Homeopatie
De multa veme ma batea gandul sa merg la un medic homeopat. Acum 4-5 luni chiar am ajuns.Una din principalele probleme era durerea menstruala. Uita-ti ce remedii am primit:
China 9CH - 5 bilute de 1-3 ori pe zi - in functie de cantiate - prefer sa iau doar daca in ziua 4-5 e tot abundent- e bine 2-3 zile sa nu intervii sa se curete bine uterul.
Sabina 9CH - 5 bilute de 1-3 ori pe zi asta este prntru tipul de durere care trece la racoare - nu pot descrie prea mult ca eu nu am tipul asta de durere
si favoritul meu
MAGNESIA PHOSPHORICA 9CH - 5 bilute de 1-3 ori - asta este pentru durerea care te face sa stai ghemuita si care trece daca pui caldura.
Le-am dat tuturo prietenelor mele si nu le vine sa creada ca s-a terminat cu cele 2-3-4 zile proaste pe luna. A ...ok ai sangerare dar macar poti sta in picioare.
Pretul pentru un flaconel cu 100 de bilute parca e intre 4 si 8 RON.Deci sunt si foarte ieftine si foarte naturale!
De cand le iau NU MAI SIMT nimic parca nici nu sunt la ciclu - iar inainte luamin 3 zile o cutie de ibuprofem de 400mg. Luam cate 2 la 4-6 ore.Eram "drogata" 2-3 zile.
Eu am gasit la HELP NET medicamente homeopate dar mai sunt si alte farmacii am o lista asa ca daca va intereseaza sa-mi ziceti zona si caut una aproape de voi.
Tot cu homeopate am scapat si de o candida de care nu reuseam sa scap de 2 ani. Acum imi tot fac testul de secretie si parca nu-mi vine sa cred ca s-a terminat cu ea.
Daca aveti intrebari va raspund cu placere!
Raspunsuri
OanaRusu spune:
Te rog sa-mi spui cum ai scapat de candida?
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
danat spune:
Si eu ma inscriu printre cei cu incredere in remediile homeopate.
Am luat si eu mai demult, ceva pt starile de tensiune nervoasa, parca Pulsatilla se numea si m-am simtit exceptional numai dupa 10 zile de tratament. Asa o relaxare nu am simtit niciodata, fara sa fii blegit sau in reluare.
Acum studiez din nou domeniul asta pt ca am niste probleme (dereglari) de ciclu si am descoperit intamplator, la dna dr de familie, niste picaturi homeopate Pascofemin (care contin Agnus Castus, Cimicifuga, Fraxinus americana si multe altele - nu stiu daca exista si in Ro) care au numai principii pt tot felul de dereglari endocrine ale femeilor.
Sper sa aiba si acestea efect. Stiu ca totul la homeopate este sa ai rabdare si sa fii consecvent.
Sanatate tuturor!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe De multa veme ma batea gandul sa merg la un medic homeopat. Acum 4-5 luni chiar am ajuns.Una din principalele probleme era durerea menstruala. Uita-ti ce remedii am primit: China 9CH - 5 bilute de 1-3 ori pe zi - in functie de cantiate - prefer sa iau doar daca in ziua 4-5 e tot abundent- e bine 2-3 zile sa nu intervii sa se curete bine uterul. Sabina 9CH - 5 bilute de 1-3 ori pe zi asta este prntru tipul de durere care trece la racoare - nu pot descrie prea mult ca eu nu am tipul asta de durere si favoritul meu MAGNESIA PHOSPHORICA 9CH - 5 bilute de 1-3 ori - asta este pentru durerea care te face sa stai ghemuita si care trece daca pui caldura. Le-am dat tuturo prietenelor mele si nu le vine sa creada ca s-a terminat cu cele 2-3-4 zile proaste pe luna. A ...ok ai sangerare dar macar poti sta in picioare. Pretul pentru un flaconel cu 100 de bilute parca e intre 4 si 8 RON.Deci sunt si foarte ieftine si foarte naturale! De cand le iau NU MAI SIMT nimic parca nici nu sunt la ciclu - iar inainte luamin 3 zile o cutie de ibuprofem de 400mg. Luam cate 2 la 4-6 ore.Eram "drogata" 2-3 zile. Eu am gasit la HELP NET medicamente homeopate dar mai sunt si alte farmacii am o lista asa ca daca va intereseaza sa-mi ziceti zona si caut una aproape de voi. Tot cu homeopate am scapat si de o candida de care nu reuseam sa scap de 2 ani. Acum imi tot fac testul de secretie si parca nu-mi vine sa cred ca s-a terminat cu ea. Daca aveti intrebari va raspund cu placere! |
Buna Dana_bebe,
Am o intrebare: dupa cat timp de tratament ai inceput sa nu mai simti durerile alea mari la ciclu?
Si o observatie: prietenele tale au fost si ele la consult? Pt ca stiu ca la un consult homeopat, se analizeaza fiecare persoana in parte, e o discutie de cca o ora (la mine asa a fost, cel putin) in care medicul face un portret individual si iti recomanda tratamentul in functie de mai multi factori, nu numai de "suferintele" pe care le ai.
Interesant ce spui despre Sabina 9CH, deoarece genul acela de dureri il am eu, simt nevoia de ceva racoros pe burta, care sa dea inapoi congestia/ inflamatia din zona.
Numai bine!
Hobby
teo30967 spune:
sunt un caz fericit! am raspuns la tratamentul homeopat si sunt un caz rezolvat, am avut mari probleme cu plamanii si le-am rezolvat un an a durat tratamentul mergeam la dr o data pe luna.
a doua problema a fost o menopauza timpurie si culmea desi de la 16 ani am mers la parhon si nu am rezolvat mare lucru acum la batranete (am 42 de ani) am devenit ceas !
am dus-o si pe fiica-mea nu avea probleme dar am vrut sa fie "imunizata " homeopat, la un moment dat ii dadea ceva pentru oboseala putere de concentrare ...copilul era sanatos ...dar in clasa 8-a a facut un flegmon in gat si NORMAL m-am dus la ORL si acolo toata lumea operatie si operatie si mai aveam 3 saptamani pana la capacitate ca altfel o operam, i-au dat zinat si copilul a laut cateva zile apoi n-a mai vrut ca i-e rau de la antibiotice ...si flegmonul nu scadea deloc (era cat falanga de la degetul mic al fiica-mii) si am sunat si homeopata intr-un final .
S-a suparat ca de ce antibiotic si prin telefon mi-a dictat un remediu, a inceput sa-l ia si cand mi-am adus eu aminte si am intrebat-o se resorbise complet. n-a mai avut nimic si a ramas si cu amigdalele !
nu vreau sa fac reclama homeopatiei, eu am incredere in actul medical si in doctori, cand am fost prima oara la homeopat i-am zis clar nu am incredere in homeopatie dar nu mai am unde sa ma duc!
a ras si mi-a spus ca daca am rabdare o sa ma vindec...
sa stiti insa ca doctorita mea mi-a spus ca din 100 de pacienti care vin la ea 30 pleaca dupa prima sedinta, nu au incredere in homeopatie, din cei ramasi doar 50-60% raspund la tratamentul homeopat.
explicatia ei a fost : nici eu nu sunt dumnezeu, nici metoda nu e perfecta si nici pacientul nu raspunde .
va doresc tuturor celor care veti merge sa raspundeti la tratament! si daca veti alege medicina alternativa alegeti un cabinet unde exista si DOCTOR nu orice terapeut care ...
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe candidinum - si tu si el mult timp |
Multumesc
Ce potenta? zilnic?
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
danat spune:
Teo ce ai luat pt menopauza timpurie?
Asa, informativ, ca eu nu ma apuc sa iau dupa ureche, insa ma intereseaza subiectul indeaproape.
Astept cu interes raspunsul tau!
Hobby
ioanaiub spune:
pe mine ma intereseaza un remediu homeopat pentru rau de masina
stie cineva?
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Dana_bebe spune:
Anca Wish - eu le iau de la Help net-ul de pe Str. Amzei - vis a vis de biblioteca.Stiu ca nu toate farmaciile au. In ce zona stai?
Poti incerca la Dona, Catena, Help net...
danat - ai dreptate remediile se fac diferit de la o persoana la alta depinde foarte mult ce tratezi.E un pic de poveste in tratamente 100% personalizate.Tia- cerut vreo analiza? NU! E o aura care vor sa o creeze homeopatii. Remediul care e diferit de la o persoana la alta e cel care defineste personalitatea...e complicat.Daca vrei explic pe larg doar sa-mi spui.
NU toti suferim de acelasi tip de boli. Normal ca 2 oameni nu sunt la fel, eu de exemplu am vrut ceva pt imunitate si alergii, tu vrei ceva pt dureri si mai stiu eu ce.Dar daca amandoua avem candida intre cele n-spe remedii care le primim va fi si candididum remediu comun, sau daca vrem ceva de raceala tot paragripe si oscilococcinum ne da.
Eu m-am apucat de studiat iar remediile care mi le-a dat sunt recomandate pentru toata lumea la ciclu in functie de tipul de durere(pt cantitate e acelasi). Te poi dulce intr-o librarie sau poti cauta pe net si te vei convinge.
Dr mea vorbeste mult, mult despre ea, minute in sir 10-15-20 si e prea mult pt mine sa tac atat si sa o ascult (vorbeste despre ea, familia ei, copilul ei..............) si nu prea o iubesc ma duc doar la nevoie.
Tratamentul care l-am scris nu il iei decat la ciclu. Dupa prima doza te simti incomparabil mai bine.Daca nu te mai doare nu mai iei.
Daca va intereseaza ceva pt menopauza timpurie caut in cartile mele!
OanaRusu - mie imi daduse sa luam de Candidinum 30ch cate 5 bilute pe saptamana timp de 6 luni dar de disperare ca nu mai scapam am luat zilnic - la homeopate nu exista supradozaj si am scapat + am facut spalaturi cu ceai de galbenele si de pelin. Mi-a zis ceva si de ovulde homeopate dar imi trecuse.
Crede-ma de cand am scapat am facut testul in fiecare luna(3 luni) si tot negativ e - nu tu levri, nici inmugurite, nici hife, nici pseudohife nimic !