Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

CosmyB votat scumpa de Maya

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Referitor la mancare... trebuie sa recunosc ca Sorinei ii place mai mult mancarea din vecini... ii mananca cu mare placere mancarea Mariei (fata unei prietene din parc) si cu si mai mare placere mancarea Bubulinei de JulyMoorning
Drept ptr care o sa fetele sa le fie mila si sa gateasca si copilei mele ca altfel in baza mea moare sigur de foame... iar eu o sa ma abtin de la a-mi mai exercita talentele de

Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Da io sesizez ca bantui singura pe aici si vorbesc aiurea .......................... de la ora asta???????????!!!!!!!!!!!!!!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

A murit broscuta ... a abandonat-o Corrina la Spa si dupa cum preziceam... s-a inecat

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

preety primul vot pt pestiucu de aur e de la Karinutza.AI INTELES????FJGKFJK

Si nu am dat bir cu fugitii, numa ca a fost un vant pe afaraaaa.Ne-a prins si ploaia, noroc ca aveam umbrelutza, pe care a suflat-o vantul si mergeam cu ea intoarsa asa si cu una bucata copil curios in wrap.
Funny nu???Se cam uita lumea dupe noi

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

corrina condoleantze pt broscutza.
Si eu am trecut prin moartea catzelusului meu de pe facebook si a unui pom virtual.E greu dar vei trece peste.
Eu sper sa nu va mai luati animale si alte vietazi virtuale...ca ele vor muri poate cand suneti in vacantza de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

fetele care au reusit sa inlocuiasca toate mesele de pe zi si dati san numai dimineata si seara (Boo, si parca mai era cineva.. ) va rog frumos, puteti sa ne dati si noua programul vostru de masa si ce papati??
Pt mine sunteti un exemplu - cat as vrea sa ajung si eu la faza asta - si poate ma ajuta programul vostru.
Pupic multi

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Acum am vazut ca ma intrebai de program asa ca iti raspund, nu stiu daca au facut-o si fetele. Eu intr-adevar ii dau doar dimineata si seara. Avem asa (program nou de 2 zile, pe care cred ca o sa-l mentin)
ora 7.30-8 san
ora 12 - legume (piure din diverse + carne sau ou)
ora 16 - fructe (cu sau fara branza, eventual si iaurt daca nu mananca suficient)
ora 18.30 - cereale
ora 21 - san

Nu mi se pare prea reusit in conditiile in care pana la ora 4 are 2 mese si de la 4 la 9 are 3 .. dar nu stiu cum sa fac altfel, ca lui nu-i e foame
Pana acum erau inversate legumele si fructele, asta e diferenta. Vad ca de 2 zile e ok cu mancatul si sper sa fim pe drumul cel bun.

si am uitat : dupa fiecare masa ii ofer lapte praf, pe care a inceput sa-l bea din biberon. pentru noi e o mare realizare. cred ca de multe ori bea de sete, nu neaparat de foame, dar prefer asa, mai pune un gram acolo la colectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Preety al doilea vot e de la mine.
Fetelor sariti si votati pestisorul

Codruta facem noi cumva si ne intalnim.Vazut pozicile de 1 mai.Pai mami l-ai spalat pe Vladut la ghiuveta?..he.he..super tare

Cam liniste pe aici..ce se intampla? Hai ca inteleg Ada e la munte dar Ramonaaaa..ce-i cu voi de nu mai dai raportul??
Babytzaaaa iar nu ai platit netu?
Claudinnaaaa ati plecat si voi la munte?
Hmm.pe cine n-am mai vazut de ceva timp

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

babyboy iti raspund eu de ramona ca am fost la ea ieri si am si vorbit putzin si azi pe mess, pana cand am parasit-o pt,papanasii mei.A zis ca nu reuseste sa se organizeze...mie mi se intampla des.Dar nu o pierdem nu nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Papanasi????

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput