Ghiocei de Martie-Aprilie 2009
Raspunsuri - Pagina 15
rivali spune:
eu nu stiu e sa mai cred cu colicii. La Vlad am tinut regim strict fara fructe,cartofi,lapte,...si nu am avut parte de colici nici macar o zi.Am mancat paste,pilaf si m-am facut cat China in loc sa slabesc
Acum tot citind in stanga si in dreapta ca nu tine de alimentatie am mancat si eu cartofi , mere...nu am mancat varza,fasole,mazare... Am avut parte de aprox o saptamana groaznica in care de la 7 la 10 seara urla. Am incetat sa mai mananc in special cartofi si s-a linistit.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf Petrean, aDEVARUL e ca tu treb sa fii mama anului, ca numai cu gemeni si tot esti super mami, d-apoi 3! Sa te intareasca Dumnezeu si multa rabdare si sanatate scuze sunt cu pitika si scriu cu o mmmmmmanaaaaaaaaaa |
multumesc
asa e..sa-mi dea Dumnezeu sanatate...ca restul.le fac euAdevarul e..ca gemenii mei s-au ambitionat sa vina pe lume...desi in afara de mine si sotul meu nu i-a vrut nimeni. Toti imi spuneau ca nu ma voi descurca, ca nu voi duce sarcina, sa nu se vor naste normali..si uite..multumesc lui Dumnezeu am dus sarcina la termen, s-au anscut normali, fara probleme, cu greutate normala...si incet incet...ma pun si eu pe picioare..ca doar nu sunt prima mama cu 3 copii
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006POZE
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor, gata eu ma topeeeeesc!!!! ![]() ![]() ![]() puiul meu a inceput sa rada cu mine. nu grimasa aia de satisfactie pe care o facea pana acum in somn...nu, nu...zambeste constient. de obicei se distreaza cand il imit, el zice aga..eeee...zic si eu aga..eee si rade cu toata gura. mor mor mor!!! o sa ma dea la stiri, mama nebuna care si-a mancat copilul |
stai la coada ca eu l-am tocit pe al meu de o saptamana incoace. si sa nu-mi zica mie cineva ca nu rade constient ca nu-l cred. este tot o gangureala pe el dupa ce papa; il pun cu funduletul pe burta mea si sprijinit de genunchi cu spinarusa si vorbim si ne distram de mama focului.

. daca sta la tati in brate si apar si eu dupa o perioada si vorbesc cu el rade pe loc la mine- va dati seama ca totul se lasa cu muuuuulte pupaceli. 

si evident uneori cu jelit (ca incep sa plang ca bleaga de fericire cand il vad
)diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
aris26 spune:
petran - noroc ca eu am zis de la bun inceput ca nu cred in faza cu regimul. nu m-am abtinut de la nimic...poate doar de la varza si fasole...dar nu e timpul pierdut
. cat despre gemeni, cred ca asa au toate o logica si se aseaza asa cum trebuie...doar e vb aia: Dumnezeu iti da cat poti duce.
cat despre perioada de ashteptare pt bani, nu cred ca shefii sunt problema, si la noi am inteles ca iti vin prima data banii dupa vreo 5 luni. timp in care mananci dude, probabil in capul lor. ca sa nu mai zic cate drumuri trebuie sa faci. eu deja m-am enervat dar nu renuntz nici la 5 lei. asa! ca o data trebuie sa imi dea si mie statul ceva. apropos trebuie sa sun sa vad cand m-au programat sa ma duc sa ridic faimoasa suma de 150 lei. cica trebuie sa sun in 10 zile lucratoare nici mai devreme nici mai tarziu(am incheiat citatul) si sa ma prezint personal la caserie. pt cei 250 de lei bineinteles ca am alta data la care trebuie sa fac coada
25 martie 2009
petrean spune:
aris eu am zis de sefi...ca zicea ca din 8 aprilie abia ieri i-au dat actele..sau ceva de genul asta...
inseamna ca eu sunt mai norocoasa...si asa ma conversez mereu cu cei de la Directie si primarie prin e-mailuri![]()
sa nu va zic cate masini au fost ridicate din parcarea blocului meu datorita mie..ca m-au enervat ca-mi blocau toata ziua iesirea![]()
stii cum e cu banii de trusou si prima de nastere?dc nu mergi cand esti programat..ciu-ciu..nu ii mai vezi..asta e tara in care traim...din pacate
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
aris26 spune:
aaa scuze...nu am fost atenta. asta-i culmea dupa ce ca stai dupa organele statului sa mai stai si dupa patron...dezamagita![]()
tu ai mare noroc ca cei din reshita traiesc in anul 2009. sa ii vezi pei cei din capitala...cred ca nici nu stiu fetele alea sa scrie doua randuri pe calculator. sa nu mai zic ca nu au calculatoare(cel putin la 3) totul se scrie cu mana intr-un registru maaaare

25 martie 2009
aris26 spune:
hmmm deci sa sun neaprat sa vad cand sunt programata, ca doar am zis ca le iau si ultimul leutz la acre am dreptul, deshi o sa ma coste mai mult motorina la tancul de mashina al sotului(ca numai cu aia ma trmite, sa il stie el pe fi-su in sigurantza) din militari pana la poarta faur
25 martie 2009
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui SimonaMami Sasha mami, pe unde esti?! Nu te-am vazut de muuuuult! |
Am vorbi eu cu Sasha, e bine, dar e ocupata, doar e mama de 3 nazdravani.
Au venit "indienii" acasa si e prinsa acum, dar va trasmite salutari. 
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Am vorbi eu cu Sasha, e bine, dar e ocupata, doar e mama de 3 nazdravani. Au venit "indienii" acasa si e prinsa acum, dar va trasmite salutari. ![]() _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Multam de noutati Monica!
Eu crap aici la munca cu un calculator virusat pana'n gat (si n-am sa-i dau medicamente
Si mai si ploua si e frig, Victor motaie pe aci pe langa mine.
Plictisitor... dupa cum ar spune Eric.