Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 9
Codruta27 spune:
Salutam boboceii si mamicile,
Nerantula, bine ca ati scapat! Noi suntem in a doua zi de eruptie. Vladut somnoros, adica dupa 2 ore de joaca,urmeaza 2 de somn! Oricum, am citit ca e normala somnolenta!
Am vazut ca vorbeati la un moment dat despre borcanele. Nici eu nu am incercat pana sa mergem la munte de 1 Mai. Si...nu i-au placut deloc! Nu a mancat mai mult de 50 g din borcanel! Destul de nasol, pentru ca ar fi mult mai simplu cand mergem la mare!
Si eu am inlocuit mesele de lapte de peste zi. Dar sa stiti ca intre mese, tot mai vrea cate o dusca de tzitzi! Pe la 9, 10 serveste domnul 120 mil de lapte cu 2 masuri de cereale. La 11, 30 mananca branzica cu banana, nectarina, mango, nu toate odata, ( am testat si capsuna si a fost ok). Pe la 2,30 urmeaza masa de pranz, cu supica sau piure si carnita (ou mai rar), iar seara, pe la 7, o alta gustare cu mar aburit sau crud ras, cu biscuite, o lingura de iaurt, sau un iaurt cu cereale, depinde. Are seri in care mananca si 210 ml de lapte cu cereale dupa baie, dar de cand cu boala e mai mofturos. Oricat de mult ar manca seara, la ora 3 cere san! Nu dati cu rosii, please, eu i-am dat si ficatel. Nu ii place extraordinar, asa ca ii dau mai rar!
M-am intins...Aaaa, am pus ceva poze, daca vreti sa ne vedeti: http://family.webshots.com/photo/2947766640102823736vdMfsD
Pupici!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
luminita2008 spune:
Ne-am intors din plimbari mai devreme, s-a innorat
... poate mai dam o tura daca nu ploua...
Giuli, ziua Robi adoarme fie pe picioare
, fie mai nou in bouncer, usor leganat... in pat nu vrea neam! Nu stiu daca conteaza faptul ca e obosit sau nu, ai mei dorm f putin ziua, deci sunt obositi si Robi tot pe perna vrea
....
Andreutac, la gustarica papam iaurt Humana sau fructe, de la borcanel, in cel mai rau rau caz
.... Nu le pot da ceva facut de mine, nu se pastreaza orice as face... nici iaurt, nici fructe ca oxideaza... nu conteaza daca le tii la rece, tot ala e efectul...
. Asa ca iaurtul de la Humana sau borcanelul ramane baza. Lor le place f mult.
Bitza
!! Suntem de cord cu tine, Maia e o frumoasa!!
Ratonel... pai ptr ca-s ca hunii
!!! Devasteaza tot, devoreaza tot ce le dau sa pape, lasa 'parjol' in urma lor....

Mimi, am fiert carnea de vaca intr-o singura apa, pe care nu am aruncat-o, ci am folosit-o la piureu.
Program de masa:
08.00 lapte, 150ml
10.30, fructe cu branzica, 180-200gr
13.30, iaurt Humana, 100gr
15.30, legume cu carne/galbenus, 200gr
19.00, iaurt (facut in casa) + fructe, 180-200gr
21.30, lapte cu cereale, 210ml
inca se mai trezesc o data ptr papa noaptea, 120ml, desi nu se mai trezesc chiar in fiecare noapte.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CosmyB. spune:
Cuscra suntem bine 

multumim ca te-ai gandit la noi, asteptam am al 3-lea dintzoc cat de curand, deja se vede liniuta. Faceti loc ca venim si noi in Clubul mofturosilor
printesa nu mai serveste numai tzitzi si iaurtul care tot ii place, dar si ala putin, e bine si asa, macar stiu ca e de la dintisori, asa a facut si la primii doi.
Pe mine iar m-au luat ametelile, greturi, exact ca in sarcina, am facut si test, e doar o liniuta, am facut si analize, maine iau rezultatele. N-am mai luat vitamine prenatale, ca m-am dopat destul in timpul sarcinii si aproape 6 luni dupa, dar se pare ca mai bine luam.
Eu ma documentez pentru lucrarea de licenta, nu prea mai am timp de net deloc. Azi n-am iesit afara ca e frig si ploua, asa ca va mai citesc pe voi.
Am vazut o dulceata de copil petreceret si soricel rapid in premergator 
dar are viteza nu gluma 

Am vazut si o mamica in parc frumoasa foc 

Laureta v-au trecut bubitele? Noua ne-au disparut cele de pe spate si altele nu au mai aparut, sper ca am scapat. Dar tu ce ai patit? 
Laura am vazut ca s-au albastrit stelutele
si Lumi s-a facut rosie 
Denisa felicitari pentru Edwin crestinat, sa stii ca e la fel de frumos si fara plete 
Babyboy, 300, Eva, Bitza felicitari pentru dintzosi!!! Sper ca n-am incurcat dintzosii 
Anca ce dulce e Carla, cum te contrzice ea 
imi pare rau de problemele cu serviciul, mama ei de criza 
Pozici
Mamica
de
Maya
ratonelu spune:
iepu, sa fie bine
codruta, capsuna zici? si n-a avut nimic?....aseara am mancat si eu si ma gandeam cum ar fi sa-i dau...
sanatate lui bebe vlad, sa-i treaca bubitele....
lumi...si eu i-am zis asta soatei...dar a avrut sa stie versiunea ta....acum o sa-i spun ca si tu ai fost curioasa...de ce ii spune lui sasha "hamasu' "
oare d c![]()
pup....plec iar la banca...
offffffff
CosmyB. spune:
Piolica acum toti pampersii au elastic lateral
si apa plata eu folosesc numai Dorna 
Nikolici 

Boo ce dragalas e Alex 
cum se impinge el, istet tare piciul 
Pozici
Mamica
de
Maya
luminita2008 spune:
hunii au de azi loc oficial de joaca pe jos. la ei in dormitor. Robi e in culmea fericirii, si Edi, pana ma vede. e mai mamos si daca apar in raza lui vizuala e jale. bine ca uita destul de repede de mine
. cred ca le mai fac un locsor si in sufragerie, sa mai schimbam design-ul....
altfel, sunt incantati, Edi a facut cunostinta si cu parchetul, prima oara a plans o secunda, apoi a realizat ca e normal, e doar mai tare decat patul si atat.
Luminita
de
Eduard Mihai si
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Codruta27 spune:
Iepu, tinem pumnii!
Ratonel, am pasat capsuna (una mica, mica) cu banana si branzica de vaci, si nu a avut absolut nimic! 
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Piolica acum toti pampersii au elastic lateral |
eu sunt la al doilea bax fara elastic. probabil din stocul vechi. le-am primit, altfel nu faceam greseala asta... sunt nr 4.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
luminita2008 spune:
eu apa plata folosesc Bucovina. exista si de la Humana, speciala cica ptr bebei...
. Dorna este 'atestata' daca nu ma insel, ptr bebelusi...
Cosmy, dap, m-am inrosit!
in alta ordine de idei, mama vrea s ale cumpere hunilor olite.......................................

Luminita
de
Eduard Mihai si
_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
CosmyB. spune:
Iepu iti tinem pumnii 
preety l-am votat pe Bighidel 
Si cand aveti timp dati-ne si noua un vot va rugam!!!
http://alba.nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=292
Pozici
Mamica
de
Maya