Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ioanact nu ma supar ... e ok sa iti spui parerea ... nu se supara nimeni daca ai si 10 nume ... desi parintele cleopa e adevarat ca asa spune ... ca e bine sa ai unul singur .... noi o avem in acte antonia ioana dar o vom boteza si teodora pt ca s-a nascut de ziua sfintei si e normal sa ii poarte si numele sfantului protector ... nu credeam niciodata ca al meu copil va avea 3 nume ... dar asta e ... nu e regula bisericeasca sa aibe doar un nume ...

pogonici te va ajuta Dumnezeu ... ai mare nadejde si mergi mai departe ... asa eram si eu anul trecut pe vremeas asta ... nerabdatoare ... si iata ca a trecut anul si a aparut bebelina scumpa .... IUBIREA VIETII NOASTRE ... cum o alintam noi

va pupam pe toate

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui angel33

Buna seara,

Am si eu o intrebare, duminica ma duc sa ma spovedesc, pentru ca in post nu am mai reusit, iar parintele mi-a zis ca sa postesc 3 zile. Sa incep de joi sau de vineri? Trebuie sa fie 3 zile pana duminica?
Multumesc

Eu zic ca de Joi ar fi 3 zile, iar Duminica sa te impartasesti. Sa iti fie de folos Sfanta Impartasanie.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Saru' mana ioanact pentru raspunsul la minut, am sa tin post de azi, joi.
O seara buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

ioanact nu ma supar ... e ok sa iti spui parerea ... nu se supara nimeni daca ai si 10 nume ... desi parintele cleopa e adevarat ca asa spune ... ca e bine sa ai unul singur .... noi o avem in acte antonia ioana dar o vom boteza si teodora pt ca s-a nascut de ziua sfintei si e normal sa ii poarte si numele sfantului protector ... nu credeam niciodata ca al meu copil va avea 3 nume ... dar asta e ... nu e regula bisericeasca sa aibe doar un nume ...

Camelia

Am inteles. Atunci Sf Teodora sa aibe grija de ea si sa o protejeze toata viata..
Poate ne vom intalni (am vz ca esti din CT)cand se va incalzi..si o voi vedea si eu pe Antonia Ioana Teodora, si bineinteles si tu pe Ioana mea..

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Hristos a inviat! ... si seara buna, fetele mele dragi
sissica- bebele meu sper, Doamne ajuta!, ca face bine si creste. Ma bucur ca m-ai intrebat, ca aveam o dilema chiar zilele astea. Deci ma aflu la inceputul lunii 4 a sarcinii, greturile si starile de rau au disparut in totalitate, ma simt plina de energie... si in afara de foame parca nici nu as fi (desi totusi parca simt burtica mai tare si din cand in cand, dar rar de tot niste bule... care sper eu ca e un bebe atomic care face sarituri in uter ). Daca in primul trimestru stateam linistita cand imi era rau, ca stiam ca e semn ca bebe e bine... acum e o perioada de lipsa de astfel de "comunicari" cu copilasul meu. Imi pun toata nadejdea in Maicuta Domnului si merg pe sloganul lui noce: sa se faca Voia Tatalui Ceresc. Fetele de la odisee zic ca intre sapt. 16 si 20 incepi sa simti ca misca bebe... eu intre timp, cand stau linistita in pat simt un fel de energie acolo jos, nu stiu cum sa explic, poate sunt si pasarelele mele din capsor.
Imi iubesc mult, mult copilasul si astep sa ne "revedem" abia pe 22 mai cand am urmatoarea vizita la medic. Doamne ajuta sa fie totul bine.
cami_antonia - sa-i fie de bine Antoniei botezul si ii spun si eu de pe acum bun venit in lumea crestinilor.
Pup restul de fete, se stiu ele toate, toate de aici, va rog sa ma iertati ca nu mai ajung sa vorbesc cu voi asa de des, acum insa sunt in documentare intensa si profunda despre tot ce inseamna si va insemna sarcina si bebe pt. mine : alaptare, nastere, morfofetala, infasatul... absolut fara nici o logica, insa citesc cam tot ce pot pe temele astea.
Sunt in asteptare de vesti noi si bune aici la noi, fiindca sunt sigura ca apar in curand o multime de teste pozitive, exact ca dupa postul Craciunului. Conteaza si cine da startul da' si care vrea sa fie animator de grup. Hai feteleeeee , hai sa mai facem un trenulet cu gravidute

Doamne ajuta!
15+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

anadomnicafata scumpa,ce mai faci?ce face printul sau printesa,a mai crescut burtica?doamne ce trece timpul!!!nu-ti mai fa atatea ganduri caci sigur e bine,o sa vezi!!!iti doresc sarcina usoara si un bebe la termen,sa fiti sanatosi amandoi!!!
eu azi sant z a 7 a de la IA ,dar am deja dureri de burtic ca la CM,nu cred ca am reusit nici de data asta,fie pana la urma voia domnului si ma gandesc ca intr-o zi,cand va vrea el imi va da unul. si mai vb!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Anadomnica, e absolut normal ce simti! Cred ca acum e partea cea mai grea din sarcina, din punctul meu de vedere. Nu te mai simti rau, burtica nu e conturata foarte clar si nici pe bb nu-l simti si ai impresia ca nu esti gravida. Dar in maxim o luna situatia se va schimba. Il vei simti pe bb sau macar burtica se va arata in toata splendoarea ei.
Mie in sapt 13 mi-a spus dr ca e baietel. Deci, daca nu ti-a spus pana acum, pe 22 mai probabil ca vei sti ce ascunde burtica. De obicei, daca nu se vede nimic e fetita si iti spune mai tarziu, prin sapt 18-20.
Partea tare e sa vezi cat de repede te obisnuiesti cu binele. In curand o sa uiti cum a fost raul din primul trimestru

Eu am facut o descoperire interesanta zilele astea. Ma uitam in calendar dupa o data pentru botez si ma gandeam ca ar fi frumos sa il botezam in ziua in care ne-am cununat noi, 17 august. Iar pe 17 august e sarbatorit un sfant mucenic Filip, numele pe care am vrut parca dintotdeauna sa-l poarte copilul meu. E o coincidenta atat de frumoasa, sau cum spunea una dintre voi, e felul lui Dumnezeu de a ramane anonim.

28+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

noce - foarte frumo nume ai ales pt. baietelul tau. Eu am fost ultima oara la eco la 12 sapt. si un pic, nu stiu daca s-a vazut sau nu ceva atunci, pt. ca nici nu am intrebat. Insa pe 22 mai voi avea cam 17 saptamani si sper sa aflu ce este

Doamne ajuta!
15+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Hristos a inviat !
nu am mai trecut de ceva vreme sa va povestesc cate ceva despre mine , sa "vorbesc" cu fiecare dintre voi , insa am citit tot

sufletel
noce, ai un post in capitolul anterior care mi-a mers la suflet ..acum cand am un pic mai mult timp liber , il voi salva in calculator ... si io sunt cea care am motto-ul "coincicenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim" .. e un citat extraordinar , care mie imi da incredere ca de fapt nimic nu este intamplator sau pura coincidenta
sissica , inca putintel si se rezolva .. sper ca ceea ce vei primi sa-mi spele pacatele intarzierii
luca2008..sanatate micuta , si dupa ce se rezolva , un bbic sanatos
livsy ,
cami , sa o tuci dulce din partea noastra pe micuta antonia , sa o rogi sa vorbeasca si pt noi cu zanica bebelusilor , acum ca se crestineaza , sigur o va asculta

despre mine , ce sa va spun .. sunt bine , mult de munca , acasa si la servici , si din pacate nu am mai ajuns la biserica , insa acum m-am mai linistit si vreau sa ma duc duminica , caci mi-e dor de Sf Nectarie.. n-am mai fost la Sfintia sa in "vizita" de multa vreme

virginia , cleo,aditi, maryan(sa stii ca nu te-am uitat ), si toate fetele multi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Hristos a inviat ! si de la noi

noi am cam lipsit, sa ne scuzati, da..ne-am facut puturosi rau la scris , insa sunt mereu alaturi de voi

Multi pupici pentru toate fetele, Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de voi, sa va daruiasca rabdare si credinta , iar restul vin de la sine

Cami... increstinare frumoasa, sa iti traiasca minunea
Luca... nu uita ca DD face minuni atunci cand nu te astepti, mii de
Georgicule.. sa te pregatesti ca dupa curatirea sufletului si a casutei urmeaza un motat , DD sa te ajute!

Tuturor mult ajutor de la Domnul!

Noi suntem bine, cu ajutorul Maicutezi crestem, mai cu griji, mai cu emotii , dar DD are grija sa-mi aminteasca ca e langa noi mereu numai sa-i cerem ajutorul. Va doresc din suflet sa traiti aceste clipe minunate

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'

Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput