- negativ
VDRL-negativ
clamydia-anticorpi Ig M-2DU
Ig G-9DU
toxoplasma gondii anticorpi Ig G- absent
Ig M-absent
citomegalovirus anticorpi Ig M-6 DU
Ig G-17 DU
Rubeola anticorpi Ig M-absent
Ig G-prezent
anticorpi antispermatozoizi-51
ellenii spune:
Lauraa, 3 zile???
Oau!!!
Sa ai o nastere usoara! De-abia astept sa vii acasa de la spital si sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu comoara ta!
Anadomnica, si pentru tine ma bucur! Cat de mult as vrea sa simt si eu ce simtiti voi! Dar, din pacate inca nu este momentul meu. Eu sunt in asteptare si ma chinui sa nu ma las prada deznadejdii. M-a ahutat mult ceea ce am citit pe un link trimis de Caciatoni, unde scria despre deznadejde si pocainta. A produs un fel de revolutie in mintea mea si am inceput sa privesc alfel lucrurile si sa incerc sa accept ceea ce am acum si sa nu imi pierd speranta ca va fi si pentru mine!
Pogonici, felicitari pentru analizele sotului! Ai sa vezi ca o sa fie cat de curand bine si pentru tine! Nu te descuraja!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker
danuk spune:
Pentru mama sperantei, dar si pentru celelalte fete de pe forum...tocmai am descoperit un link
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
www.trilulilu.ro/florin07/600109579e2abe#comentarii" target="_blank">http://www.trilulilu.ro/florin07/600109579e2abe#comentarii
Este cantat de un preot cu har, care are o voce minunata...pacat ca dureaza doar o ora. Are un efect foarte linistitor...in plus, e si de mare ajutor!