Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

CD unde mergi la coafor???Acolo in cartierul francez???HMMM....si eu mergeam pe acolo odata ca n povesti!!!Ce frumos tre sa fie sa stai acolo!!!Te invidiez!Hai pot sa ma autoinvit si aduc eu si cafeaua si o si fac!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

boo tot am vrut sa scriu si uitam...am ramas surprinsa de Alex al tau care stie ce tre sa faca pe tobogan.Tu chiar ai baiat mare mare.Sa va traiasca!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Baby_boy, Raducu e frumusel foc, baiat mare, ce mai!!
Eu zic ca macar un cadouas dragut sa-ti aduca din Spania, daca tot ramai singurica acasica...
ah, si azi e vremea de gratar, nu? nu ziceai tu ca papati gratar in fiecare luna pe 7? Ma insel?

Andreutac, mie nu mi se pare ok, nu esti deloc dusa cu capul, e f important ca bona sa se joace cu ea, sa incerce sa o invete lucruri noi, sa o lase sa exploreze sub stricta ei supraveghere... sa ii vorbeasca in special f mult, asta chiar mi se pare important, copilul e o fiinta vie, el intelege chiar daca nu poate raspunde inapoi - desi el o face, noi nu pricepem, de fapt! nu trebuie tratat ca pe un obiect.... nu vreau sa te instristez, dar parerea mea e ca nu e ok... dar daca vorbesti cu ea si o inveti, ii explici, poate va intelege, zici ca e de treaba in rest, deci eu zic sa ii dai ceva lectii de entertainment

Anamona, cum esti, cum merge serviciul? Cum e Thea? Ati gasit bona?

Andy_g

Babytza, sar'na de raspuns!
In alta ordine de idei, s-au strans pozele ptr clip??

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

lumi, cum vad gemeneii ma gandesc huni tare as vrea sa va vad

nikole dar esti invitata deja, chiar mai am bagaje nedesfacute, putin ajutor ar fi perfect si daca faci si cafea, poti sa vii de mai multe ori

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

in cazul nostru, ipoteza ca ce-mi place mie sau ce am papat in sarcina le place si lor, nu se verifica. azi au mancat cam... 200gr de spanac, iaurt si ceva morcovete prin el... eu nu suport spanacul. nu sunt mofturoasa la mancare si e clar ca nici ei, dar preferintele pentru alimente difera....

de saptamana asta papam si galbenus, cu succes, mie nici asta nu-mi place... de la oul fiert mereu mananc doar albusul...

usturoiul nu le place f mult, mai ales lui Robi...

prunele sunt yammy rau.

o sa incerc si pepene galben zilele astea si va zic ce si cum.

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Suntem !!! Suntem !!!
Ne-a iesit al 2 lea dintzisoooor !!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

La Multe Lunite, sarbatoritilor zilei!!!

Cristina, ce-ti seamana Raducu! Sa traiasca 1000 de ani! Voi pe unde va plimbati? Poate ne intalnim!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

CD-ule, noi ne deplasam mai greu prin Bucuresti... tre' sa-mi tarasc husband-ul prin parcuri cu fomei care vorbesc toata ziua (aproape) despre copiluti si nush daca ii e pe plac tare.... as vrea sa merg la superbebe targ, poate ne vedem atunci! adica eu sper sa ajungem, ca e cam departe de noi si ultima oara hunii nu s-au comportat deloc exemplar cand am vrut sa mergem la kidex... om vedea, oricum, ne vedem noi cumva!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

cd, cum le fac...trimit colet cu aripioare picante caa la kfc(ma amagesc eu ca-s k alea...)
eu nu stiu unde suni, sotu a avut un nr si a vorbit acolo acum vreo 2sapt....
asta ziceam si eu ca n-am primit nika. nu-l pot suna acum sa-l intreb ce nr...ca e in intalneala....cica...
cristina...f urattrebuia sa aiba si mami si baiatu bilet in spania ...l plaja...in timp ce tati e la meci.

carla,mami de putoiu sasha

Multumim Ratonelule
Vreau si eu aripioareeeeeeeeeee.Le iubesccccccccccccc
Din pacate nu am putut sa gatesc nimic astazi..am lipitoarea cu mine.Hmmm ..ti s-a parut mareee..adevarul e ca e lung....seamana cu tac-su.
Si as fii vrut si eu la Barcelona..insa cam greu cu copchil mic dupa tine..asa ca..next time

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Felicitari pentru dintisor, Andy! Bravo Andrei! La cat mai multi!
S-a trezit piticul. Fug!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput