Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 15
Boo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici neatzu neatzu, Ieri eram sa fac o crima si anume vroiam sa l omor pe sotul meu iubit pe care de altfel l-am lut cu acte in regula si nu am fost obligata sa zic DA in fatza ofitzerului de ceremonii. Stateam si eu linistita aseara la tv si la o barfa mica pe mess, sotul se uita la un derby la tv, foarte suparat ca echipa lui luase gol, Karina dormea dusa in lumea lu Ene si toate bune si in liniste. Mamamamaaaaaaaaa si da Barcelona gollllllll cred ca era ultimul minut si asta al meu pitziponcul, urla dar urla cum nu a urlat vreodataaaaaaaa de fericire, s-au cutremurat peretzii, Karina din ultima camera prin 2 usi inchise, a auzit si s-a trezit instantaneu in crize...eu sa fac infarct, asta era pe jos in fatza tv-ului...eu am ramas socata, iar cand am auzit-o pe fi mea am reusit doar sa il injur de cateva ori bineeeee si sa-i zic ca maine adika azi ma duc sa divortzez. CINE CUNOASTE UN AVOCAT BUN??? EU IL DAU IN JUDECATA PE SOTUL MEU, II STIU SI IP-UL DE LA CALCULATOR SI TOT...DOAR IL TERMIN NENE, NU MAI POT SUPRAVIETZUII CU EL INTRE DERBY-URILE LUI DE 2 LEI ![]() Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Te inteleg perfect !! Sa iti zic de al meu care a urlat asa cand eram cu Alex IN CAMERA ?? Avea o luna cred sau ceva de genul asta, inca dormea cu noi si adormise. Si el se uita la meci si au dat ai lui gol si a urlat. Nu stiu cum am rezistat sa nu ii sar in beregata direct
nikolici spune:
DAAAAA papanasiiiiiiii...si ramo a zis ca o omor.SE FAC FOARTE SIMPLU!!!!
Se facE in felul urmator:
1.se cumpara de la magazin PAPANASI DR.OETKER plus 200 gr branza de vaci.
2. se amesteca ce e in cutie cu branza si se prajesc
3.se halesc
cu dulceatza sau gem plus samantanica
POFTA BUNA LA COPII
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
andy.p spune:
Buna seara..noi azi mai mult pe afara,n-am apucat decat sa va citesc,acum astept sa se hotarasca Alexia sa faca
..da ea nuuu striga de mama focului in patutz![]()
Preetyaveti un vot si de la mine![]()
Codruta frumoasel pozele si puiul nu mai zic.
Babytza
Cludinna ia vezi ce surpriza iti pregatesc![]()
baby boy,Nikolici 
Si
iata dovada dintishorilor
AICI
Corrina condoleante ptr broscutza![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nikolici spune:
BOO din pacate nu mai am replica.I-am zis azi inca o data, ca a gresit!!!
Raspunsul lui a fost: dar esti sigura ca de la mine s-a trezit???Ca mai tzipau unii prin bloc
Sa nu-i sparg capul???
Eu am zis cu toporisca, Ramo mi-a zis cu facaletzul, ca cica mai am nevoie de el
andy.p spune:
Claudinna ia uite ce am eu aici![]()
Va place bascutza mea?![]()
Mai am una![]()
Cosmy
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nikolici spune:
andy.p HIIII, fara manutza ca e atat de greu pana deschid smilies urile ![]()
babytza spune:
Hello
aici suntem 
Am iesit pana la urma cu piciul pe afara. Cum s-a oprit ploaia , am zbughit-o la plimbare. Ne-am intors dupa 8 si direct baita , papa si nani. Si tot ne-a prins ora 9.30 
Luminita maine ma apuc de clip. As fi vrut in seara asta , dar sunt chiao ca piciul la 6 dimineata era fresh 
Am primit destule poze, dar as vrea tare mult sa trimita toate mamicile 

Andy galro felicitari de dintzocul 2 

Uf...atat am retinut din ce am citit
Ma duc inapoi sa mai citesc.....ma lasa neuronul 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
andy.p spune:
Nikolici al meu se uita la meci,da cu Alexia cu tot ca vad ca nu vrea sa doarma
..al tau?A invatat lectia??![]()
Lumi
hunii scumpi si cuminti![]()
AndyG felicitari ptr dintisor]bis]
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nikolici spune:
HAIDETI MAMICI NU MAI TRAGETI DE TIMP...BAGATI POZA AIA CEA MAI CEA!!!SA MA DELECTEZ SI EU CU BIJUTERIILE VOASTRE!!!
Ca de cand ati sters de la semnatura pozele, foarte rar imi aduc aminte de voi ca persoane, sau de bebei!!!
nikolici spune:
andy.p Karina doarme, iar domnul meu sotz e la fotbal la propriu!!!Eu imi fac de cap!
Ma rog, a zis ca o sa incerce la meciuri sa nu le mai vizioneze de acasa, dar nici asa nu-mi convine..ca daca pleaca nu mai vine, se ia cu baietii la vorba, pe urma saorma, pe urma o tura cu bicla mai nou![]()