Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Andreutac..dupa parerea mea..ai dreptate..la varsta asta..deja copii nostri nu mai trebuie tinuti in brate....asa se invata puturosi..trebuie antrenati mereu..cu jucarii..cantecele..etc.
Eu zic sa fii cu ochii pe ea…
Si nu esti dusa…esti mamica

Babytza ,,ma bucur ca pestisorul a fost yamiiiii!!!

CosmyB, Cd, Andy_Galro, Codruta, multumi pentru urari

Nicole, te astept cu mareeeeeeeeeee placere…si al meu pleaca sigur..si-a cumparat déjà biletul la meci..si biletul de avion..deci facem Party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lumi.. da….nu te inseli...in fiecare luna pe data de 7 facem gratar..eu il imbrac pe Raducu in hainute noi..comandate de mami lui pe net..he …he(spre disperarea lui Tac-su)..iar tataie face gratarul in curte..Invitati: doar moasa (care e si sora-mea)si care mereu ii aduce cadou hainute .
Astazi din pacate avem muncitori la casa alor mei..asa ca reprogramam gratarul pentru sambata..ceea ce inseamna ca….deseara trebuie sa gatesc

Codruta noi ne plimbam in parculetul de la Agronomie..dar in ultimul timp..mai putin..mai mult stam in curte..in sezlong…mai admiram o pisicuta..o catelusa..mai plimbat cu, carutul. Chiar mi-ar place sa ne intalnim si noi.Pupam pe Vladut

Andy_galro,felicitari pentru dintzoc

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_27 spune:

....v-am spus ca va citim si ne tinem de voi dar e mai greu cu scrisul mai ales acum cand Carina vrea sa mearga in picioruse .. nu mai am timp de nimic.
Mi-am facut totusi timp sa scriu pentru ca am trecut prin doua viroze urate iarna asta si as vrea sa merg cu ea la un medic homeopat sa mai intarim sistemul imunitar iarna viitoare sa nu mai bolim.
Am vazut si aici multi bebei bolnaviori si mame care merg cu ei la homeopat si am vrea si noi sa ne recomandati un medic bun

pentru mamici si bobocei

Ioana Carina 19.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Cristina, si noi stam mai mult in curte, dar "plimbarile oficiale" le facem in parc. Dupa cxe ne trece roseola facem cumva sa ne intalnim, bine?

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Am avut si eu astazi chef de vorba si nu am avut partenere!

Stiu ca la un moment dat au circulat niste site-uri cu retete ptr. bebelusi, dar nu le-am salvat. Le are cineva, va rooooog!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Codruta, cred ca despre astea e vorba:
http://irismargot.com/
http://oanamada.wordpress.com/

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Suntem !!! Suntem !!!
Ne-a iesit al 2 lea dintzisoooor !!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Felicitari, micutule dintos!!!!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Lumi, Cristina, va multumesc pt. pareri, mai ales pt. confirmarea faptului ca nu sunt dusa

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Mimihoo cred ca ai inteles de la EvaF mai exact ce spuneam eu... ideea e ca eu depunand pe 11 februarie (adica data cand am intrat in CIC) mi se dau banii pe 19 zile din februarie (de pe 11 pana la sfarsitul lunii) + martie + aprilie... pentru luna mai o sa iau in iunie...

Ratonelu mie nu mi-a venit decizia...

Giulianna eu am sunat la 250 90 20 / 21 / 22 interior 29 (pentru a afla starea dosarului)... m-a intrebat numarul dosarului si data depunerii, numele meu complet si cnp-ul meu... a verificat si mi-a spus in ce stare e adica aprobat / neaprobat, ca se plateste pe card cu transa a doua (dupa 20 mai) si suma lunara de plata...

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Andy_garlo ptr dintzoc...

Baby_boy / Luminita

Fetelor din gasca de Tineretului dadura-ti bir cu fugitii ??? Acu vin dupa voi si

Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

EvaF intrebai ce-i cu pestisoru... e un animalut virtual pe care-l hranim si crestem cu voturile voastre... asta ca sa mai am un motiv de a-mi bate capu' zilnic... ca de... acu tre sa am grija sa nu moara pestisoru...

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput