Ghiocei de Martie-Aprilie 2009
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali si mie tot cerazette mi-a dat. Inca nu am inceput sa le iau. si bebe al meu a inceput sa rada si sa gangureasca putin Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746 |
Nici eu nu am inceput sa le iau inca

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui aris26 rivali - nici eu inca. ieri am fost la control, dar sotul e cam racit inca...asa ca am amanat momentul cel mare. deshi vorba fetelor...nu stiu cand si cum o sa reushim.eu dupa episodul de plans din fiecare seara cad lata cu bb pe burta mea, cred ca trebuie sa trecem la activitati diurne ![]() |
Nu te bucura prea devreme... Mie mi-a venit dupa o saptamana de Cerazette.
Monica mami de
CRISTIANCASA LU' BEBE
CAND 1+1=3
novus spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor, eu ma declar invinsa. nu pot fara o ceasca de cafea dimineatza. am incercat ieri sa nu mai beau...ca va auzeam pe aici cum ca i-ar face rau copilului. m-am ales cu cea mai mare durere de cap posibila...groaznic...cu stare de voma. bb plangea din toti rarunchii. l-am plasat la ta-su, am baut un amarat de eferalgan(eu care inainte de sarcina luam ketonal forte)si am dormit o jumatate de ora. credeti ca e asa grav pt el o ceasca de cafea?voi nu beti deloc? ![]() 25 martie 2009 |
Aris, eu de cand ies la plimbare si mamaruta doarme in carucior, ma cinstesc cu cate o cafea la terasa
si alaptez exclusiv !Cateodata imi iau fara cofeina dar nu intotdeauna
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Monnvas spune:
Millie, multumesc pt raspuns. Imi pare rau ca ati avut probleme, eh, sa creasca pitica, asta e important! Cat despre afta... daca papa bine nu e afta, din cate stiu eu la afta ar trebui sa faca mofturi la mancare. Poate totusi da un coltisor...
Monica mami de
CRISTIAN
CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Aris, eu de cand ies la plimbare si mamaruta doarme in carucior, ma cinstesc cu cate o cafea la terasa si alaptez exclusiv !Cateodata imi iau fara cofeina dar nu intotdeauna Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Mrrrr... sunt furioasa ca's proasta!
De cateva zile beau la servici cate o bere fara alcool (iar azi doua), ca daca tot odihna ioc iar de lapte si galactogil mi s-a acrit, macar cu asta sa mai schimb gustul de apa plata pe care n-o suport nici cum.
Si, acum cateva minute idioata de mine afla ca berea fara alcool CONTINE ALCOOL! Pisicii masii de treaba... nu mai poti avea incredere in NIMIC pe lumea asta comerciala de doi lei in care traim.
Aparent berea fara alcool contine intre 0.05% si 1.5% alcool!
Sigur... otetul contine 9%, dar nu beau 500 de ml de otet pe zi!!!
Sunt furioasa...
pisigri spune:
Bine v-am gasit in noua sectiune a forumului !
Azi dimineata cind am citit ca ne-am mutat mi-au dat lacrimile. Deja incep sa fiu nostalgica, da' ma tin tare ca io inca un copil nu mai fac 
Am inceput de nu stiu cite ori sa scriu un mesaj azi si m-a ciriit pitica, asa ca... acuma am reusit sa i-o pasez oleaca Motanului, dar nu mai stiu la ce vroiam sa raspund. Deh, neuronu lehuz...
Asa ca ma multumesc sa va pup pe toate... si poate miine, daca e mai cumintica asta mica, mi-oi da si eu cu parerea pe unde o sa mi se para ca am ceva de spus
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Raaluca spune:
Nici nu stiu cu ce sa incep ...
As zice BINE V-AM GASIT LA SCUTECE!
dar si BINE CA V-AM GASIT LA SCUTECE!!!
Eu sunt tare intarziata dar de 2 ore citesc sa recuperez...
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui SimonaMami Sigur... otetul contine 9%, dar nu beau 500 de ml de otet pe zi!!! |

Uite-asa il inveti de mic, poate de-asta e asa cuminte Victor.

| citat din mesajul lui Raaluca Nici nu stiu cu ce sa incep ... As zice BINE V-AM GASIT LA SCUTECE! dar si BINE CA V-AM GASIT LA SCUTECE!!! Eu sunt tare intarziata dar de 2 ore citesc sa recuperez... |

Raaluca, totu-i bine, cand se termina cu bine.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Raaluca spune:
FELICITARI ANCA! 

Sa ai bebe frumos si sanatos!
Tot astazi parca sarbatorim 2 ghiocei
CRISTIAN (bebe de Monnvas) si MAYA ANDREEA (bebe de Saby)
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Sper ca n-am uitat sau incurcat ghioceii ...
ma uit sa vad lista cu sarbatoritii...
m-am emotionat rau cu mutatul asta ...
novus spune:
Fetelor voi la cate grade puneti apa pt baita ???
eu tot reglez la ea ba 37 ba 38 dar cred ca totusi nu prea ii place asa calda!!
Am pus si poze noi cu d-soara mea frumoasa cu ochi albastrii!!!!
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari