Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
Aalina spune:
mama Irina ce i-au facut aia lui Andreiut. Bine ca la noi nu e cu imbaiatul. Si eu as fi vrut hainute albastre, dar albastru inchis mi-ar fi placut dar se pare ca hainutele de botez de pe aici is standard... Si nici altceva cat de cat nu am gasit prin magazine. Plus ca si financiar nu am vrut sa fac gaura in buget ca nu era cazul.
Acum avem bai la masina si cica poate ajunge la 2000
Ochila tuseste format demo sau zdravan? Sper sa nu fie nimic. Si mai sper tu sa te mobilizezi si sa iti revii. Din pacate numai singura poti face asta.
Eu l-am parat ieri aici pe Fabian ca se mataie si nu doarme si azi vad ca imi arata ca poate fi cuminte. Ce pacat ca nu il tine
Oxigen spune:
Dragele mele am fost iar la alt pediatru si acesta mi-a zis sa stau linistita ca nu are fata mea nimic. A zis ca e ea mai miniona si ca arat f bine si nu arat a copil slab. Daca vreti uitati-va si-n albumul nostru cu poze ca are si dezbracata si dati-va si voi cu parerea. Eu cred ca am si luat-o putin razna ca sincer m-am saturat de mers mereu la doctori si fiecare sa-mi spuna in felul lui.Nici nu stiu ce sa mai cred.Ieri mi-a zis doctora ca nu e de acord cu pediatra mea sa-i dau 4 pic de D3 pentru ca i se inchide devreme fontanela si nu e bine.Oare sunt eu nebuna?
Ce bine de voi ca nu aveti probleme.
Si pentru ca vorbeati de somn ma laud si eu cu Mariuca mea care doarme de la 19-20 pana la 23 cand papa dormind aproape ultima masa, apoi pana la 7-8 uneori si 9 dimineata doarme.
Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009
POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1
veronica75 spune:
Salut fetelor,
Am fost si noi ieri la controlul de 3 luni si raportam o crestere in greutate de 5.450 adik +1.200kg, talie 57.5 cu o crestere luna asta de 4 cm, si 39 cm la PC cu o crestere de 2 cm.Nimic spectaculos, totul in limite normale .
Sa stiti ca eu rar o cantaresc pe Alice, si nici nu am facut vreodata proba suptului. Daca vad ca nu plange si doarme normal, eu una nu ma agit deloc...si vad ca e bine.
Pentru ca am inceput sa ii mai dau laptic si cu biberonul, am observat ca are si ea perioade cand mananca doar 80 ml la o masa si tot nu m-am impacientat .
Deci fetelor, daca nu exista semne cu adevarat ingrijoratoare, eu zic sa fiti calme.
Despre somn, Alice doarme de la 21.30 - 22.00 pana dimineata la 4.00 cand papa si iar somn pana la 8.00. Dupa aceea papa, discutam, ne jucam si iar somn pana pe la 12.00 - 13.00, iar papa si ne pregatim de plimbare. Afara sigur mai prinde macar 1 ora de somn.
BB-ii vostri nu dorm afara????
Afara stam cam 2 ore venim papam si ne pregatim pt a doua runda de plimbare si gata. De la ora 19.00 abia daca mai atipeste 10 min pana la 21.30 - 22.00.
Eu zic ca e destul de bine ;
Sa stiti ca inainte nu era asa...cand avea colicii plangea fff mult si nu dormea mai deloc...eram si eu franta de oboseala...
Si acum mai are cateodata dureri de burtik, ca deja o cunosc, dar mai rar.
Am vazut o groaza de pozici frumoase cu licurici si mamici f frumoase. Sa fie de bine tuturor licuricilor proaspat crestinati
.
Miere - felicitari lui Aidan pt noua descoperire. Si Alice dimineata are pemparsul curat ;
Oxigen - Mariuca arata f bine , eu zic sa nu iti faci griji degeaba, e o dulceeee. Ai un PM
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png
iuliacris spune:
Oxigen, mie mi se pare ca arata foarte bine Mariuca ta, are si falcute si burtica, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. De fapt, eu m-am mai uitat si mai demult la pozele tale si mi s-a parut perfect dezvoltata. Bine ca ai gasit un dr. care sa-ti dea curaj.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
Oxigen spune:
Scutec curat dimineata? Al Mariei are o tona. Nu mai zic ce cacacioasa e.Uneori face in timp ce mananca sau face noaptea si dupa ce o schimb adio somn.O gaseste ganguritul si e tare vesela.Ce mi se pare mie ciudat e ca desi face moale se screme de-i ies ochii din cap mititica.
Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009
POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1
StelaPopescu spune:
aveti poze cu noi
http://picasaweb.google.ro/alexandrapanaghia/Alexandra#
mami de printesa Alexandra
veronica75 spune:
Stela - tu esti in poza???? mai da slabe mai sunteti eu mai am de dat jos 8 kg si parca cresc in loc sa scada ;
Oxigen - multumesc;
Alice intradevar se trezeste cu scutecul curat, dar in timp ce papa dau dupa ce papa face asa de mult ca intodeauna da pe dinafara ca trebuie sa o spal si sa o schimb integral.
Si ea se screme f tare si face moale.
Hai pup fetele si licuricii, noi plecam afara.
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png
StelaPopescu spune:
da veronica cea blondutza sunt eu, am avut 25 kg plus in sarcina si mai am 8 acum de care trebuie sa scap
mami de printesa Alexandra
Porumbita spune:
daiopri nu a iesit bine biopsia? de ce nu mai vii in Ro?
miere sper sa nu ai prea mult de modificat
irina fruntea sus!!
alinuk martea si joia sunt la munca; dc va vedeti miercuri incercam sa venim si noi desi e cam departe Herastraul; poate facem si noi ca fetele de la noiembrie decembrie; ele se vad odata pe luna, in diverse parcuri prin rotatie sa poata toata lumea veni (ultima data am inteles ca au fost 11);
Ariya cele mai bune preturi la vacinuri le are help netul
dark in ce consta ceremonia aceea pt nume?