Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

SCUTECELE ah ce frumoas suna!

Ayla m-ai topit cu site-ul acela "pt mami", iar muzika e curata alinare, bebelina mea rade cand ii pun melodia, ce sa mai e de belea. Stii cum se numeste, vreua s-o download-ez de pe retea. Multumesc.

Da pe burta e super ok, am pus-o cate 5 apoi 10 min si acum isi tine perfect capul, mai ales seara la masaj, e o placere si geme asa frumos, o si culc o ia somnul dupa ce face kkutza ca oboseste si eu langa ea, imi fac de lucru, mai calc mai cos maia sez niste chetsii prin casa, de respirat am trecut faza...bafta celor care inca au morcovelul bagat.

Eu deja ma gandesc ce olitza sa-i iau, deci asa era si cu suzeta k n-o primea dar dc insisti, sta si pe burta si pe spate, primeste si suzeta, insa totul cu moderatie si supraveghere.

Incerc sa nu uite de patutul ei de printesa desi ma topesc cand doarme langa mine pe saltelutza ei speciala. iN brate cand are asa chef sa se alinte dar dupa aceea ii reamintesc ca treb sa stea frumos ori in scoica ori intinsa ca sa nu se invete asa, caci tare greu e sa nu poti face nimik decat sa-ti rupa bratele, la al doilea copil ce facem cum ne impartim? Ei sunt si smekeri stati voi linistite.

Si eu am parte de 3 luni de asteptare, cu indemnizatia ..,ma-sii. mInunat!

Bineinteles ca ma bag si al un baietel, peste un an si ceva sa ma inteleg cu bebelina Ariana, sa fie diferenta de 2 ANI INTRE EI, si gata. Reamintesc ca am avut o sarcina minunata, copil cuminte papa si doarme colici mai pe caiet asa, insa lehuzie oribila, cu 5 fire, hematom, hemoroizi, iar probl cu sanii pe deprimau, insa la al doilea stiu ce treb sa fac. Inca nu vb despre protectii de mameloane si creme,,,deci sper sa imi pot alapta urmatorul pui macar 3 luni, ca tare simt nevoia,.

cam atat, va urmaresc cu drag, va pup, si ce daca ne mai contrazicem invatam intrebam dr, rudele alea alea si crestem, nu?

Cu netul am invatat si de peridurala si celule stem ,asa ca nu renunt usor la voi!!!

Ariana-Maria 2 luni jumatate si cute cute cute, ca na treb sa ne aratam bulanasele in vara avem numai party-uri!!!

http://www.flickr.com/photos/37464404@N08/3491680464/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

simonaasa stiam si eu dar daca am auzit ca ilinca ia dat biberon ca sa se duca efectul cafelei baute...am zis ca sunt eu mama denaturata. sincer mai prost(a) m-am simtit aseara ca a trebuit sa il abandonez la ta-su pana mi-a trecut capul. azi am baut o cafea jumate-jumate cu lapte. eu sunt mult mai bine si el doarme de nu iti vine sa crezi.
culmea e ca in toata perioada sarcini am renuntat fara probleme la cafea, e adevarat ca atunci ma odihneam super bine.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

bebe-strumf..de ce ai de asteptat 3 luni??

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

monique - merci mult
gata m-am mai linishtit cand vad ca nu sunt singura cafengioaica

petran - exact colici au oricum, macar asa avem putere sa facem ture cu ei prin casa. si la mine a fost groaznica durerea...vb ta...simteam ca explodeaza

25 martie 2009

Mergi la inceput

pey asa zise d-na care are privirea "calda" pe sub ochelari.
ca pe 8 aprilie am term alea 42 de zile.
si pana s-au facut hartiile de catre angajat meu am dfepus dosarul ieri.
deci e o lume minunata...plina de magarii

Mergi la inceput

Eu dupa experienta traita cu Andrei pana la 4 luni..am constientizat ca nu tine de mancare dc copilul are colici..sau e agitat..Am tinut un regim...de am ajuns sa mananc de revelionul 2007 cartofi fierti..si el urla 24/24...ca am umblat cu el si la neuropediatrie sa nu aiba copilul ceva la cap...plangea pana se invinetea..si dormea o ora din 24..si aia era sarbatoare..si doar in brate...
Toti m-au intrebat cum am avut curaj sa mai fac un copil..si mai apoi cum tin sarcina gemelara...nu mi-e frica ca vor fi la fel?Adevarul este ca dc gemenii erau cum a fost Andrei..cred ca o luam pe coclauri...ca om normal nu eramDar multumim lui Dumnezeu ca ei sunt cumintei..au colici normali ca orice copil...si putem sa-i crestem linistiti. Asa ca nu tine numai de ce mancam/bem..durerea lor de burtica

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

pey asa zise d-na care are privirea "calda" pe sub ochelari.
ca pe 8 aprilie am term alea 42 de zile.
si pana s-au facut hartiile de catre angajat meu am dfepus dosarul ieri.
deci e o lume minunata...plina de magarii

pai atata a durat la locul de munca sa-ti completeze niste hartii???cam neseriosi sefii tai
mie mi le-au completat pe loc..am avut "nervi"doar cu ITM..

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Fetelor, io va zic sincer ca ma voi gandi serios daca mai vreau bb2. Sarcina a fost OK, nasterea a fost OK, lauzia m-a terminat. Apropo, dintre cele cu nastere naturala, se mai confrunta vreuna cu incontinenta? Eu aseara... am scapat... fara sa tusesc/stranut. Nu mai spun ca de la hemoroid cam umplu WC-ul de sange. Natural am vrut, natura primesc!

Va si sa ne fim aproape si la scutece! Sincer, am inceput sa va visez noaptea

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

azi implinim 2 luni

Incearca sa faci zilnic exercitiile "pelvic floor", Kegel. Nu stiu cum e in Ro dar aici te toaca la cap cu ele si inainte de nastere si dupa. Saptamanal cand merg cu Saya la cantarit doar asta o aud pe asistenta...

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

da da KEGEL sa traiasca...datorita lor am avut o epiziotomie mica mica, un singur fir la exterior.chiar daca aveti sau nu probleme cu incontenetza trebuie sa le faceti ca nu se stie mai tarziu pe la 50-60 d ani.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Petrean, aDEVARUL e ca tu treb sa fii mama anului, ca numai cu gemeni si tot esti super mami, d-apoi 3!
Sa te intareasca Dumnezeu si multa rabdare si sanatate

scuze sunt cu pitika si scriu cu o mmmmmmanaaaaaaaaaa

Mergi la inceput