Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gigelica - si eu am o prietena care il culca doar pe burta de la bun inceput. mie mi se pare riscant pt ca se ridica si cand oboseste ii cade capul in diverse pozitii inclusiv cu fata in jos. pe burta nu il las sa doarma decat pe pieptul meu, asa ma simt stapana pe situatie. adevarul e ca asa se calmeaza mai repede, dar mai bine incercam cu saculetul cu sare calda

25 martie 2009

Mergi la inceput

ati observat ca m-am executat si am trecut data nashterii la semnatura

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Lucia, mie pediatra mi-a interzis categoric sa culc motanul pe burta. Interzis strict, absolut si fara drept de replica.
Tu din ce motiv te chinui sa-l faci sa doarma pe burtica?

La noi regula (si la Eric si la Victor) este (ma rog, la Eric a fost. Acum doarme fix cum are chef, evident ): dupa masa culcat copilul NUMAI pe parti, nu pe spate, nu pe burta. Dupa macar o ora, poate fi lasat sa doarma pe spate, iar pe burtica, niciodata in primele luni.

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Pai toate prietenele mele mamici imi spun ca asa scapa de durerile de burtica. Cu pediatra nu am discutat acest aspect.
Dar pana una-alta Pitonul doarme numai pe parti, sustinut la spate de o pernutza.

Deci...sa ma potolesc? Sa nu mai am initiative???

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

mami, tu faci cum vrei. Eu as intreba macar un medic, desi al meu a fost categoric in privinta asta. Din cate stiu eu, exista riscul mortii subite a bebelusului (Doamne fereste-ne de asa o catastrofa!!!). Daca il lasi pe burtica, eu in locul tau l-as supraveghea in permanenta...
Poate ca sunt eu prea prapastioasa, nu da cu parul!

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Doamne fereste, de ce sa dau cu parul? Nu de aia intru aici, sa vb cu voi? ca sa nu fac vreo cretinarie? Ca tare batura in cap mai sunt cateodata.

Oricum, la ce paranoica sunt (ca il verific pe saracul copilas din 30 in 30 minute ziua - desi am apartament semidecomandat de 2 camere si stau cu usile deschise, deci ii aud orice miscare, dar tre sa il vad cu ochii mie; iar noaptea din ora in ora ma duc langa patut sa verific daca e ok, daca respira, daca....) nu fac nimic de care nu sunt sigura 100% ca e ok pentru Piton. Imi place sa verific orice informatie din mai multe surse.

Il iubesc cu disperare, enorm, imi vine sa il musc.

De aceea il pup de nu se poate. Sper sa ii placa acest obicei al meu, caci eu sunt tare pupacioasa, iar tati nu suporta acest lucru. El ar fi vrut sa ne pupam la nunta si atat. Sper ca Victor sa imi potoleasca placerea de pupaceala.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Mersi fetelor..sunteti draguteEu consider ca toti copiii sunt frumosi, nu exista copil urat. In ceea ce priveste rasfatul meu de catre 4 barbati din casa..va trece vremea si va voi relataca nu scapati de mine

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Lucia..sa stii ca eu mi-am "educat"baiatul sa fie pupacios..tot din considerentele ca sotul nu e foarte pupacios..si acum toata ziua ar sta la pupacit.Alte prietene care erau mai "reci"cu bebelusii lor..au ajuns acum la 2, 3 ani sa se planga ca nu vor sa le pupe deloc copiii lor. ASa ca,..pupaciti-va bebelusii

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

fetelor, eu ma declar invinsa. nu pot fara o ceasca de cafea dimineatza. am incercat ieri sa nu mai beau...ca va auzeam pe aici cum ca i-ar face rau copilului. m-am ales cu cea mai mare durere de cap posibila...groaznic...cu stare de voma. bb plangea din toti rarunchii. l-am plasat la ta-su, am baut un amarat de eferalgan(eu care inainte de sarcina luam ketonal forte)si am dormit o jumatate de ora.
credeti ca e asa grav pt el o ceasca de cafea?voi nu beti deloc?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Aris..eu la inceput am baut fara cofeina..si au avut colici...asa ca am trecut pe cofeina..si tot au
eu tot la fel cu durerea de cap..dar nu asa subtire..ci imi explodeaza creierii dc nu beau o cafea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor, eu ma declar invinsa. nu pot fara o ceasca de cafea dimineatza. am incercat ieri sa nu mai beau...ca va auzeam pe aici cum ca i-ar face rau copilului. m-am ales cu cea mai mare durere de cap posibila...groaznic...cu stare de voma. bb plangea din toti rarunchii. l-am plasat la ta-su, am baut un amarat de eferalgan(eu care inainte de sarcina luam ketonal forte)si am dormit o jumatate de ora.
credeti ca e asa grav pt el o ceasca de cafea?voi nu beti deloc?

25 martie 2009

Aris, eu eram mare bautoare de cafea inainte de sarcina, dar am renuntat complet cu 3 luni inainte de sarcina si deocamdata nu simt nevoia sa o reiau.

Ieri insa la control, doctorita pediatra (care dealtfel este super stricta!) mi-a subliniat ca o cafea dimineata este absolut ok. Sigur... preferabil cu lapte, dar nu neaparat.

Asadar... eu in locul tau nu mi-as face mea culpa si as bea o cafeluta de dimineata. Daca pana acum bebe nu a zis nimic, nu a fost super agitat, nu iti face griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu beau dimineata cateva guri de cafea, din cafeaua sotului.
eu toata sarcina am baut una sau doua cafele pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare, fetelor!

Bine ati venit la scutece!! Va doreste o mamica tot de martie-aprile, dar 2008. La noi aproape toti puiutii au implinit un an, am vazut ca ati intrat la scutece si m-au coplesit niste amintiri placute...

Sa va fie ghioceii sanatosi si voiosi!!!

Mergi la inceput