Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, sa ne luam vitaminele ca saptamana asta avem treaba.....trebuie sa facem galerie serioasa pentru Laura

asa ca scot eu cateva agitate
Ole, ole,ole, hai bebelule!......hai Maya Teodora!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Fetelor va multumesc din suflet; m-au luat toate emotiile si mi-au dat lacrimile; va multumesc ca imi sunteti alaturi si din suflet va spun ca imi doresc sa simtiti toate aceste emotii minunate date de Dumnezeu

va imbratisez si va pup su drag

37 + minune de Maya Teodora
AMR 2 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

laura ne vom ruga ptr tine, cat despre bebelusa ta mica si scumpa---MAYA sa stea acolo in burtica la mami ei pana la termen ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

lauraaimi permit sa-ti dau un sfat,cat am fost in travaliu am citit Acatistul Sf Stelian si m-a ajutat enorm de mult..parca nici contractiile nu le mai simteam asa tare plus ca desi fiind la prima sarcina in 4 ore am nascut normal, fara nimic ,un baietel minunat...asa ca nu fi speriata ptr ca noi o sa fim cu gandul la tine. Eu va citesc zilnic numai ca deocamdata nu s-a intamplat nimic, joi merg la un control de rutina la medic, n-am mai fost de cand am nascut, deci de vreo 2 ani...in rest asteptam sa vina al doilea bebe cand o vrea Dumnezeu..saptamana viitoare , de Sfintii Imparati Constantin si Elena avem hram, al doilea, asa ca eu m-am apucat de infrumusetat curtea bisericii...pup toate gravidutele, mamicile si viitoarele mamici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

mamieea mi-a fost dor de tine.Doamne ajuta sa vina cat mai repede si bebe nr.2
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
imi pare rau ca nu am citit dar trecem printr-o situatie disperata.
Felicitari tuturor pentru bb-ii
Nastere usoara!

Va scriu cu rugamintea de a pune un gand frumos si pozitiv, o mica rugaciune pentru mama mea MARIA, care de 3 saptamani este tot prin spital. Acum se afla la Fundeni-Bucuresti si maine Dr Brasoveanu impreuna cu Dr Grasu ii vor face un drenaj biliar.
Ea are cancer mamar din 2007, doar ca acum lucrurile s-au complicat foarte rau, singura speranta si credinta este Dumnezeu si Rugaciunea.
va rog mult, daca aveti timp, mila si bunovointa sa spuneti cateva cuvinte pentru sanatatea mamei mele MARIA, pt vindecare si viata lunga, iertarea pacatelor.
situatie se inrautateste pe zi ce trece, eu sunt mai disperata si nervoasa, suparata..sunt doar eu si sotul meu (surorile mele nu locuiesc in Bucresti, ne auzim ff des la telefon)...am obosit si faptul ca starea este merge spre rau ma dispera...
Tatal meu a murit anul trecut pe 29 mai...culmea este ca starea de rau s-a amplificat in mai si pt mama...poate ma credeti nebuna, dar nu mai stiu ce sa fac...
ma impart intre munca si spital...iar cand nu sunt la spital, ma gandesc la mama...imi este frica sa o sun sa nu mai imi spuna ca e mai rau...
Va implor, sa va rugati pentru Maria.
stiu ca ati ajutat multa lume si din acest motiv mi-am permis sa apelez si la voi...

Daca dupa drenajul biliar starea mamei se imbunatateste, Dr Brasoveanu ne-a spus ca poate sa o opereze - ceea ce ii va creste sansa de supravietuire.
MAMI ESTE FF TANARA SI ARE O DORINTA DE VIATA FANTASTICA(54 ani)
Ea are credinta ca se va face bine si se va intoarce acasa....

va multumesc si Bunul Dumnezeu sa ne ajute!!!

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

draga mea, eu o sa ma rog pentru mamica ta.
sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa se faca bine. si tie sa iti dea putere sa fii tare.

ps. mami tau are aceeasi varsta ca si mami meu.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

biata de tine speranta..ai o mama atat de tanara...e deoseama cu mami meu....of doamne, de ce a atata boala pe acest pamant...cum sa nnu, ne vom ruga si ptr ea, o vom purta mereu in gand ..pana ne spui ca e bine si poate merge acasa...

doamne ajuta...si dai sanatate lui MARIA aflata pe patul de spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Speranta, dragutza mea...Dumnezeu are grija si de tine si de mama ta!! Si eu m-am rugat pentru voi si sunt convinsa ca rugaciunile noastre vor ajunge acolo unde trebuie, iar mamica ta se va face sanatoasa si se va intoarce repede acasa. Maicutza Domnului o sa vegheze asupra ei, o sa simti asta...in plus, citeste Acatistul Sfantului Nectarie, tamaduitor de cancer...o sa te ajute negresit!!! Daca esti in Bucuresti, da o fuga si la manastirea Radu Voda, acolo unde se afla moastele sfantului Nectarie.
Aici gasesti Acatistul Sfantului Nectariewww.crestinortodox.ro/acatiste/67076-acatistul-sfantului-nectarie" target="_blank">http://www.crestinortodox.ro/acatiste/67076-acatistul-sfantului-nectarie

Mergi la inceput