Ghiocei de Martie-Aprilie 2009
Raspunsuri - Pagina 17
georgyiuly spune:
Buna mamici de ghiocei cu scutecele!!!Sa le dea D-zeu sanatate, sa creasca mari si frumosi si sa ne umple viata de bucurii! 
Noi azi am fost la pediatru ca marti facem 2 luni,avem 5,350 kg.si 59 cm, crestem foarte bine...e bun lapticul lui mami!!!
Din pacate eu sunt iar racita(si luna trecuta la fel) si Giulia mea e si ea iar mucioasa.Noaptea e fornaita tare...dar si lenesa si nu se trezeste sa ii pot aspira mucisorii..asa ca stau si o pazesc toata noaptea.
Azi dimineata pe la 5 cand eu ii scoteam de zor mucisorii din nas...mi-a zambit asa frumos, imi venea sa o mananc!!!Si mai zambeste dimineata cand se trezeste...si cand sta la san ( cand se joaca/alinta).
Si ii place mai nou sa stea de vorba cu prietenii ei (clovnii de la carusel)si sa rada la ei!!!
Cum sa nu ma gandesc sa nu mai fac altul, poate un fratior???Am avut o sarcina frumoasa, nasterea acceptabila
, lauzia mai dificila( pt ca sunt singura).
Pupici ..bebelina da semne de trezire!!!
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/
georgyiuly spune:
Vroiam sa va intreb: cand incep bebelusii sa isi tina capul? si ce exercitii trebuiesc facute pt a-i incuraja?

georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/
novus spune:
Si eu mai vreau un bebe !!!!!
Tati e mai circumspect, dar o sa-i treaca !!!
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Raaluca spune:
Georgyiuli , am vazut ca deja incurajezi bebelusha sa ridice capul ... M-am uitat pe pozele cu Giulia si am vazut ca ai asezat-o pe burtica. Asta e una din modalitatile de a ajutra bebeul sa-si tina capul ( stimuleaza musculatura gatului). Totusi nu trebuie lasat nesupravegheat pe burta.
Pisigri am vazut ca ti-ai luat wrap. Noi avem sling (varianta reglabila, cu inele) si deja am exersat de cateva ori prin casa. Bebele sta bine si ii place. Asteptam sa nu mai fim amenintati de ploaie si sa ne lansam pe distante mai lungi.
Cum te descurci cu el ca mie mi se pare cam complicat sa legi un bebe asa mic in el... Parca daca e mai mare si il tii pe solduri sau in spate mai merge dar asa...
Ai reusit? Stiu ca poate sa para simplu dar ...
http://community.webshots.com/user/Raaluca
Raaluca spune:
pentru ca tot era vorba de bebe si eu mai vreau unul peste vreo 2 ani ...
sper sa ma mai tina nervii. chiar mi se pare dragut sa ai 2 copii (cel putin!!! noi suntem 3 surosri si e tare bine)
http://community.webshots.com/user/Raaluca
pisigri spune:
Raaluca,
miine imi ajunge wrapul prin posta, dar abia astept sa il incerc. Mi s-a parut ok pozitia aia, verticala, in fata - pozitia de baza cred. Din contra, aia in spate mi se pare greu de realizat, mai ales singura, dar fff practica pt mers la munte
- adica la sfirsitul lui august 

![]()
Dar promit sa spun ce si cum e...
Sincer, am decis sa imi iau pt ca pitica vrea in brate toata ziua, pe pieptul meu, si nu pot sa fac NIMIC. La plimbare copila mea nu doarme mai DELOC si la fel nu sta in carucior...plus ca mi-e aproape imposibil sa ies cu ea cu carutul singura...si sotul nu vine totdeauna destul de devreme de la job... Abia astept sa il testez miine, poate si la plimbare daca o fi vreme buna !
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
pisigri spune:
La capitolul copii - vreau sa adaug - am zi ca oricum mai asteptam putin sa vad ce ginduri are si sora-mea![]()
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Gaza22 spune:

Fetele sunt ff necajita. V-am spus ca fetita mea avea niste bubite pe fata. Dr de aici tot a incercat cu creme de reglare a tenului hidratare, ceai de spalat pe fata zicea ca nu vrea sa treaca la antibiotic. Da gaza mea s-a umplut acu ingrozitor pe toata fata. I-au aparut si pe nasuc si incet pe frunte. Uff copilasul meu frumos, ma doare sufletul si mi se rupe inima cand o vad asa. Acu am verificat prospectul la antibioticul (crema)pe care la recomandat si mi se pare ff tare. Plus ca inainte mi-a dat ceva ce parca era pe baza de hormoni si a fost mai rau. Am mers la alt medic sa cer o a doua opinie si dau de altul zice ca e alergie. Si Dr asta incepe sa ma ia pe ghicite ce mananc ca poate a facut alergie copilul, dupa ce a incheiat, ma ia cu ce beau (trebuie sa precizez ca astia de aici au o dieta ff diferita de noi si ff naspa) dupaia daca l-a pupat cineva si tot asa, eu incerc sa-i explic ca nu e vorba de asta, in fine daca a vazut ca am raspuns ok la toate zice ca nu ma crede ca ce mananc eu de raspund asa perfect si tot imi da ceva de alergie si o crema mustela pt fata.
Ideea e nu ca ma pricep eu mai bine dar alergie nu e pt ca e doar pe fata si se accentuaza la contactul cu pielea mea cand suge, doi s-au inmultit si extins pe zona fetei in urma aplicatiilor de crema de la primul Dr. Si daca ma gandesc bine au aparut imediat dupa ce am inceput sa folosesc scoicle protectoare (exact in zonele de contact ale pielii bebelului cu plasticul in urma transpiratiei.)Da ce credeti ca al doilea medic m-a ascultat. Acum gaza mea e plina aproape pe toata fata si mie teama sa nu se extinda si in alte locuri. In plus mai sunt si ff frustrata ca nu ma inteleg cu astia deloc in limba lor , ori am nevoie de un translator ori vorbim engleza dar ei au o engleza de balta si la chestii fine e ff greu sa ne intelegem. Vreau acasa la medici nostrii cu tot cu spaga lor si cu felul lor de a te expedia imediat da macar am cu cine ma intelege.

. Nu stiu ce sa ma fac. M-am hotarat sa merg maine sa iau crema cu antibiotic sper sa fac bine.
Aaaa si pe langa asta azi intradevar i-au aparut alte bubite pe corp (dar numai de azi, aseara n-avea nimic si parca nici de dimineata), nu arata ca cele de pe fata si intr-un fel il inteleg pe medic ca s-a gandit la alegie da nu m-a ascultat ca nu au legatura unele cu altele. Acu ma gandesc ca acestea sa nu fie de la lapte praf si intradevar sa fi facut alergie la laptele praf ca ieri ia-m dat mai mult, adica 3 reprize de 30ml completare, fata de odata intr-o zi si o data in alta. Nan i-au dat si la maternitate, numai ca simplu eu am hipoalergenic ca asa a zis doctorul. Plus ca s-a constipat.
Ce-i dau eu copilului meu sa manance ca titi meu nu produce suficient si ma doare sufletul sa o las sa planga de foame stoarce titi la maxim. Acu se agita si plage desi a mancat si de la mine si completare, ne-am jucat ne-am leganat dar n-are somn deloc desi ar trebui sa rupa dupa iesirea de azi. Off poate chiar ii face rau laptele Nan.
Nu mai stiu nimic si cad intr-o depresie urata de tot , noi in loc sa ne bucuram de primele iesiri in curte facem drumuri la medici. Si chiar ma gandesc ca au inceput sa o deranjeze si pe ea bubitele desi undeva acolo in mintea mea stiu ca nu e asa sau macar sper.
Scuze lungimea mesajului dar imi vine sa urluu in tara asta de prosti, si mi se rupe sufletul pt copilul meu. Deabia astept sa ajung acasa, sper macar sa-i treaca pana atunci. Nici macar poze nu pot sa-i mai fac

Mami de Gazii mica si frumoasa
1+
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 cat despre perioada de ashteptare pt bani, nu cred ca shefii sunt problema, si la noi am inteles ca iti vin prima data banii dupa vreo 5 luni. timp in care mananci dude, probabil in capul lor. ca sa nu mai zic cate drumuri trebuie sa faci. eu deja m-am enervat dar nu renuntz nici la 5 lei. asa! ca o data trebuie sa imi dea si mie statul ceva. apropos trebuie sa sun sa vad cand m-au programat sa ma duc sa ridic faimoasa suma de 150 lei. cica trebuie sa sun in 10 zile lucratoare nici mai devreme nici mai tarziu(am incheiat citatul) si sa ma prezint personal la caserie. pt cei 250 de lei bineinteles ca am alta data la care trebuie sa fac coada ![]() 25 martie 2009 |
Aris la mine banii i-a ridicat sotul ia vezi poate il trimiti pe el..(am dat inainte telefon desigur la fix 10 zile au venit )
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
aris26 spune:
gaza - bubitele astea sunt mici cat un varf de ac, iesite in relief si cu capul alb??
daca da atunci relax ca nu e nimic grav. ei au pielea sensibila se irita la contactul cu hainele, pielea ta...etc si se infecteaza cu microbii care exista in mod normal pe pielea noastra si a lor. trec cu antibiotic sau de la sine daca ii lasi sistemul imunitar sa isi faca treaba. nu o dor, nu o mananca...doar ca sunt uratele pt tine. noua ne-a recomandat fucidin. i-am dat de catev ori la inceput, acum nu prea mai face, sau face dar dispar singure in cateva ore.
pisigri - de la nandu ai comandat wrapul?
25 martie 2009