Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 11
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici neatzu neatzu, Ieri eram sa fac o crima si anume vroiam sa l omor pe sotul meu iubit pe care de altfel l-am lut cu acte in regula si nu am fost obligata sa zic DA in fatza ofitzerului de ceremonii. Stateam si eu linistita aseara la tv si la o barfa mica pe mess, sotul se uita la un derby la tv, foarte suparat ca echipa lui luase gol, Karina dormea dusa in lumea lu Ene si toate bune si in liniste. Mamamamaaaaaaaaa si da Barcelona gollllllll cred ca era ultimul minut si asta al meu pitziponcul, urla dar urla cum nu a urlat vreodataaaaaaaa de fericire, s-au cutremurat peretzii, Karina din ultima camera prin 2 usi inchise, a auzit si s-a trezit instantaneu in crize...eu sa fac infarct, asta era pe jos in fatza tv-ului...eu am ramas socata, iar cand am auzit-o pe fi mea am reusit doar sa il injur de cateva ori bineeeee si sa-i zic ca maine adika azi ma duc sa divortzez. CINE CUNOASTE UN AVOCAT BUN??? EU IL DAU IN JUDECATA PE SOTUL MEU, II STIU SI IP-UL DE LA CALCULATOR SI TOT...DOAR IL TERMIN NENE, NU MAI POT SUPRAVIETZUII CU EL INTRE DERBY-URILE LUI DE 2 LEI ![]() Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
he..he
Nikolici nu ai idee cat te inteleg. Dar husbandu meu e si mai rau...acum si-a luat bilet la nush ce meci al Barcelonei..asa ca pleaca in Spania
..pai e corect? Unii cu plimbarile si altii stau acasa
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
CD27 spune:
Ratonelule arunca aici o aripioara din aia

La multe lunite micilor:
Radu papciosul, Mina de andreea and , Bianca de raluca

mai fetelor unde sunati voi sa intrebati despre indemnizatie, ca eu sunt de saptamana trecuta si nu raspunde nimeni, suna pana cand se intrerupe, dar de raspuns nimic
eu nu am primit nici o hartie acasa, nu stiu cat e pe luna, incepand cu ce data, nada
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CosmyB. spune:

Mina de andreea_and

Bianca de Raluca83

Radu de Baby_boy

LA MULTE LUNITE!!!
Pozici
Mamica
de
Maya
ratonelu spune:
cd, cum le fac...trimit colet cu aripioare picante caa la kfc(ma amagesc eu ca-s k alea...
)
eu nu stiu unde suni, sotu a avut un nr si a vorbit acolo acum vreo 2sapt....
asta ziceam si eu ca n-am primit nika. nu-l pot suna acum sa-l intreb ce nr...ca e in intalneala....cica...
cristina...f urat
trebuia sa aiba si mami si baiatu bilet in spania ...l plaja...in timp ce tati e la meci.![]()
andreutac spune:
Ufff...noua ne-a stricat vremea planurile. Aveam chef de plimbare, insa sta sa ploua. Asta e...Eva doarme acum (dupa ce s-a trezit cand abia atipisem si eu
), iar eu mi-s internauta![]()
Am vazut poze, filmulete frumoase cu Noah, Maya si Raducu, am votat Maya si Bighidel si cam atat.
Cat a stat azi Eva cu bona am reusit sa fac si eu la rapid curatenie (aspirator, praf, aranjat te miri pe unde...de-astea usoare), parca arata si casa asta intr-un fel, dupa vreo 7 luni de dezordine.
Eu cu bona mea cred ca o sa va stresez mult si bine...am multe intrebari si nedumeriri. Asa ca Miruna, Lala, si alte fete care sunteti acasa cu bonele, spuneti-mi si mie...bonele voastre ii captiveaza pe copii cu anumite jocuri, cantecele, mai stiu eu ce sau sunt eu un pic paranoica? Ma gandesc ca asa ar fi normal. Tipa care vine la mine vorbeste destul de putin cu Eva (v-am mai zis eu zilele trecute, si n-as vrea sa ma repet), Eva se plictiseste si se enerveaza, ca doar e obisnuita cu antren non stop si ea o ia imediat in brate si sta asa pur si simplu. Azi am ascultat prin baby phone si cred ca pret de 10 min n-a scos un sunet. Ma enerveaza chestia asta, mai ales ca e varsta cand ei sunt atenti si receptivi cam la tot, ii atrag lucrurile noi, plus ca-mi doresc sa evolueze cumva, nu sa revina la stadiul de stat in brate (chestie de care cu greu am dezvatat-o). Ca program de lucru sta 4 ore, timp in care sunt si eu acasa, intervin, mancam impreuna, chestii de-astea. So...sunt eu dusa de cant, fac ca toate animalele de la zoo si vb mereu cu ea sau chiar asa ar trebui sa procedeze si ea?
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
CD27 spune:
cristina, moaaaaa, numai covrigi sa pape tati, sa se duca cu burta lipita de spate in spania, daca nu ia si pe mami+puiu cu el
ihh carla am 2 numere de tel (le are mama, ca de la ea sun, de pe fix
, ma chitrosesc sa sun de pe mobil
)
sa stii ca si eu il pacalesc pe MIku cu iaurt, astazi i-am facut mango+mar+cereale, evident yackk si ii dadeam iaurt si cate o lingura de fructe si numai asa am reusit sa il fac sa pape un pic de fruct, dar e hotz, stie din care recipient iau iaurt si numai acolo se uita si se intinde la ala
in alta ordine de idei, blenderul luat de soacra mea (ala mult laudat, pentru care ne-a dat bani si i-am cheltuit
, iar ulterior l-a cumparat ea si ni l-a adus![]()
) e varza, nu face nimic crud, totul trebuie sa fie fiert
Apelez iar la mamici cu experienta, dar nu numai, umbla vorba in targ (in familie la sotzu
) ca nu trebuie sub nici o forma sa stii copilul in picioruse pana nu se ridica el singur
si de asemena ca e musai sa sterilizezi bibele si tetinele o data ce apar dintii pentru ca altfel face carii
Din punctul meu d evedere, nu am auzit aberatii mai mari, dar daca stiti voi ceva, ar fi adevarat, nu ma lasati in ceata![]()
babytza spune:

Felicitari Maya !!! 

Te-am votat si noi si te pupam de o mie de ori 

Cuscra a papat soricelul toata portia de peste , se pare ca ii place foarte tare 
Cristina inca odata pupici frumosului Raducu 

Lumi pe Alexandra am vazut-o eu acum vreo doua saptamani , la magazin. Muncea cu spor
Mi-a placut foarte tare de ea , o dragutza si o simpatica. Am ras putin si nu am mai stat ca ma chema sotul
Cica ne grabeam....aiurea...se plictisise de cand il plimbam prin magazine
Roscatzelul ei frumos era probabil acasa 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
andy_galro spune:
salut! noi ne pregatim de musafiri...vin niste prieteni sa ne cheme de nasi
...e ok doar ca alti bani , alta distractie![]()
la multe lunitze pentru Radu, Mina si Bianca
mimihoo
ce bine ca ai zis de ucw ca am cautat si este si la noi in oras o tipa care face

mi-am facut deja programare pe joia viitoare
nerantula ma bucur ca ati scapat de bubitze...puteti merge afara acum
boo ce super e Alex cum se da el pe topogan
laura voi cum sunteti? aveti voie afara?
cd, ratonelu, nocom, cosmyb, nikolici, denisa, preety, lumi, codruta, anca
all...sper ca nu am uitat pe nimeni
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
CD27 spune:
nocom
am sunat special la nasa sa intreb de saltea si pana la finalul discutie n-am mai stiut de ce am sunat
, promit sa sun diseara![]()
eu i-am facut domnului supa cu cartof, dovlecel, conopida, brocoli si sfecla rosie (cam multa) sper sa pape ca altceva nu am de back up
Laura unde va plimbati fetelor?
Uff ce ploua si eu am programare la coafor
pana la 18 sper sa stea ploaia![]()
nikolici spune:
babyboy pai asa neene???Nu-i frumos
.Si al meu a fost de nenumarate ori la meciuri in afara, nu inteleg disperarea.
Barcelona e in finala de aia a urlat asa tare ieri al meu, nu-l iert ...sa vedem dc vine cu o floare ceva azi, un ghiveci.
ANYWAY ...Cristina ma primesti la tine cand e finala, asta dc nu e al tau acasa, altfel eu plec pe tarla asa de nebuna cu copil, si i-au si tot ce este de spart prin casa cu mine.Zici ca sunt la stadion, vin si spectatorii cu floricele, semintze, bere si alte alea.Azi am carat nu stiu cate sticle de vin la gunoi de la spectatori
.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)