Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa, la plimbare nu iesiti?
In afara intervalului orar 11-5 cand este total nerecomandat sa scoti copilul afara (mai ales acum vara), eu cred ca v-ati distra si recreea grozav la o plimbarica dimineata si una seara (si uite asa se mai duc 3-4 ore)

Si am uitat sa adaug Oxigen, ca Mara mi se pare un copil absolut normal, dezvoltata ok.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

iesim,drept doar 1 dta pe zi
poate ar trebui sa merg si dimineata si seara!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

spalat , mufat, plantat copchilu in pat...acum asteptamsurprize surprize, mai doarme???ca tocmai s-a trezit...

Daiopri mama curajoasa!ce frumos e pisoiul!si motanul, dar pisoiul este delicios.

Cris30 Daria mi se pare ...f avansata ca "apucaturi".Bravo mami, imi place privirea ei este o dulceata!

Corina, ce botez fancy ati avut si voi!fff faine pozele si cu "caditza" ornata cu irisi, mi-a placut, f frumos!

Micola, Alexutzul tau e de coma, e un dulce si are asa o privire matura!!!Ca un om mare

Bee ti am zis oare??ce fumos totul la voi la botez, tu o finuta si o draguta , iar sotul tau f tonic.De Alexia nu mai vb ea e cea mai dulce!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Aveti dreptate , eu sunt obsedata cu mancatul si latul in greutate.Trebuie sa-mi revin.Acum sunt intr-o pasa mai proasta dar cat de curand o sa-mi revin.Trebuie, pentru Maria si Alex, minunatii mei copilasi. Voi sa nu va suparati pe mine chiar daca uneori poate spun ceva aiurea.
multe pentru voi

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Seara buna!
gata si eu cu treburile pe ziua de azi. Ioana e la bunici, vine maine, Filip imbaiat, papat, dormit.

Dark, sper sa fie de acord astia de la Politie cu poza in care se vede mana mea. asa zicea tipa de la studioul foto, ca se accepta la copii asa mici. Foarte interesant suna ceremonia de numire.Mi se pare simplu si din suflet, asa cum ar treui sa fie.

Miere, tu (voi) parca sunteti din filme...alea americane . Cel putin asta e imaginea pe care am avut-o cand am citi despre voi in curtea campusului si cand am vazut pozele de la ocean. Felicitari ptr graduare!

Oxigen, acum ma iau eu de tine. nu mai compara copiii. Mi-a luat-o Miere inainte si ti-a zis f bine. Conteaza f mult daca un copil se naste cu 3kg sau cu 4, daca e mai mancacios sau mai lenes, etc. Filip s-a nascut cu 3100, iar acum la 3 luni si o saptamana are 6 kile. Daca-l compar cu Aidan sau cu Miguel...imi iau campii, ma duc si ma impusc. daca nu-l compar, vad ca stam ff bine. Doctora mi-a zis ca avem mai mult cu vreo 500 gr decat ar fi trebuit sa aiba.
La fel si cu performantele. si eu fac greseala sa-l compar cu Ioana (din ce-mi aduc aminte) si nu fac bine deloc. fiecare are ritmul lui de dezvoltare. Daca un bebe ridica jucaria la 2 luni si altul la 3, nu inseamna ca unul e mai destept si altul mai blegut/prostut.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

alinuk martea si joia sunt la munca; dc va vedeti miercuri incercam sa venim si noi desi e cam departe Herastraul; poate facem si noi ca fetele de la noiembrie decembrie; ele se vad odata pe luna, in diverse parcuri prin rotatie sa poata toata lumea veni (ultima data am inteles ca au fost 11);

Porumbita atunci miercuri sa fie!
pentru mine e ok si daca e sa ne vedem, din partea mea cu cat mai des cu atat mai fain
La mamicile din gashca lui Teo ne vedeam aproape zilnic de cand daduse caldura..pana hat spre septembrie. Nici nu ne mai dadeam telefoane, stiam ca am duc in Cismigiu si gasesc o gashcutza acolo. Ne strangeam la terasa Monte Carlo de pe lac... si acum chelnerii de acolo ma cunosc si pe mine si pe Teo

..Cismigiul era sa zic cumvain centru si se venea din toate directiile, ar putea fi o solutie..

eu vin cu catel cu purcel, cu copii cu bona indiferent unde, suntem dornici de iesiri si de socializari

da, Alina daca vine si Bee si pt ea e ok in Floreasca, acolo sa fie!

asadar, intalnirea miercuri, in parcul Floreasca -la locul de joaca pt copii - in jur de 11!

alina1976, porumbita, bee, alinuk

e ok,care se mai inscrie in lista?

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

A! Si eu am pus cantarul in cui. Nu-l mai cantaresc pe bebe decat o data, maximum de 2 ori/luna. Altfel ma depresez cum am facut luna trecuta cand a luat numai 250 gr in 20 zile. In schimb luase bine in primele zile ale lunii.

Eu sincera sa fiu nici nu stiu la cate ore papa bebe, nu ma uit la ceas. Cand incepe sa se maraie, il pun la san. Papa si la 2 ore si la 4 daca stam mai mult afara. Inca nu i-am facut program de masa. O fi bine, n-o fi, eu tot cu san la cerere sunt. Poate de la 4 luni sa fac ceva in sensul asta.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ei, am venit si noi acasa de la childminder. Am semnat contractul provizoriu, vom incepe din octombrie asa ca suntem cu o grija in minus. Si cu niste bani in minus, adica "depozitul" pe o luna (£115 lire/saptamana x4) dar asta este. Lynn s-a aratat foarte incantata de MisterMister, bebe i-a zambit frumos si i-a stat in brate incantat, noua tipa ne place mult, sper sa fie totul bine. Din iulie o sa incep sa-l duc pe la ea cateva ore pe saptamana, sa se obisnuiasca unul cu altul, sa-l cunoasca si ceilalti copii (vor mai fi 2 fetite cu el, dar ele sunt mai mari, una are un an si un pic, cealalata aproape 3 ani) ... si mai ales sa ma obisnuiesc eu cu ideea ca altcineva poate avea grija de el (cred ca asta va fi partea cea mai grea )

Ce va invidiez ca va puteti intalni in parc! Neaparat o sa iau si eu legatura saptamana asta cu o tipa care "conduce" un baby-group chiar langa noi, de saptamana viitoare sa mergem si noi acolo.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Azi Aidan a gustat prima lingurita de cereale cu lapte. Si i-a placut! Ba chiar s-a servit de unul singur:)) dovada aici:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1" target="_blank"> Prima lingurita de cereale cu lapte, un succes total:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Aidan e nemaipomenit

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput