Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
Pogonici fii tare, se va intampla minunea 
Cami sa va traiasca micuta crestina! sanatate multa si petrecere frumoasa!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
sissica spune:
pogonici,
draga mea ,te inteleg perfect,e tare greu sa treci prin toate astea,si nimeni nu poate sa inteleaga mai bine starea ta decat cei ce sufera la fel ca tine....
acum ,ai nevoie mai mult ca niciodata de o stare de spirit pozitiva,pentru ca anlizele sa iasa bine,sa sti ca stresul este principalul vinovat pentru multele din nereusitele noastre,
bunul Dumnezeu sa-ti daruiasca linistea si pacea de care ai atata nevoie
vreau si eu un 
pogonici1977 spune:
mie frica de rezultatele analizelor si de ce imi va iesi la HSG....luni dim e verdictul cel mare...acest HSG..
dar Dzeu e mare si stiu ca nu ne va lasa
andrasonia spune:
pogo o sa fie bine. Trebuie sa fii tare. Dumnezeu nu te lasa. Daca te ajuta cu ceva sa stii ca noi ne vom ruga pt tine sa iasa totul bine
pusichet spune:
Hristos a Inviat
multumesc de primire.
numele de botez este Ana-Maria.
imi pare rau ca nu am mai putut intra pe forum dar l-am pregatit pe sotul meu pentru drum, ieri seara a plecat la muntele Athos.
miine dimineata este pe feribot iar patru nopti este pe munte.
o sa va povestesc mai multe cind se intoarce, cred ca pe vineri dimineata ajunge acasa.
Doamne Ajuta
Pogonici cu incredere in Dumnezeu si totul va fi bine.
pogonici1977 spune:
Dumnezeu sal ajute pe sotul tau puschiet..sa ajunga cu bine la muntele sfant...e un mare dar sa pui piciorul pe acel pamant....si sa se intoarca cu bine inapoi acasa
stii ca la muntele athos e un izvor tamaduitor care ajuta femeiele ce nu pot avea copii, am citit eu despre asta in cartea GRADINA MAICII DOMNULUI-MUNTELE ATHOS
pusichet spune:
Pogonici nu stiam ca de acest izvor. Poate o sa ajunga si sotul meu pe acolo.
zilele astea am stat numai pe net si am citit despre manastirile de acolo, am citit ce spun duhovnicii , impresiile celor care au fost pe muntele Athos.
iar acum, ma gindesc cum sa-l intimpin. Ma gindesc la ceva care sa-l bucure si sa se faca iubit, desi stie si simte dragostea mea pentru el, dar vreau sa fie ceva nou.
cipicah spune:
Pogonici,ne rugam sa mijloceasca Maica Domnului pentru tine si sa fie totul ok!
Chiar astazi am lasat la Man.Zosin de langa Botosani pomelnicul nostru.
Oanka80,cum a fost prin Maramures? Abia asteptam vesti!
Pentru fetele din Iasi ce nu au aflat,in fiecare luni se savarseste Sf.Maslu la biserica Sf.Nectarie din Alexandru,la final citindu-se si acatistul sfantului ocrotitor al Eghinei. Cu ajutorul lui Dumnezeu,voi merge impreuna cu fetele mele.
O seara binecuvantata tuturor!
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT1
sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai11.htm
va doresc o saptamana usoara si plina de binecuvantari!!!