Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 6
maria08 spune:
Hristos a Inviat!
Pogonici: Doamne Ajuta sa fie totul bine!! Sper sa nu fie o experienta neplacuta, asteptam vesti bune!
Oanka80: Si de la tine asteptam vesti despre calatorie.
Cipicah: Iti multumim ca ai lasat , din nou, pomelnicul nostru la o manastire. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca!
Pusichet: Bine ai venit la noi!
mvb spune:
Buna dimineata fetelor,
vreau sa va urez o spatamana frumoasa.
Cipicah parintele Plesca de la Manastirea Zosin este cu f mult har. Acu un an si jumatate am fost la el cu o problema de sanatate si dupa ce am vorbit cu el si am lasat acolo un pomelnic, mana divina s-a simtit imediat.
Spune-mi la care biserica din Alexandru se afla moastele sf Nectarie? Cea de langa pasarela de la gara? Imi aduc aminte ca sunt mai multe biserici in cartierul Alexandru.
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Laura da-ne un semn si spune-ne ca esti bine!
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
anadomnica spune:
Hristos a inviat!
pusichet - bine ai venit la noi. Te vei regasi pe listuta. Ce frumos ca a plecat sotul in Sfantul Munte. Sa va fie de folos la toata familia aceasta vizita a lui.
mvb - da, biserica Sf.Nectarie este chiar cea de langa pasarela, imediat langa piata Alexandru.
Doamne ajuta!
15+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
mvb spune:
Anadomnica pe perioada studentiei mele am stat intr-o garsoniera in Alexandru, chiar langa biserica catolica. M-a surprins sa aud acum ca biserica de langa pasarela este cea care adaposteste moastele sf Nectarie. Eu acolo m-am impartasit in perioada studentiei. Atunci nu stiam de sfant, iar biserica pe atunci era inca in constructie.

anadomnica spune:
mvb - biserica este inca in constructie - interioarele nu sunt inca terminate, inca se picteaza.
Doamne ajuta!
15+
Creste bebe!!!
vvvvv spune:
buna, imi pare tare rau ca nu am mai intrat pe forum, inca incerc sa imi revin dupa fiv nereusit din februarie, nereusita care m-a daramat, sinteam nevoia sa va citesc,sa stiu ce ati mai facut, citind randurile voastre sa imi dati si mai multa putere pentru ca am nevoie, am tinut tot postul pastelui si m-am rugat zilnic timp de 40 zile. Toate rugaciunile mi-au adus alinare, desi cateodata le citeam plangand pentru ca nu intelegeam ce anume platesc, ce pacat atat de mare am facut incat sa nu pot avea copilul meu, cat de mult m-am chinuit si prin cate am trecut si toate tratamentele au fost in zadar.Odata cu trecerea anilor intru si mai mult in panica, am 41 ani, ne chinuim de 11 ani, si credeam ca pana la urma Fiv v-a fi ultima solutie.Din punct de vedere medical noi stam bine, atat eu cat si sotul meu.In cazul nostru numai bunul Dumnezeu poate face ceva.Medicii nu au reusit.Asteptam minunea Lui, si ne rugam sa ne ierte pacatele!Ma rog atat pentru noi cat si pentru toata lumea care isi doreste copii, pentru ca pantecele noastre sa rodeasca si sa dam nastere de copii sanatosi.Cred cu tarie si simt in adancul sufletului ca intr-o zi am sa ma bucur si eu, ca am reusit sa raman insarcinata !
DOAMNE AJUTA !
In speranta ca nu v-am plictisit va 
pe toate, va doresc multa sanatate si sa stiti ca va citesc cu mult drag ori de cate ori pot, plang alaturi de voi si ma bucur cu voi atunci cand sunt reusite!
anadomnica spune:
vvvvv - draga mea, imi pare nespus de rau pt. nereusita ta
. Intr-adevar e greu, insa toate sunt in mainile Domnului, nu uita sa multumesti pentru ceea ce ai in fiecare zi, nu uita sa te rogi pt. dusmanii tai si pt. cei ce-ti fac rau. Sunt sigura ca ruga ta va fi auzita: Arhitectul Vietii te va bucura in curand cu un prunc mic in burtik.
Doamne ajuta!
15+
Creste bebe!!!
cipicah spune:
Tocmai ce reimprospatam lista viitoarelor mamici,cand am zarit ca la tzuiumic si la pusichet nu e trecuta religia.
Mai e o mica problema : sunt manastiri unde am fost intrebat si de faptul daca cei pomeniti in pomelnic traiesc in pacate grave : necununati,de exemplu. Eu cred ca pe lista noastra de rugaciune nu avem astfel de situatii, dar daca sunt scapari e bine sa fie indreptate, caci preotii ne-au spus ca nu au voie sa-i pomeneasca la Sfanta Liturghie.
laurraa spune:
vvvv, Dumnezeu sa te intareasca si sa nu-ti pierzi speranta; ai atatea exemple aici care am reusit cu ajutorul Lui; Doamne ajuta
pogonici, sa te ajute Bunul Dumnezeu
mvb, biserica este langa podul care se intra in Alexandru.Este in partea dreapta a podului, mare, alba, dar sa ajungi la ea cu masina faci imediat dreapta dupa pod
noi slava Celui de Sus suntem bine; am fost la dr, avem 34oo de grame, mai mergem vineri dim sa ne vada si cu ajutorul Maicutei duminica la 8 dim ne internam sa nastem; sa ne pomeniti in rugaciunile voastre, am mari emotii, saptamana asta poate imi duc si burtica la spovedit si cu aer tras mare in piept duminica facem cunostinta cu Maya Teodora; am emotii fetelor si cipich, taaare mari, dar TREBUIE sa fie bine
37 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09