Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 10
Codruta27 spune:
Cosmy, am votat-o pe frumusica Maya!
Lumi, si noi avem olita, dar e pe post de mobila! Pediatra imi recomanda zilele trecute sa il pun pe olita, dar parca e prea mic!
Apa plata... Noi folosim Borsec.
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
CosmyB. spune:
Lumi ce dragalasi trebuie sa fie piticii cum se joaca ei amandoi, sa-i filmezi sa-i vedem si noi 
Cuscra a papat Davidutul peste? 
LE:Codruta multumim pentru vot
Acum am vazut si pozele, e asa scump piciul tau!!! Si ce frumos a fost la munte!
sa treaca repede bubitele.
Pozici
Mamica
de
Maya
luminita2008 spune:
Cosmy, votat, nr 22!!
Nu garantez ca reusesc sa ii filmez, abia am facut azi niste poze, nu-s elocvente... cum vad aparatul/telefonul/camera, cum inceteaza orice activitate....
Codruta
, mie mi se par totusi prea mici... Edi nici nu sta bine in fund... nu au program 'fix' de kk, nu as stii mereu cand e momentul sa ii pun.... e prea devreme, parerea mea.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
De Alexa si de roscovanul ei mai stie cineva ceva?
Unde sunteti, ca ne lipsiti....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CosmyB. spune:
Lumi 
multumim!
Avem un filmulet cu "TATA" de fapt prima cearta cu tata ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
denisa.g spune:
Giuliana, codruta, luminita - multumesc mult de info
Cosbyb – pupici multi pt voi
. Chiar ma gandeam la voi zilele astea. Ma bucur ca sunteti bine. Super scumpa Maya frumusica, brunetica, vorbareata….
Preety – votat si eu 
Deci fara olita.. chiar ma gandeam si eu sa va intreb ...
Eu nu mai pot sa stau in pat cu Edwinas nici un minut fara sa nu vina sa se catere pe mine, ma ciupeste, imi ia clamele din par, se uita in ochii mei...orice numai sa fie lipitoare.. ma gandesc ca tare mamos o sa fie ....Sotul imi zice sa-l mai las dar ce sa-i fac.. daca el vine si se lipeste de mine..
baby_boy spune:

Astazi e sarbatoare pentru noi . ..am facut 7 luniteeeeeeeeeee!!!!!!
Va multumim mult pentru urari Babytza, Andreea_ada, Ratonelu,Mimihoo,Luminita, Peety
Daca vreti sa ne vedeti..cateva pozici
www.flickr.com/photos/37171228@N06/3510191776/" target="_blank">Raducu
www.flickr.com/photos/37171228@N06/3509380601/" target="_blank">ma pregatesc de baita
www.flickr.com/photos/37171228@N06/3509380285//" target="_blank">eu cu tati meu
www.flickr.com/photos/37171228@N06/3509379517/" target="_blank">he he
www.flickr.com/photos/37171228@N06/3510189346/" target="_blank">mi-e foame
www.flickr.com/photos/37171228@N06/3509377835/" target="_blank">zambaretul
www.flickr.com/photos/37171228@N06/3510187914/" target="_blank">azi e ziua mea asa ca sunt happy
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
ratonelu spune:
cristina, noi te pupam inca o data si la mulllteeeeee lunite !
pupam baietel frumos si maaarreee....pare mai mare decat este.
iar incep....
ma rog....
noi te pupam.....dar tort.....ceva prajituri..pateute....sau macar mujdei de usturoi cu gratarel...moamaaaa...am citit de dim ce-ati scris..mi-ati fauct poftaaaaaaa
si parca mi-ar mai fi pofta si de ciorba de fasole cu afumatura....
dar.....cre ca sunt si nitel obosita si nitel putuoara...si decat sa fierb 2 ore la fasole...mai bine fac niste aripioare picante cu mujdei de usturoi....
40de min cu totu.

CD27 spune:
Greu se tine omul dupa voi![]()
Muhh felicitari pentru catzarator
Eva, Noah e un simpatic, ca de obicei, ar fi bine daca ai putea sa pui retetele si pe mailul comun in folderul de retete, sunt mai usor de gasit
Bravo Maya de cosmy
Mimihoo direct acolo ma duc, off ploua, dar e musai sa merg acolo, cum se procedeaza, o impachetare pe luna? cat a costat? nu prea am inteles de pe site![]()
Bitza Mikul aseara, dupa intrebarile cu adunari, la care n-a stiut sa raspunda, s-a clcat, de suparare, in seara asta sigur stie cat fac 1+1 dar mai ales 3+4![]()
Giuli imi place tare tricicleta, se vede ca Edi sta bine in ea si e mult mai ieftina decat a nepotului (350ron
) ma intereseaza daca are un nume ceva, poate o gasim in alt loc, mai aproape de noi sau in drumurile noastre![]()
Nikolici si al meu se uita la acelasi meci si ce crezi, arunc si eu o vorba: e timpul sa pape baiatul(eu tocmai iesisem din baie), el cu ochii la tv, ma tot intreba: nu vrei sa ii dau eu sa manace? dar de ce nu vrei sa ii dau eu sa pape?(eu nici n-am deschis gura sa zic ca nu vreau s aii dea el
)
eu, fericita ca imi pot vedea ale mele mai departe (uscat par etc) zic: bine da-i tu!
si stam, stam, ma apuc sa imi usuc parul, termin, se face tarziu, el la tv, ma apuc sa ii pregatesc laptele copilului si atunci vine si el in bucatarie si zice: ma ocup eu, de ce nu ma lasi pe mine sa ma ocup?
, pana la urma i-a dat sa pape si asa a ratat marele gol![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
ratonelu spune:
cd, conteaza....sf, nu?![]()
...deci ...cirobica de fasole cu afumatura si ardei iute.....sau mujdei de usturoi.....sau...si una si alta...si mancam ....poimarti?