Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Devylla,uitasem de frumoasele japonici!
Ce frumoasa e Erika si tu ce sexi-mama!Arati fabulos,draga mea!
La fel si Danielle cu a sa Ebonica dulcica si cu Melissa la purtator!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Wow...in sarcina asta mi-au zis ca sunt sexy multe persoane.Vedeti ca incep sa va cred
Multumim frumos de complimente!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Luni merg la examenul auto,in sfarsit.Pentru o testare usoara a cunostintelor si-un examen auto in poligon ca in final sa primesc permis japonez...caci asta romanesc nu le place si nici pe ala international n-am voie sa il folosesc.
N-am mai condus de ani buni,am facut cateva ore in poligon sa ma mai obisnuiesc cu volanul...dar numai gandul ca luni am examen si am emotii...bineintels ca nu are impotanta daca il iau din prima,a doua...sau a 10-a...dar mi-ar place daca as fi calma ca apoi daca or incepe emotiile sigur ma panichez si fac tampenii.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!
Noi ne pregatim sa mergem la o comunione, noroc ca e super afara ca imi cumparasem sandale

Devylla daca ai mai facut ceva pregatiri ptr examen e ok...oricum ca nu poti uita sa conduci, adik e ca si cu mersul pe bicicleta, odata ce ai invatat nu uiti niciodata...sant sigura ca emotiile vor trece dupa primele 3 min

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
eu sunt pe langa subiect...ca deobicei...
nu am avut timp sa citesc din urma.
vroiam sa va spun ca am niste cheliutze reflector....daca vreti sa vedeti.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/mai%202009/
eu am multa treaba...asa ca mai rarutz p-aici.sper sa nu ne uitati.
va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ceamicaati fost frumosi la nunta

Am vazuto si pe Erika , chelitele di Gabi

Cristhna ce bine ca ai un pasticer in casa

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Greyerash, offf, tare rau imi pare ca Aduta are probleme si ca ati ajuns chiar la chirurgie.

De mult ma tot gandesc la voi si fetele ti-au dat multe sfaturi bune.

Eu zic sa incerci sa ii revizuiesti dieta (inclusiv lichidele pe car ele consuma). E undeva o problema sau mai multe.

Scoate-i Cherrios si inlocuieste-le cu fulgi de orz de la magazinele naturiste (da-mi PM daca nu stii cum se prepara sau nu scrie pe cutie) si ia si niste fulgi de grau incoltit si adauga o lingura la masa de cereale.

Renunta la sucul de fructe si da-i fructele proaspete, merele cu coaja etc. Are nevoie de fibre, iar sucurile de fructe nu contin fibrele care sa o ajute la "afanarea" kki. Sucul de fructe fa-l tu in casa. Stiu ca e mai complicat, dar e muuult mai sanatos si nu are zaharuri adaugate, care "ajuta" constipatia.

Serveste-o si cu fructe uscate: prune uscate, caise (vezi sa nu contina nitrati, daca sunt perfecte si frumos colorate inseamna ca sunt pline de chimicale!), stafide etc.

Mai ajuta si boabele de porumb din cutie - ca ea nu le roade intregral si raman mai intregi, asa . La fel si morcovul crud! Eu in tai sticksuri pt Lisa si rontaie la ele cat poate.

Inlocuieste-i painea alba cu paine cu seminte, paine integrala , graham etc. Eu ani intregi am avut probleme de cosntipatie din cauza painii albe. Cand am inlocuit-o cu Graham mi s-au rezolvat problemele - asta acum vreo 14-15 ani!

Ajut-o sa bea apa la greu, ceai, cat de muuulta apa.

Ideea e sa ii aduci in alimentatie cat de multe fibre si sa manance produsele cat mai aproape de stadiul natural. Si cat mai multa miscare.

Sper sa gasiti rezolvare cat de repede, ca ma doar inima sa stiu ca umblati pe la chirurgie si are probleme de fisuri etc.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Fulgi se gasesc la magazinele Naturalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Salutare fetelor!
Am mai avut o tentativa azi sa scriu dar daca deschid calculatorul trebuie sa pun "pisa" ca altfel se lasa cu urlete.
Acum am venit si noi de la Budimex pana la urma am ajuns la chirurgie din cauza constipatiei si ne-a confirmat fisuri anale, acum daca si gasim medicamentele urmam un tratament si miercurea viitoare facem si o ecografie si alte investigatii pentru a exclude alte cauze. Sincer mi-a fost cam teama azi ca stiam ce control urma sa-i faca dar s-a comportat relativ bine, norocul nostru ca am dat de o dr super draguta.
Asta e, chair nu stiu ce sa-i mai fac refuza cu indarjire cam tot ce i-ar face bine la stomacel, sucul de fructe am ajuns sa il dau cu seringa de la panadol ca altfel nu avem sanse.
In schimb incetul cu incetul scapam de biberon, de doua zile bea laptele din canita cu cioc, e mai greu ca ii curge mai mult dar se va obisnui.

Luy imi pare bine ca ne-ai mai scris si multa sanatate Mariei.

Erina condoleante!

Ceamica nici nu stiu ce sa-ti zic imi imaginez prin ce spaima ai trecut, din pacate la varsta asta sunt imprevizibili si trebuie sa stam cu ochii pe ei. Si eu am probleme cu copii care atenteaza la tricicleta noastra in parculet, am avut si scandal pe tema asta. Am vazut si pozele de la nunta, mi-au placut foarte mult.

Roxana vad ca deja ti sa raspuns cu ciorba de loboda, eu pun si un dovlecel, ardei gras si cartofi, iar in loc de orez pun taitei de casa, e faorte buna pentru copii, iar loboda pun doar o legatura.

Am vazut mai multe pozici dar nu mai stiu ce si cum.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Am gasit produse naturiste ( gen fulgi de orz, si fulgi de germeni de grau ) la magazinele Naturalia. Deocamdata virtual ca abia acum am reusit sa le gasesc pe internet, dar maine merg la magazin sa vad ce este pe acolo si unde este adresa exacta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ne mai tineti minte? Am si eu un papanash mai micutz in trupa si un zmeuroi pe drum (stiu eu ca duamna Teo, care e o draguta si m-a sunat sa vada daca mai traiesc, v-a anuntat ce si cum). Cam neasteptat cadoul de Craciun (vestea unei noi sarcini, a 3-a cezariana deci probleme). Dar ce sa faca oamenii pe timp de criza? Eeee? Noi ne inmultim. In August la sfarsit, pe 26 in teorie. Practic, pana pe 15 Aug tb musai sa nasc, mai ales ca e a 3-a cezariana si la un interval scurt de celelalte 2. Momentan, multumim lui Doamne Doamne, suntem sanatosi.
Sa va zic si despre papanashul Razvan, cel mut ca o lebada. De vorbit, nu vorbeste deloc. Nici nu are de ce, de vreme ce el ne intelege foarte bine si stie sa-si faca intelese dorintele prin gesturi, semne sau tras de mana. De alaptat l-am alaptat pana de sarbatori cand am aflat ca sunt insarcinata. De dormit, doarme infiorator noaptea (plange, se agita, bea laptic). Lapte bea de la vacutza. Dupa ce l-am intarcat, am constatat ca e alergic la laptele din comertz, la laptele praf si la laptele hipoalergenic. Si la insistentele sotului am luat lapte de vaca de la tara. Eeeee, surpriza, ala-i prieste. Gata cu eruptiile, dermatitele si alte bubite. In schimb, anemic nevoie mare. Tot incercam sa corectam un mare deficit de fier asociat cu modificarile hematologice respective. Si nu reusim momentan. Perseveram. De grasutz, e grasutz cred ca de la natura, ca nu mananca ff bine. Eu incerc sa-l hranesc corect, fara painica, fainoase, dar scapa la dulciuri pe astea le mananca cu mai multe guri.
Greyerash, mai bine elimini de tot sucurile din alimentatia ei si incerci sa-i dai mai multa apa, mai ales ca vine caldura. Razvan al meu a avut mereu un tranzit accelerat, pana am plecat cu sotul de acasa fara el si am venit si l-am gasit atat de "incuiat" incat am trecut si noi pe la Budimex pe la chirurgie. Baiatul meu care inainte bea enorm de multa apa, de cand cu sucurile, a uitat de apa. Si evident, aportul de lichide a fost mai mic. Poti s-o incurajezi sa manance si iaurt la fiecare masa, inclusiv dupa masa de pranz sau de seara (in loc de desert). EU i-am luat si ovaz integral, de la hypermarket (trebuie sa te uiti sa fie fulgii cat mai simpli, nu expandati, nu procesati, nu cu zahar adaugat sau altceva), pe care l-am combinat cu iaurt si gem de prune (cat sa nu fie prea fad gustul).
M-am cam intins, dar cred ca n-am mai scris de jumate de an.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Noi azi am fost cu autobuzul, Sara a fost in extaz! Mai am in plan o calatorie cu trenul, si asa e mare fan!

Azi dimineata visam frumos ca eram in tabara cu Papansh si Adi, hihihi...si m-a trezit Sara ca ii trebuie lapte...Stiu doar ca tare ne ditram!

O zi frumoasa, doamnelor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Gabriela, faina faza cu tabara. Spune-mi, te rog, ca macar in vis am reusit s ane relaxam ...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Biberonul il scoatem pentru ca asa a zis medicul. Raspunsul serioas e ca nu m-as tarai SI cu biberoanele dupa mine in concediu, de asta vreau sa-l scot. Si-apoi si Capraru scrie ca pana la 2 ani ar trebui sa scape de el.
Cu risul de a scarbi pe multe dintre voi, va spun ca eu l-am obisnuit foarte usor pe Tudor la olita, punandu-l pe ea dimineata, cand stateam si eu pe tron. Dar e drept ca baia noastra e destul de mare si el era cam la 2m de mine, dar ma vedem. Si a invatat dupa exemplu. Ideea e sa-l faci sa stea, ca dupa ce se obisnuieste sa stea dezbracat pe oala, vine si 'productia'.

Yaia, ma bucur de progresele cu biberonul si cu olita. Si la noi totul merge fff bine, in sensul ca se cere la wee-wee la "toilet"! Am zis ca folosim acelasi cuvant ca la toaleta de adulti si apoi va trebui doar sa treaca la toaleta mare, ca acum e pe cea mica . Insa e fantastic ca anunta ca face si se si tine cat poate, pana ajunge la olita. Uneori mai scapa, insa e ok. Kk nu il face in olita, decat accidental. Insa il anunta dupa, drept wee-wee :P Dupa ce "produce", se ridica cu viteza fulgerului si fff fericita striga "did it - big gi(r)l - toilet".

Prin puterea exemplului a invatat si ea, deci nu ai de ce sa "scarbesti" pe nimeni!

Tot vroiam sa te intreb cum mai e Tudor cu pielea uscata? Ati scapat?

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput