Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pentru saptamana viitoare miercuri sau joi ma gandeam la o plimbare in parculetz cu piticii

Alina1976 spunea ca vine, Flowerbee pt tine e ok Herastraul?

Irina tu??? hai la apel!

zi faina mamici de licurici

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bebelusi, Aryia, cat timp dati Ca la bebe, o luna si apoi pauza (cat- 1 luna sau 2 sau 3) sau in fiecare luna cate 10 zile si pana cand, pana la un an?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Bebelusi,nu mi-ai scris pretul!pe infanrix am dat 250

acum am dat telefoane pe la farmacii,iar pretul variaza de la 317 la 372 de lei!astia-s nebuni!ce diferente,frate!mai caut si va dau de stire!pup

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

Buna dimineta la toate fetele, haideti sa va povestesc pe scurt despre noi.
Am nascut la 36 de saptamani cu cezariana de urgenta pentru ca bebita mea nu a mai vrut in burtica la mami si nu a stiut sa se aseze pentru nastere, a venit cu capul pe spate si doctorului i-a fost frica sa nu se intzepenasca. Dupa un travaliu de 5 ore in care am fost lasata singura in sala de travaliu si la fiecare contractie ajungeam la lesin cand a fost sa imping au constatat ca nu pot naste normal si mi-au facut cezariana. Din cauza scaderior de tensiune pe care le-am avut in timpul travaliului fara ca cineva sa ma vada bebita mea a avut nevoie de oxigen si a primit nota 7, in fine am avut parte de un doctor foarte dedicat muncii sale si mi-a facut o adevarata opera din taietura si m-am recuperat super repede. Bebita a avut 2700 kg si 48 cm au tinuto la terapie intensiva si 2 zile nu am putut sa o vad . Acum avem 4 luni si 2 saptamani (am uitat am nascut pe 23 decembrie)si 7500 kg si 78 cm, papm formula exclusiv si suntem foarte fericite dormim de la 22 la 6 dimineata dupa care mai dormim 3 ore pana pe la 9, in timpul zilei doarme destul de bine, programul asta si-la facut singurica de vreo 2 luni.
Hai ca m-am intins ....

24+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

78 cm,!!!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Hai ca am ramas cu semnatura de gravi.

mami de printesa Alexandra

Mergi la inceput

da ingrid, in visele mele 78, se pare ca dorm pe mine am vrut sa spun 68 cm

mami de printesa Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumesc fetelor.Nu am mai intrat ca am asa o stare...oboseala+maraiala lui Andrei +dor de codru verde...da ati dat iama in mine de azi dimineata si m-am sculat.Plus ca ...Aalina ce planuri sa faci cu astia mici ca acum tuseste!!!!dc raceste de a binelea puteti sa ma dati disparuta plec la balamuc

deci al meu se trezeste la 2 la 4 si la 7 mereu si dintotdeauna si dc mai aud de somn non stop mooor

asa...si in plus ziua maraieeee, vesnic, dc plec din raza vizuala mmrrr+dupa max 5 min urlet!si frigiderul e gool si hainele mi s-au decolorat p balcon de cand le-am uitat acolo.Noroc ca s ale mele!

deci si eu vreau relax dar nu am nici mama, nici bona , nici macar vbe bune, in plus ai mei se cearta zilnic si suna la noi la ce ora le convine sa vina cineva sa i desparta.Si cum nu se duce nimeni se cearta intr-una

Si a fost fain la botez, ca la nunta am dansat ...dar a ttrecut.Pun linkul la semnatura.va pup si..multumesc.Macar voi ati obs ca nu mai sunt.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ariya iarta-ma Rotarixul cu 300 sau 300 si un pic la Help net si Infarix cu 305
Fetelor eu calciu pana acum i-am dat in fiecare luna pentru ca asa a zis medicul dupa fiecare control. Eu o sa merg cu el o data pe luna la control in continuare pana la 6 luni si vedem ce ne mai zice. Nu mi-a zis sa ii dau un an, mi-a zis sa ii dau in luna in curs. Oricum noi suntem cam lungani, crestem repede cred ca de-aia ne da. Aveam 66 cm la 2 lunite si 3 saptamani, acum cred ca are vreo 67

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mda , gata si cu linkul.
Apropo si mie imi plac hainutele lui Fabi desi eu l-am imbracat pe Ochila altfel.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput