Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)
Raspunsuri - Pagina 5
Annisia spune:
Ceamica, pofticiosul aista este sotul, da? Pai te cred si eu la cat de frumusica fusei ca nu se putu abtine bietul berbant...
http://family.webshots.com/photo/2060967990104704476hWoXUF
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Gata, io ma duc sa trec la Olt ca acusi vine fotbalistu'...
Noapte buna mamici! Aveti grija de voi!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
bernix spune:
Maria, mi se rupe inima cand ma gandesc la tine, insa din pacate nici io si cred ca nici altcineva nu te poate ajuta acum. Cea mai mare problema a ta acum e ca ti-ai pierdut echilibrul si asta-i mai important decat dragostea sau obisnuinta. E nevoie de timp ca sa te impaci cu tine si cu situatia, fiindca orice s-ar intampla, n-o sa uiti asta cu una cu doua.
E normal sa-ti fie frica sa ramai singura si sa vrei sa lupti pentru familia ta. Si io zic ca majoritatea sa nu actionezi din impuls, la nervi. LInisteste-te, incerca sa te regasesti si analizeaza cam cat la suta era prezenta lui in casa, langa tine: te ajuta cu copiii, la cumparaturi, in gospodarie, te sustinea si iti era un adevarat sprijin sau te descurcai singuira? Nu vorbesc aici de bani, de aportul material, fiindca asta va trebui sa fie in continuare, fie ca va despartiti, fie ca ramaneti impreuna, doar copiii sunt si ai lui, nu numai ai tai. Daca toata analiza asta iti da cu minus in dreptul lui, inseamna ca te vei descurca si cu el plecat, asa cum te-ai descurcat si cu el umbland brambura.
Mare atentie insa la ce si cum va afla baiatul ca a crescut de-acum, are mandrie masculina si n-are nici un rost sa sufere mai mult decat e cazul.
Te imbratisez prieteneste!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
greyeras, offf, nu-i de gluma cu problema Adelinei. Sper din tot sufletul sa aflati cauza si s-o inlaturati cat mai repede si definitiv, iar efectele sa ramana fara nicic un fel de urmari.
Alte simptome in afara de constipatie nu mai are?
Multa sanatate!
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Rox, sunt tare amarata ca te-am ratat azi! Ai sunat de pe un tel de la birou? Eu am sunat la 10 min. inapoi pe tel ala si abia intr-un tarziu mi-am dat seama ca nu-i tel tau si te-am apelat dupa nr. din agenda. Miss U!
Io pun loboda in toate ciorbele facute primavara, indiferent ca sunt cu carne sau de legume. Reteta pe care ti-a dat-o insa babylina, seamana cel mai mult cu ce stiam io de la babuta la care astat BObo in gazda si care a fost bucatareasa de profesie.
bernix spune:
ceamica, da' ce nazbatios ai si tu! Cate fire albe ti-au aparut dupa isprava cu pierdutul copilului?!
bernix spune:
Ultimele ispravi notabile ale Degeticai sunt urmatoarele:
1. duminica la piscina s-0a smuls din mana mea si s-a aruncat singura in bazin. N-a fost o intamplare, nu a alunecat, ca incercase de mai multe ori si am reusit s-o opresc. Bine ca nu s-a speriat!
2. azi ma pregateam sa incalzesc ciorba pt pranz si ea ma astepta cu ochiul de la aragaz deschis.
bernix spune:
Sabina, deci pleci pana la urma, da?
Sunt asa excited ca parca as pleca io.
ceamica spune:
am fost la dr si mi-a zis numai de bine ! plus ca ma pot apuca de urmatorul dar de luna urmatoare ca am avut ovulatia deja ca vedea nu stiu ce fluid ! da' inca nu ma inscriu pe lista ...
Sabina
groaznic ce spui tu acolo ! eu zic revenge ! sa vedem cum sta Junior cu inima...
Cecilia
ai mare dreptate - ultima poza e preferata mea
Yaia
am fost doar nuntas . Un fost elev de meditatii (33ani) , era atat de complexat ca nu are facultate incat nici n-a avut curaj s-o invite pe sotia lui la un cico pana nu a intrat la facultate! altfel un baiat cu mult bun simt !!!
am aceleasi kg in toate pozele (am reusit sa dau jos pana la nunta) si cu toate astea zici ca am vreo 10in plus . Batranetea si buhaiala![]()
Mandarinutza , Yaia , Babylina multumesc , copiat in dosarul cu retete! imi pare tare rau ca nu va pot intoarce serviciul -am ani grei de experienta la cartofi prajiti ![]()
Greyeras
notat si ponturile tale !
of , draga de Adelina prin ce trece ea
poponetul iubit mai abitir pana-i trece problema !
Annisia
esti o draguta ! el e Puf-ul meu , e drept ca pe verigheta am scris Pufosu'
Bernix
nici nu vreau sa ma gandesc , cred ca va fi tot alb cand va creste !
Degetzica stie f bine ce vrea , pupam frumoasa isteata .ai avut vreo problema atunci la celebrul test ? ![]()
Maria

io mi-s din categoria in care daca ai inchis usa este inchis si capitolul. aaa, nu zic ca nu ni se vor mai intersecta drumurile , este f probabil dar nu accept ideea de ,, pauza''. Vrei pauza , ia-ti dar si eu imi voi revizui atitudinea ca pana la urma oglinda spune ca nu sunt nici urata , nici proasta si nici nu ma arata lumea cu degetul !Te iubesc ? da , te iubesc dar pana la urma cum spune Noica ,,te iubesc atat de mult incat s-a implinit ceva frumos in mine si acum te pot parasi''
vrei sa te intorci? cheia nu mai e aceeasi , yala am schimbat-o a doua zi! Vrei sa intri ? Ia sa vad cat te intereseaza cheia asta?!
Ce daca avem doi copii reusiti impreuna ? au si mama , au si tata , frumos ar fi fost ca ei sa fie fericiti impreuna ! Daca n-a fost sa fie atunci sa fie fericiti separat !!!!
orgoliul meu nu accepta sa astepte sa auda din nou cheia in usa -un fel de hai ca m-am intors pana la urma, cum nu accepta nici ideea sa stau sa ma intreb zilnic o mai veni vreodata ?
stai un pic , eu ce buba am?!
o sa-mi fie ingrozitor de greu la inceput , cu mult consum nervos ca la orice nou inceput, dar nu va fi mai greu decat atunci cand am aflat de infidelitatea ta !
va pup
plec la nani nani
adimercedes spune:
Greyerash, offf, tare rau imi pare ca Aduta are probleme si ca ati ajuns chiar la chirurgie.
De mult ma tot gandesc la voi si fetele ti-au dat multe sfaturi bune.
Eu zic sa incerci sa ii revizuiesti dieta (inclusiv lichidele pe car ele consuma). E undeva o problema sau mai multe.
Scoate-i Cherrios si inlocuieste-le cu fulgi de orz de la magazinele naturiste (da-mi PM daca nu stii cum se prepara sau nu scrie pe cutie) si ia si niste fulgi de grau incoltit si adauga o lingura la masa de cereale.
Renunta la sucul de fructe si da-i fructele proaspete, merele cu coaja etc. Are nevoie de fibre, iar sucurile de fructe nu contin fibrele care sa o ajute la "afanarea" kki. Sucul de fructe fa-l tu in casa. Stiu ca e mai complicat, dar e muuult mai sanatos si nu are zaharuri adaugate, care "ajuta" constipatia.
Serveste-o si cu fructe uscate: prune uscate, caise (vezi sa nu contina nitrati, daca sunt perfecte si frumos colorate inseamna ca sunt pline de chimicale!), stafide etc.
Mai ajuta si boabele de porumb din cutie - ca ea nu le roade intregral si raman mai intregi, asa
. La fel si morcovul crud! Eu in tai sticksuri pt Lisa si rontaie la ele cat poate.
Inlocuieste-i painea alba cu paine cu seminte, paine integrala , graham etc. Eu ani intregi am avut probleme de cosntipatie din cauza painii albe. Cand am inlocuit-o cu Graham mi s-au rezolvat problemele - asta acum vreo 14-15 ani!
Ajut-o sa bea apa la greu, ceai, cat de muuulta apa.
Ideea e sa ii aduci in alimentatie cat de multe fibre si sa manance produsele cat mai aproape de stadiul natural. Si cat mai multa miscare.
Sper sa gasiti rezolvare cat de repede, ca ma doar inima sa stiu ca umblati pe la chirurgie si are probleme de fisuri etc.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009