Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanact spune:
Hristos a Inviat!
Tot ziceam eu ca sunt prima
, uite ca s-a adeverit..
, da sunt
..Yuuppppii
. Ii multumesc lui Dumnezeu
ca m-a ajutat si am ramas insarcinata.
Astept sa luati exemplu de la mine.
speranta2008 ne vom ruga pt mama ta
si va fi bine cu ajutorul lui Dumnezeu.
ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
lauraa NASTERE USOARA!. Sa facem galerie:
HAI MAYA TEODORA!
danuk intr-adevar te linistete ascultand acest Acatist al Sfantului Acoperamat al Maicii Domnului, il ascultam acum (eu si sotul), il stim, dar nu l-am mai ascultat demult.
ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
4+
IUSTIN /
IUSTINA
Livsy spune:
Hii, Ioanact, iar eu prima care se bucura de veste! Si care te felicita!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si tie o sarcina usoara si buna! Va asetptam cu vesti bune! 
Cipicah, multumim pentru sfaturi!
Anadomnica, foarte frumos ai scris, ca de obicei! Sarcina usoara si frumoasa in continuare! 
Speranta, imi pare nes0us de rau pentru ca treci prin incercari atat de mari! Dumnezeu sa-i ajute mamei tale, daca dansa e optimista este foarte mare lucru si un pas important spre vindecare! Dumnezeu sa va ajute! 
Despre mine nu prea am ce sa va spun, decat ca sunt ocupata destul de tare si in rest intr-o pasa nu f grozava, ma gandesc ca sunt si ispite... mai de mult am hotarat de exemplu sa tin post miercurea si vinerea, iar acum, desi am tinut o vreme cu mare placere, acuma parca nu mai am niciun "chef" de post... cu mare greutate am tinut zilele astea, asta este.... Ma iertati ca mi-am descarcat putin sufletul, asta e doar un mic exemplu. Dar mergem inainte!
Salutari tuturor fetelor si tuturor va doresc multa sanatate, incredere nemarginita in Dumnezeu, bucurie in suflete si Vestile pe care le asteptati! Si muuuulta energie! 

angel33 spune:
Ioanact
si sarcina usoara! Vrem si noi
!!! Acum ca ai pile la barza, vorbeste sa vina si la noi.
Ma pregatesc de IA, ultima si gata, inchei. Nu am sperante, dar doctora mea vrea sa mai facem una acum dupa laparo si eliminare de polipi. Dupa asta trecem la etapa fiv si cum o vrea Dumnezeu si Maica Sfanta, asa va fi. Inca sper intr-o minune, dar timpul trece si tace...
Va
pe toate,
angel
caciantoni spune:
Hristos a inviat!
sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai14.htm
mvb spune:
Ioanactfelicitari pt BB! Se pare ca tu esti cea ca a spart gheata si a dat startul la BB-i!
Sa ai parte de o sarcina usoara si totul sa fie bine!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
caciantoni spune:
Ioana - Felicitari....Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ocroteasca si sa iti daruiasca sarcina usoara si nastere la termen....
Ioanact spune:
Buna dimineata!
Va multumesc fetelor :Livsy
si angel33
, am vorbit cu barza, mi-a zis ca vor veni si la voi cu un prunc.
ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
4+
IUSTIN /
IUSTINA
Ioanact spune:
mvb si caciantoni va multumesc mult
, acelas lucru va doresc si voua, sa va bucurati de venirea pruncului, apoi miscarile ei/lui in burtica, dupa care sa il tineti in brate si sa va faca fericiti toata viata.
ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
4+
IUSTIN /
IUSTINA
mvb spune:
Ioanact daca ai sti cat de mult imi doresc sa ajung si eu
din nou. Alta dorinta mai mare pe lumea asta nu am. Sa ne ajute Dumnezeu la toate sa ne tinem copii sanatosi in brate.
Astept sa mai treaca cateva luni si va dau si eu vestea cea mare.
Va imbratisez cu drag
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact mvb si caciantoni va multumesc mult , acelas lucru va doresc si voua, sa va bucurati de venirea pruncului, apoi miscarile ei/lui in burtica, dupa care sa il tineti in brate si sa va faca fericiti toata viata.![]() ALBUM 6 si 5 maselute IOANA creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ IUSTIN / IUSTINA DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
Nimic nu este intamplator!