Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
am pus cateva poze de la nunta
http://family.webshots.com/photo/2232550490104704476UYiCgo?vhost=family

Ai aratat tare bine...parca te-ai mai implinit si iti sade taare bine. ai fost parca nasa, nuu?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Roxana te-as ajuta eu cu ciorba aia de loboda...insa habar n-am sa prepar

Credeam ca te oferi sa o ajuti la mancat ciorba de loboda...

Poze

Mergi la inceput

Eu am raspuns printre picaturi azi, ca am tot fost plecata si m-am fatait intre 3 birouri in 3 cladiri diferite...si in curand ziua de lucru se termina si plec acasa...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Maria, incearca sa iei decizia cu inima si cu sufletul, din iubire. Dar acum , ca si intotdeauna, pe primul loc la iubire trebuie sa fii tu. Pe tine trebuie sa te iubesti cel mai mult, ca implinita de iubirea pentru tine sa ii poti iubi, ajuta si implini pe cei din jurul tau.
Nici tu si nici copii tai nu aveti nevoie de o Marie care sa fie trista, stresata de raceala omului pe care "il iubesti"si care intr-un moment de ratacire , plictiseala sau/si lasitate a ales altceva. Daca te iubesti pe tine, vei deveni o alta persoana pe care , daca relatia voastra mai are sanse, sa o iubeasca din nou sotul tau. Daca nu e sa mai fie, atunci o sa ai puterea si taria sa mergi mai departe. Dupa cum vezi, ai aici o munte de umeri pe care sa plangi si sa te sprijini, o mare de inimi care iti sunt alaturi si un ocean de iubire de la noi.
http://www.you-tube.ro/ella-cansado-bebe-v90315.html

Mergi la inceput

crishtina, mama baiatul destept si harnicut!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

ciorba:
Ingrediente pentru 5-6portii:

ceapa 60 g; morcov 50 g; telina 50 g; albitura 50 g; ulei 30 ml; orez 75 g; loboda 600 g; bors

5-600 ml; sare si o lingurita de KNORR DELIKAT; putin patrunjel sau leustean.

15 minute

Zarzavatul se taie marunt si se caleste în ulei cu putina apa. Se stinge cu apa cu o lingurita de sare sau delicat si se fierbe. Dupa aproximativ 10 minute se adauga orezul spalat si se continua fierberea. Se fierb împreuna înca 10 minute, dupa care se adauga loboda spalata si taiata fâsii. Când toate ingredientele sunt fierte se adauga borsul fiert separat si se potri¬veste gustul cu sare. înainte de servire se adauga verdeata tocata marunt si se drege cu smantana sau iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sar'na!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!
Am mai avut o tentativa azi sa scriu dar daca deschid calculatorul trebuie sa pun "pisa" ca altfel se lasa cu urlete.
Acum am venit si noi de la Budimex pana la urma am ajuns la chirurgie din cauza constipatiei si ne-a confirmat fisuri anale, acum daca si gasim medicamentele urmam un tratament si miercurea viitoare facem si o ecografie si alte investigatii pentru a exclude alte cauze. Sincer mi-a fost cam teama azi ca stiam ce control urma sa-i faca dar s-a comportat relativ bine, norocul nostru ca am dat de o dr super draguta.
Asta e, chair nu stiu ce sa-i mai fac refuza cu indarjire cam tot ce i-ar face bine la stomacel, sucul de fructe am ajuns sa il dau cu seringa de la panadol ca altfel nu avem sanse.
In schimb incetul cu incetul scapam de biberon, de doua zile bea laptele din canita cu cioc, e mai greu ca ii curge mai mult dar se va obisnui.

Luy imi pare bine ca ne-ai mai scris si multa sanatate Mariei.

Erina condoleante!

Ceamica nici nu stiu ce sa-ti zic imi imaginez prin ce spaima ai trecut, din pacate la varsta asta sunt imprevizibili si trebuie sa stam cu ochii pe ei. Si eu am probleme cu copii care atenteaza la tricicleta noastra in parculet, am avut si scandal pe tema asta. Am vazut si pozele de la nunta, mi-au placut foarte mult.

Roxana vad ca deja ti sa raspuns cu ciorba de loboda, eu pun si un dovlecel, ardei gras si cartofi, iar in loc de orez pun taitei de casa, e faorte buna pentru copii, iar loboda pun doar o legatura.

Am vazut mai multe pozici dar nu mai stiu ce si cum.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Greyeras, multam de pont. Imi pare tare rau de problemele Adutei, mai ales ca le-am experimentat pe pielea mea. Trebuie sa faceti ceva ca nu e de gluma, durerile sunt crunte. In plus de teama durerilor se inhiba si este un cerc vicios. Multa sanatate fetei, sa rezolvati repede problema.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Maria, in my opinione cred ca momentan e in zadar... Adicatelea a avut pe cineva si s-a aprins, apoi a constientizat ce face si a inceput sa se teama (cam cand te dragalea pe tine si se mai linistise) lasand-o mai moale cu tipa respectiva, apoi aia a inceput sa traga de el si de asta dansul cica asa si pe dincolo.
Oricum, nu cred ca a avut doar o aventura. Cand te ia cu faze din filmele alea ieftine ca "vai, tu esti perfecta, esti prea buna pentru mine; tu nu ai nicio vina, eu sunt un animal".... Cred ca e cazul sa iti vezi de tine, de copiii tai si gata.
Eu te rog frumos sa crezi un ragaz. Sa-l rogi sa plece o perioada, ca vrei sa te regasesti si sa-ti testezi sentimentele si puterea de a trece peste, fara efecte in viitor. Lasa-l in plata domnului un timp, fara sa-ti fie teama. Ori se va rupe definitiv ori te va iubi de un catralion de ori mai mult. Orice ar fi tu cazi in picioare, asa ca fruntea sus! Fugi la coafor, mai lasa copiii la cineva cateva zile, iesi cu prietenele in oras, ia-ti niste haine pe cra eti le doreai. nu lasa tristetea sa te copleseasca. Nu le da satisfactie lui si acelei femei. Fa-l sa se intrebe cum de dracului i-a dat prin cap sa faca asa ceva?! Cum de a putut sa fie atat de orb?!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput