Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

va salut si eu cu drag pe toate si pe cipicah.
se pare ca avem o atmosfera plina de optimism si bucurie.
viata merge mai departe, nu-i asa? nu s-a oprit in loc. fiecare avem durerile noastre, dar iata ca alaturi de bunul Dumnezeu, am ajuns sa traim si ziua de azi. asa sa fie cat mai mult timp. si fiecaruia sa i se imbunatateasca viata clipa de clipa.
va imbratisez cu mult drag.
mara, oana, elena, ana x 2 , cami, laura, georgi, sorina (desi nu scrii aici, stiu ca citesti), angela, jujuka, sissica, deeva, ioanact si toata lumeaaaaaaa de aici si muuuuulte pentru fiecare.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

ADEVARAT A INVIAT!!!!!!!!!
Bine v-am regasit. Eu una am fost un pic mai agitata caci am facut ultimele investigatii pentru FIV. Ne-am hotarat sa mergem mai departe cu voia lu Dumnezeu sper intr-o frumoasa burtica. Sunt linistita si impacata ca am reusit sa tin trei mari posturi si ca nu am inceput procedura in post.
Dragele mele sa stiti ca desi nu am mai scris v-am citit in continuare si am rugat pe Dumnezeu si pe Maicuta Sfanta in fiecare seara pentru a ne binecuvanta pe toate de aici cu prunci.
Mare e mila lui Dumnezeu pentru noi si daca era nevoie m-am mai convis odata. Sora finei mele se ruga de ani la un copil. Cand am botezat-o pe finuta mea Daria am rugat-o sa se aseze pe baita dupa ce am spalat-o de mir si ce credeti: este gravida !!!!!!
Doamne ajuta!!!!!! la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

hristos a înviat!
ce zi frumoas#259;,cât#259; energie pozitiv#259; azi la noi!
happymumîn sfarsit am reu#351;it s#259; aud glasul clopotelor,de mult nu am avut parte de atâta bucurie,
oanka ,scumpa mea,Domnul s#259;-#355;i p#259;zeasc#259; pa#351;ii #351;i s#259; te ajute s#259; duci la bun sfâr#351;it acest pelerinaj la m#259;n#259;stiri
luca,scumpa mea ,i#355;i doresc mult#259; s#259;n#259;tate ,ai s#259; vezi c#259; totul o s#259; fie bine
georgia,scumpa mea, s#259; ne aduci vesti bune
cami antonias#259; ne aduci #351;i nou#259;,poze de la cre#351;tinarea prin#355;esei tale
ana domnicace mai face bebelinu t#259;u?
carmencarfelicit#259;ri pentru minunea ta!

deevabine ai revenit!#355;i-am cam sim#355;it lipsa pe aici
noce draga mea,într-adev#259;r,cuvintele nu sunt în m#259;sur#259; s#259;-l descrie pe p#259;rintele Gherontie
sufle#355;el80vin #351;i eu cu aceea#351;i rug#259;minte ca #351;i georgia
de a-#355;i cere nr.parintelui Gherontie
caciantonimul#355;umesc pentru sinaxarele,rugaciunile #351;i acatistele pe care ni le pui la dispozitie de câte ori avem nevoie
o zi bun#259; tuturor,

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

ce zi frumoasa,câta energie pozitiva azi la noi!
happymum în sfarsit am reusit sa aud glasul clopotelor,de mult nu am avut parte de atâta bucurie,
oanka ,scumpa mea,Domnul sa-ti pazeasca pasii si sa te ajute sa duci la bun sfârsit acest pelerinaj la manastiri
luca,scumpa mea ,iti doresc multa sanatate ,ai sa vezi ca totul o sa fie bine
georgia,draga mea, sa ne aduci vesti bune
cami antonia sa ne aduci s noua,poze de la crestinarea printesei tale
ana domnica ce mai face bebelinu tau?
carmencar felicitari pentru minunea ta!

deeva bine ai revenit!ti-am cam simtit lipsa pe aici
noce draga mea,într-adevar,cuvintele nu sunt în masura sa-l descrie pe parintele Gherontie
sufltel80 vin si eu cu aceeasi rugaminte ca si georgia
de a-ti cere nr.parintelui Gherontie
caciantoni multumesc pentru sinaxarele,rugaciunile , acatistele pe care ni le pui la dispozitie de câte ori avem nevoie
o zi buna tuturor

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor multumesc de urari
sunteti ca de obicei tare draguteeeeee
maria08 mercic mult ... astept botezul bebelinei tale care va aparea sa iti intorc gestul tau minunat .... sa te ajute Dumnezeu ca esti darnica ...

am mari emotii... cred ca voi plange de bucurie toata slujba ... astept momentul acesta de ani de zile .... va rog sa va rugati pt noi si pentru ANTONIA IOANA TEODORA .... caci ii vom pune si teodora la botez deoarece e nascuta de Sf Imparateasa Teodora ... sa nu cumva sa raceasca la botez ...

ziua imediata de dupa botez facem 3 luni ....

nu va sluji sotul ... ci colegii lui ... si unul din nasi sau bunicul o va baga in cristelnita ... tati cred ca va fi super emotionat si el ... vom plange ca doi bebelusi si noi ....

va pup si mai revin

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Sissica, ai PM!

Cami_Antonia, multa sanatate fiicei voastre, si sa o binecuvanteze Maica Domnului, Sf Imparateasa Teodora sa pazeasca cu rugaciunile ei acest dar al lui Dumnezeu pe care l-ati primit, Sf. Ioan si Sf . Antonie sa o calauzeasca pe calea credintei adevarate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

sufletel, daca nu e mult ce iti cer, as dori si eu numarul parintelui Gherontie.

Multumesc si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

am mari emotii... cred ca voi plange de bucurie toata slujba ... astept momentul acesta de ani de zile .... va rog sa va rugati pt noi si pentru ANTONIA IOANA TEODORA .... caci ii vom pune si teodora la botez deoarece e nascuta de Sf Imparateasa Teodora ... sa nu cumva sa raceasca la botez ...

ziua imediata de dupa botez facem 3 luni ....

nu va sluji sotul ... ci colegii lui ... si unul din nasi sau bunicul o va baga in cristelnita ... tati cred ca va fi super emotionat si el ... vom plange ca doi bebelusi si noi ....

va pup si mai revin

Camelia

Da, e un moment de bucurie, sa vedeti cum va boteaza copilul..Va doresc sa va bucurati in acea zi si sa aveti o zi frumoasa.

P.S. Sper sa nu te superi, referitor la nume ,puteti sa ii puneti orice nume vreti, dar ma refer la nr si anume, eu stiu ca tb pus copilului un singur nume (poate voi nu stiti), exista un singur Dumnezeu, deci un singur nume + ca o veti striga cu un singur nume..acum faceti ce vreti, dar din cate am inteles sotul e preot..si ma gandesc ca stie acest lucru..sper sa nu va suparati, eu mi-am spus parerea..

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

abia astept sa trec si eu prin aceste momente de mamica..dar numai Dzeu stie cand vor veni aceste stari si sentimnete

te rugam doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Buna seara,

Am si eu o intrebare, duminica ma duc sa ma spovedesc, pentru ca in post nu am mai reusit, iar parintele mi-a zis ca sa postesc 3 zile. Sa incep de joi sau de vineri? Trebuie sa fie 3 zile pana duminica?
Multumesc

Mergi la inceput