Top 5 femei frumoase/urate din Romania

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Rory, esti urata cu adevarat sau doar ai un suflet urat ce te urateste ? Oricum pt ambele variante exista solutii, asa ca pune mana si fa o schimbare. Si spune mersi ca esti sanatoasa!

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Oh,my God,asta ce mai e?
Pana aici s-a ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Conchita , mie nu mi se pare ca daca evaluez pe cineva din punctul meu de vedere inseamna ca dispare persoana si ramane doar un obiect sau o bucata de carne.
Este in firea omului sa evalueze, iar persoana care afirma ca nu apreciaza niciodata calitatile sau defectele fizice ale semenilor trebuie sa primeasca premiul ipocriziei.

La fiecare subiect se fac afirmatii despre vedete si nu numai, care e diferenta dintre ce am spus eu , ca Raduleasca arata bine , si afirmatia ta de la topicul cu abdomenul , ca Deus arata bine?
Mi s-a spus acum ceva timp aici ca sunt urata. Crezi ca m-a afectat?Am facut-o nesimtita pe cea care a spus? Nu si nu. Pur si simplu isi exprima parerea(pe care oricum nu am crezut-o
).
Daca ai citit la topul meu am pus "frumoase" si "mai putin frumoase" din simplul motiv ca pt. mine o persoana nu este urata fizic , tot timpul gasesti ceva frumos la oricine.

Lasand asta la o parte , acest topic este unul normal, mi se pare nefireasca reactia ta si a celor care te-au sustinut pt. ca daca ne uitam pe acest forum exemple de genul asta sunt peste tot.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Citat:
citat din mesajul lui emag

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Conchita, te-am raportat la moderator! Urat mesaj te.a dus mintea sa scrii, ai o bila neagra!

Nu pot sa cred! Pai daca e subiect de barfe si fiecare zice ce gandeste, care-i problema oare ca a scris ce crede?
Pacat ca doamnele din listele cu "urate" nu pot raporta la nimeni...

Spor la vot in continuare...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, stralucesti si in inima mea!
Ziana - povestea nasterii

Mai pune mana si citeste regulamentul, ne.a jignit pe toate care am postat la acest topic! tzopisme, degradant, jena de jena noastra, etc. Atac direct la participante!

Monica

iar tu mai pune mana si citeste inca o data: topicul e degradant, votul e tzopism, MIE mi-e jena. nici un atac la persoana. topicul ramane in continuare degradant si penibil, bineinteles ca l-am raportat.

nimic

Tie ti-e jena de ce? De jena noastra ai afirmat! Nu o mai da la intors ca nu tine, ai atacat toate persoanele care au postat aici, ati inceput deja sa intrati la noi in albume sa ne criticati....am intrat si eu odata la un topic care nu mi.a convenit si de la un sigur icon de la prima postare, am primit avertisment rosu...tu ce ai? esti cu mai cu motz si scapi fara?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Vinovata de subiect sunt eu...si imi asum toata responsabilitatea pentru el..o singura rugaminte am..nu raspundeti daca nu va place...sunt muulte alte subiecte pe acest forum ce pot fi catalogate drept penibile in functie de parerea fiecaruia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Maria stai linistita ca daca era ceva nelalocul lui, iti inchidea moderatoarea imediat subiectul. Uite ca nu i s-a parut nici penibil si nici jenant

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Lamuriti-ma si pe mine: de ce va certati? Care e problema?

Exista femei frumoase, femei urate si cele mai multe "asa si asa". Ce vreti? Sa negam ca exista femei frumoase? Chiar exista. Pai uitati-va si voi la prezentatoarele de la TV (nu chiar toate, dar cele mai multe) si uitati-va la....casierele de la supermarket. E o diferenta. Chiar este....Poate veti gasi o anume casiera mai frumoasa decat o anume prezentatoare, dar in medie...exista o diferenta.

A, faptul ca o femeie este frumoasa nu inseamna ca e si desteapta, buna, gospodina sau altceva....Nu inseamna ca noi, ca femei, ne-am dori-o mai mult ca prietena, nici ca viata ei va fi mai frumoasa, mai reusita. Nu inseamna ca va fi mai fericita decat alta femeie...

Se discuta un anume aspect. Ce-i cu asta? Asa cum se discuta prin reviste "cea mai bine/prost imbracata". Putem discuta despre "cea mai gospodina" - doar ca asta nu se observa asa bine "la exterior".

Eu cred ca frumusetea extrema exista si influenteaza viata unei femei. Si nu neaparat in sens pozitiv. De fapt, cred ca este "cu doua taisuri" - este un avantaj pentru cele care stiu sa profite de ea, dar poate fi "distrugatoare", cel putin pentru viata personala. Cred ca femeile frumoase sunt puse in fata unor tentatii la o varsta frageda, la care nu prea stiu sa aleaga si....e cam tarziu, cred ca nu mai sunt coerenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_ene

Ce spuneti fetelor, ne facem un top al nostru, fete fara interese sa laudam sau sa comentam pe cineva? De multe ori mi se pare (si nu cred ca sunt singura) ca prea multe pitzipoance sunt laudate si fac subiect de barfa prin tabloide si eu nu le vad de nici unele.. Incep eu!
top 5 frumoase
1. Ileana Lazariuc
2. Laura Cosoi
3. Anna Lesko
4. Ileana Pescariu
5. Oana Cuzino

top 5 urate

1. Ramona Gabor
2. Bambilicile
3. Diana Dumitrescu-Regina
4. Cristina Spatar
5. Ilinca Vandici

Maria

Era vorba de un TOP, nu? Fara comentarii. Dar putini s-au putut abtine de la comentarii - ca sa-si justifice alegerile, desigur
Sunt de acord cu topurile, dar mi se pare penibil sa intram in detalii, sa comentam cu lux de amanunte si urat defectele fizice ale fiecareia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Parerea mea e ca in fiecare femeie exista ceva frumos dar multe din cele 5 de la topul de urate sunt doar motive de antipatie!Asta e, imi pare rau ca s-a ajuns la aceste certuri, ideea era sa ne mai descretim fruntile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Nu, eu pe cele de la "urate" le-am ales doar dupa frumusetea fizica, "vitrina" cu care apar ele pe ici-pe colo...ca daca ar fi dupa antipatii, ar trebui sa facem un topic "cele mai antipatice vedete" si acolo ar fi si urate si splendori!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Nu, eu pe cele de la "urate" le-am ales doar dupa frumusetea fizica, "vitrina" cu care apar ele pe ici-pe colo...ca daca ar fi dupa antipatii, ar trebui sa facem un topic "cele mai antipatice vedete" si acolo ar fi si urate si splendori!

"Trust no one!"

Si eu la fel,strict "fatada".

Mergi la inceput