Homeopatie
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
Dana_bebe merci frumos de lamuriri!
Pe mine m-ar interesa ceva pt menopauza timpurie (pe care o cam banuiesc ca mi-ar da tircoale).
Si zici ca dupa prima doza de globuli deja te simti mai bine la ciclu? Wow!!! Asta e o adevarata revolutie pt femeile care sufera luna de luna de atita timp! De ce nu e mai po****rizat, decat sa stam sa ne tinem de burti zile in sir, lunar? Oooof
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
Dana_bebe spune:
ma apuc de studiat "problema ta"
stiam ceva de branca ursului - capsule sau tinctura - daca poti verifica si tu daca nu caut eu
nu stiu de ce nu zice nimeni tocmai de aceea am deschis topicul - ma gandeam ca poate nu suntem atat de multe...
eu am data la multe prietene- la toate care aveam problema asta si sunt fericite...i-am trimis inclusiv surorii mele (care e doctor si nu credea deloc mai mult de gura mea le-a luat) si au avut efect MAGIC.Parca le fac reclama dar sunt ieftine asa ca nu ma poate banui nimeni.
sper sa mearga si la voi
ca sa reusim sa scapam cat mai multe de durerea asta
Dana_bebe spune:
Graphites 200ch - o doza - se repeta dupa 20 de zile
pentru femile care se apropie de menopauza, cand menstruatiile incep sa intarzie.
e recomandat pt sistemul genital feminin, reglare endocrina.
Si:
Folliculinum 15ch - 10 granule/saptamana
Lachesis 15ch - 10 granule/saptamana
Lachesis 9ch - o granula seara ianinte de masa
Oligoforme 50 - 2 comprimate zilnic
totate mai multe luni
se recomanda si consultarea medicului homeopat care sa adauge remedii adecvate tipologiei tale.
ce simptome ai ca mai sunt detaliate si acestea...
ADINUTZA spune:
Pentru rau de miscare(masina, avion, vapor) noi luam Cocculus si Nux vomica, ambele in concentratie 9 CH. Primul remediu se ia cu o zi inainte de plecare dimineata si seara iar celalalt cand simti senzatia de greata de cate ori e nevoie in ziua calatoriei.
noi<embed id="player" height="60" width="486" menu="false" wmode="transparent" quality="high" bgcolor="#000000" name="player" src="http://web3.protv.ro/assets/protv/doneaza_486_60.swf" type="application/x-shockwave-flash"/>
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe ... OanaRusu - mie imi daduse sa luam de Candidinum 30ch cate 5 bilute pe saptamana timp de 6 luni dar de disperare ca nu mai scapam am luat zilnic - la homeopate nu exista supradozaj si am scapat + am facut spalaturi cu ceai de galbenele si de pelin. Mi-a zis ceva si de ovulde homeopate dar imi trecuse. Crede-ma de cand am scapat am facut testul in fiecare luna(3 luni) si tot negativ e - nu tu levri, nici inmugurite, nici hife, nici pseudohife nimic ![/navy] |
Multumesc mult!
Si eu sunt mare fan homeopatie - din pacate, cel la care am umblat ani de zile (si am avut rezultate ... nici nu pot spune, doar exemplu ca mi-a tratat o bronsita cronica de mai bine de 20 de ani...) nu mai e, si nu reusesc sa gasesc pe cineva ca el
Zici ca ai carti, de unde? si ce carti?
Am gasit la farmacia homeopata din oras ceva nr de telefon sa-mi comand ceva carte (n-am ajuns.... deh, mamica de 2 prunci sub 3 ani zic eu sa ma "justific" )
WE placut!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
danat spune:
citat din mesajul lui Dana_bebe ma apuc de studiat "problema ta" stiam ceva de branca ursului - capsule sau tinctura - daca poti verifica si tu daca nu caut eu nu stiu de ce nu zice nimeni tocmai de aceea am deschis topicul - ma gandeam ca poate nu suntem atat de multe... eu am data la multe prietene- la toate care aveam problema asta si sunt fericite...i-am trimis inclusiv surorii mele (care e doctor si nu credea deloc mai mult de gura mea le-a luat) si au avut efect MAGIC.Parca le fac reclama dar sunt ieftine asa ca nu ma poate banui nimeni. sper sa mearga si la voi ca sa reusim sa scapam cat mai multe de durerea asta |
Multumesc Dana_bebe!
Ideea e ca m-as concentra mai putin pe naturiste (gen tincturi, etc) si mai mult pe homeopate.
La mine problema pe care eu o banuiesc a fi o premenopauza, nu consta in intarzierea ciclului, ci venirea lui mai des (la cca 22 de zile) si durata lui, cam 12-14 zile lunar dintre care numai in 2 curge abundent, apoi o zi normal, si apoi numai cu picaturile. Ca schema: incepe cu 4-5 zile de picaturi roz, urmeaza cele 3 de care am zis, cu flux abundent si normal, apoi iarasi vreo 5-6 zile de picaturi, de ajung aproape de ovulatie avand inca picaturi roz.
Schimbarea asta mi s-a produs dupa un soc emotional (acum 10 luni am fost internata cu baiatul meu in spital, el avand atunci o scadere de trombocite f periculoasa care ne-a speriat tare de tot), astfel incat, urmatorul ciclu dupa aceasta intamplare a fost total diferit de cele de pina atunci, asa cum ti-am descris acum. Inainte aveam menstruatii normale, de 5-6 zile si veneau la 26-28 de zile.
In zilele de flux abundent, ma doare tare burta, iau nurofen plus (cam 2/zi, cand simt ca nu mai pot sa suport) si stau cat mai mult in casa. Am si cheaguri si dureri de cap uneori. Bineinteles cu starile emotionale de rigoare (nervi, depresie usoara).
Daca ai timp, spune-mi si mie ce gasesti in cartile tale pt asa ceva....
Multumesc
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
ioanaiub spune:
citat din mesajul lui ADINUTZA Pentru rau de miscare(masina, avion, vapor) noi luam Cocculus si Nux vomica, ambele in concentratie 9 CH. Primul remediu se ia cu o zi inainte de plecare dimineata si seara iar celalalt cand simti senzatia de greata de cate ori e nevoie in ziua calatoriei. noi<embed id="player" height="60" width="486" menu="false" wmode="transparent" quality="high" bgcolor="#000000" name="player" src="http://web3.protv.ro/assets/protv/doneaza_486_60.swf" type="application/x-shockwave-flash"/> |
la ce farmacii gasiti remediile astea? doar la farmacii homeopate sau si la altele?
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Dana_bebe spune:
cand intrebati la ce farmacii puteti gasi, sa-mi ziceti zona unde stati ca sa va pot raspunde macar in ce sector
nu au toate farmaciile remedii homeopate
Dana_bebe spune:
danat - vezi tu cand e ceva complex(ca la tine) care se leaga cu stari emotionale, sanatate generala cred ca un doctor s-ar descurca mai bine decat cartile mele. Trebuie sa faci conexiuni si sa tratezi tot ca pe un intreg.Dar cred ca merita sa vorbesti cu un doctor bun.Sunt convinsa ca se poate rezolva.
Caut oricum.
MadaJianu spune:
[quote]citat din mesajul lui Dana_bebe
cand intrebati la ce farmacii puteti gasi, sa-mi ziceti zona unde stati ca sa va pot raspunde macar in ce sector
nu au toate farmaciile remedii homeopate [quote]
Buna
si eu apelez la homeopatie mai ales de cand am inceput sa alaptez si nu pot lua medicamente.
Imi spui si mi te rog daca exista farmacii homeopate in Militari sau macar pe aproape? de multe ori nu am luat tratament pt ca eu stiam o farmacie doar in Iancului si nu pot de nici un fel sa ajung acolo cu asta mica. Ti-as ramane recunoscatoare dc mi-ai spune o farmacie mai aproape.
Merci