Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Yaia...zic si eu cu ce sunt patita...sensul ala de a nu putea respira si apasat pe piept, senzatie de lesin simteam eu cand aveam glicemia mare in sarcina. Cum diabetul se manifesta cam pe atunci...6-7 luni nu strica sa faca si curba aia cu glucoza sa stie sigur ca nu este.

Mersi mult, o sa incerc sa-i sugerez analiza fara sa o panichez...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Am primit un mail funny azi:

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
Suficienti bani in controlul ei ca sa se poata muta, sau inchiria o locuinta, chiar daca ea nu vrea niciodata asta....sau nu este nevoita sa faca asta.

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
ceva pentru imbracat care sa fie perfect pentru servici sau pentru o intalnire cu cineva "visat" si care trebuie sa fie intr-o ora.

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
o tinerete, pe care sa o lase multumita, in urma.

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
un trecut suficient de "suculent", pe care il va putea povesti, cind va fi batrina.

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
un set de surubelnite, o masina de gaurit si un sutien negru, de dantela.

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
o prietena/prieten care sa o faca intotdeauna sa rida......si una, care sa o lase sa plinga.

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
o piesa de mobila buna, care sa nu fi fost proprietatea nimanui din familia ei.

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
8 farfurii care sa se asorteze, pahare pentru vin cu picior si o reteta de mincare care ii va face pe musafiri sa se simta onorati.

O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
sentimentul de control peste destinul ei.

O FEMEIE TREBUIE SA STIE
Cum sa "cada" in iubire, fara sa se piarda.

FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIE
Cum sa paraseasca un servici, sa intrerupa o dragoste si sa se confrunte cu o prietena, fara sa intrerupa prietenia.

cind poate sa insiste mai tare......si cind trebuie sa plece.

ca nu poate schimba lungimea picioarelor, latimea soldurilor sau natura parintilor sai.

Ca, poate nu a fost perfecta copilaria ei , dar ca s-a terminat..

ce trebuie sa faca, sau sa nu faca, pentru a fi iubita mai mult..

Cum sa traiasca singura.....chiar daca ei nu-i place asta...

Pe cine sa creada, pe cine sa nu creada, si de ce ea nu trebuie sa ia asta ca pe o ofensa personala.

Ce poate sau ce nu poate indeplini intr-o zi, intr-o luna...si intr-un an.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, eu n-am facut niciodata ciorba de loboda, de-aia nu am intrevenit, dar uite acum ca am aflat reteta o sa incerc!

Teo,

Ceamica, ce frumoasa ai fost la nunta!

Bernixule, m-ai dat gata cu ispravile Degeticai!

Luy, voi ce mai faceti?

Danuta, Lavinia?

Noi azi am fost cu autobuzul, Sara a fost in extaz! Mai am in plan o calatorie cu trenul, si asa e mare fan!

Azi dimineata visam frumos ca eram in tabara cu Papansh si Adi, hihihi...si m-a trezit Sara ca ii trebuie lapte...Stiu doar ca tare ne ditram!

O zi frumoasa, doamnelor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mariana, super cugetarile.

Eu tot la capitolul amuzament, v-am trimis pe mailul comun evolutia chefului de munca. Fooooarte reala!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Devylla,uitasem de frumoasele japonici!
Ce frumoasa e Erika si tu ce sexi-mama!Arati fabulos,draga mea!
La fel si Danielle cu a sa Ebonica dulcica si cu Melissa la purtator!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

si multumesc frumos.
vreau si eu poze cu tine dupe ce se termina infrumusetarea

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Rox, mii de scuze ca te-am abandonat asa azi, dat zapacita mea a cazut in cap peste un gard si s-a julit rau. Gardul nu era prea inalt, doar pana la genunchiul meu, insa a cazut cu fruntea pe muchia de la bordura si si-a julit toata partea dreapta - frunte, tampla, obraz.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna ziua ,e cineva acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sunt eu, Maria! Am strans de pe aici si imi trag sufletul! Am avut o zi de cosmar! Sara m-a inchis pe balcon si mi-a stat inima in loc. Am avut un acces de panica si prin cap mi-au trecut N scenarii horror! Noroc ca eram cu mobilul la mine! Cateva minute de cosmar au fost, usa de la casa era inchisa cu cheia in ea, asa ca nici nu putea veni cineva din exterior! Noroc ca manerul era oblic la usa balconului si m-am impins cu toata forta si am intrat! Sara nu a apucat sa sesizeze pericolul, eu insa nu am mai fost buna de nimic azi!

Tu cum mai esti?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, mica accidentata.

Maria, si eu sunt aici, dar nu pentru mult timp. Pot sa te ajut cu ceva?

Gabriela, doamne fereste ce patanie, mi-a stat mie inima in loc. tare! Trebuie sa fim foarte atente cu nazdravanii nostri!

Eu sunt franta, bucatareala la greu de dimi (au iesit super si ciorba si spanacul) si spalat acvariu, acum sper sa ma odihnesc putin pana se trezeste Andrei. Noroc ca atomica este la bunici.

Va pup si va doresc weekend minunat!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Bernix fetita cu bubita. Imi dau seama ce greu a fost pentru amandoua.
Azi am fost la cumnata mea si i-a dat lui Bogdan niste sosete si a alunecat ( de mana cu taicasu) si s-a lovit cu capul de tocul usii. Nici nu a apucat el sa planga ca eram langa el. Am inceput sa cer Lioton.. lasonil.... gheata. Nu am reusit sa primesc decat o batista cu apa de la robinet. Si m-a si certat cumnata ca nu i-a placut cum am reactionat, ca cica ma ingalbenisem si intrasem in panica. Ca, ce mare lucru ca s-a lovit copilul, ca un pusti cu cateva luni mai mare ca Bogdan a cazut de nu stiu cate ori in curte pe pietre si odata a avut nevoie de copci si nu are nimic, nu s-a speriat nimeni..........
Eu una stiu ca m-i se inmuiasera picioare..... Noroc ca il alaptez si l-am pus la san pana s-a linistit.
Roxana cum a iesit ciorba?
Gabriela , bine ca s-a rezolvat totul cu bine.

Indraznesc sa cer si eu parola de la e-mailul comun , daca se poate. Am citit pe aici ca sunt multe lucruri amuzante si interesante acolo.

Mergi la inceput