Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
DarkBendis spune:
Stela, puiuta ta este tare dulce.. si tu esti slaba... de-unde mai vrei sa mai dai jos ?
Noi ne trezim cu scutecul ud "bine" ... dar "treaba mare" nu face noaptea deloc, doar dupa prima sau a doua masa de zi. Si trebuie sa fiu atenta sa-l verific si sa-l schimb, ca e musiu nu-l deranjeaza prea tare, nu zice nici "pas". Iar la capitolul "cum e caca lu' bebe" completam si noi: moale si galben, uneori verzui (MisterMister e tot alaptat la san)
Daiopri, *big hug* si multe urari de sanatate, sa se rezolve problemele.
Irina, daca "cei mari" se cearta, nu e locul copiilor sa-i impace. Lasa-i pe parinti cu ale lor, sunt totusi majori si vaccinati - voi le aveti pe ale voastre si nu va e usor cu bebe mic. Sanatate multa la Andrei
Veronica, si noi suntem la fel. Daca bebe papa, doarme, uda scutecele si nu plange de foame, eu il las in pace si nu ma stresez cu greutatea. Joia viitoare mergem la vaccinul de 4 luni si o sa vedem atunci cat trage la cantar (ca oricum cantar acasa nu avem - si-i mai bine asa)
Selene, mergi totusi la controlul de dupa nastere - sa fii tu sigura ca totul e OK.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Anuc spune:
Asaaa...am fost sa le fac poze ptr pasaport piticilor. Au iesit super, numai ca la Filip se vede si mana mea care-l sustine...asta e..nu se putea altfel.
Am vazut poze cu o printesica a Stelei si una a lui Oxigen. Parca mai vreau si eu o fetita..sunt asa scumpe mici si in rochite.
Oxigen, arata f bine fata. Bine ca te-ai mai linistit. A mea are 4 ani si e o slabanoaga, are 2 bete in loc de picioare...asa e felul ei.
Irina, analizam pozele de la botez pentru inspiratie. Mi-a placut fff mult lumanarica. A! Si am recunoscut doctoresele de la Gomoiu . Este una tare frumusica si draguta, brunetica, cu coada la spate. Poti sa ma bati ca nu mai stiu cum o cheama, aveam si nr dansei de telefon. Mi-a placut de cand am intalnit-o prima oara.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
DarkBendis spune:
... na ca am apasat butonu' gresit si s-a trimis mesajul inainte sa termin de scris
Oxigen, eu m-am uitat la poze si mi se pare bine dezvoltata Mariuca ta... si tare frumoasa.
Miere, sper sa ai cat mai putin de modificat la lucrare, sa scapi de grija asta odata!
Porumbita, e vorba de o ceremonie non-religioasa/fara elemente specifice doar unei anumite religii, in care "il prezentam" pe bebe familiei, prietenilor, elementelor din jurul nostru, motiv pentru care va avea loc in Lynn Park, pe o pajiste langa rau. In familia sotului aceste ceremonii au devenit deja traditie. Nu exista reguli fixe, ceremonialul in "scriem" noi impreuna cu nasii spirituali ai lui bebe, "the guardians", cine doreste poate spune o poezie, o rugaciune, un cantec, iar in final fiecare dintre cei invitati ridica pocalul si face o urare pentru bebe, pentru familie, pentru viata Si bineinteles, dupa ceremonie va urma o mica petrecere... inca nu ne-am hotarat daca vom merge la restaurant sau vom face un bufet/barbecue la noi in gradina.
Veronica, bebe mai doarme afara... dar doar daca ne miscam... deci ne plimbam din greu pe alei prin parc... sau prin cartier... am ajuns sa cunosc toate pisicile si cateii din zona
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
StelaPopescu spune:
am facut si noi vaccinul de 4 patru luni infarix si am facut si rotarixul dupa care nu stiu daca are vreo legatura sau nu dar a inceput sa aiba si cate 4 scaune pe zi(nu foarte mari, cate un zmac) in conditiile in care noi am folosit pana acum supozitoare la greu aproape la fiecare 2 zile. La vaccinul asta nu am avut probleme, i-am dat nurofen inainte si dupa dar la primul i-am dat supozitor paracetamol si nu a avut niciun efect, a facut febra 38, a fost maraita timp de doua zile.
Urmatoarea doza de infarix este peste 30 zile minim si pana in 6 luni.
mami de printesa Alexandra
rein spune:
Ingrid70, parca povestesti de primul meu baietel. E adevarat ca atat cat a papat la san, 5 luni, a luat 1,5kg pe luna dar manca la 2 ore iar eu ajunsesem la 49kg.
Ariya, eu am intrat pe helpnetpunctro la produse si rotarixul e cu 328, asa ca e bine la centrofarm.
Fetelor mie mi se pare buna ideea de la helpnet (nu fac reclama, de orientare numai) sa puna produsele si preturile mai ales ca pot avea stoc vechi la un articol si diferenta de pret fata de acelasi produs dar cu o intrare mai noua la alta farmacie tot de la ei sa fie de cateva sute de mii. Merita verificat cand luati ceva si pe site-ul lor, s-ar putea sa aveti surprize.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa.
Dark ce frumos obicei cu numele!
StelaPopescu spune:
eu tot de la helpnet am luat rotarixul si am dat 311 lei de la 328(am folosit cardul de reducere, tot e bun la ceva)
Anculet spune:
Hi!
Venim de la controlul de 3 luni avem: 6400 gr si 62 cm.Este foarte bine dospita.Calciul gluconic mi-a zis sa-i dau de la 4 luni,apa am voie sa-i dau,iar legat de diversificare mi-a zis ca abia dupa 6 luni (copii care se dezvolta bine,incep diversificarea mai tarziu,asa mi-a explicat).Bine ca nu mi-a zis sa incep diversificarea in clasa I .
Oricum fiecare isi cunoaste copilasul bine,si are incredere in propriul instinct.
Va pup,astept sa se insenineze ca sa iesim la plimbare
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
cami_antonia spune:
fetelor noi facem caca mereu verde ... de ce oare??? alaptez exclusiv ... si ne chinuim sa facem o data pe zi sau la 2 zile ... si atunci stimulata ... azi a fost prima data cand a facut singurica ...
irinac nu te mai gandi la altceva sa iti pierzi laptele .... iubeste-ti si creste-ti copilul ... e cel mai important ... Dumnezeu le aranjeaza pe toate celelalte in timp ... eu vreau sa ii dau de sambata eferalgan la fata preventiv ... e ok??? te rog sa imi rasp daca poti ...
Camelia
Selene_Bunny spune:
Dark, io m-as duce, da' nu prea ma lasa Daria... Adica intai tre' sa rezolv sa stea cineva cu ea... Azi si-a dat peste cap programul de somn, n-a dormit mai deloc la amiaza (adica de la 13 incolo), si a adormit acum, de vreo ora...
Cu copilul asta nu prea stii la ce sa te astepti, doarme, nu doarme, ii e foame, nu-i e foame, vrea in brate / vrea schimbata / vrea joaca...
In plus, biberonul nu i-l stie nimeni face, numai eu, si nici n-am incredere in altii, la faza asta...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anculet Hi! Venim de la controlul de 3 luni avem: 6400 gr si 62 cm.Este foarte bine dospita.Calciul gluconic mi-a zis sa-i dau de la 4 luni,apa am voie sa-i dau,iar legat de diversificare mi-a zis ca abia dupa 6 luni (copii care se dezvolta bine,incep diversificarea mai tarziu,asa mi-a explicat).Bine ca nu mi-a zis sa incep diversificarea in clasa I . Oricum fiecare isi cunoaste copilasul bine,si are incredere in propriul instinct. Va pup,astept sa se insenineze ca sa iesim la plimbare fetele vesele Alexandra Maria- 02.02.2009 |
pai te-a sfatit f bine pediatra...