Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!
Nu prea mai am timp sa si scriu, ca de citit va citesc zilnic.
pe toate.
Miere felicitari pt graduare si sa-i fie de bine lui Aidan lingurita cu cereale 
Dark ff interesanta ceremonia pt nume. Este ceva facut din suflet si cu suflet. 
Aalina fff frumos costumasul lui Fabi pt botez 
IrinaC sanatate lui Ochila 
A avut parte de o balaceala pe cinste la botez 

Eu dau calciu 10 zile pe luna, in fiecare luna. Dariei i-am dat pana la 1 an si 8 luni si vigantolul la fel.
Oxigen ff frumoasa Maria si arata ca un copil perfect din toate punctele de vedere.
Si Klarineta mea mai face kk verde si e hranita mixt, dar nu ma mai strese, atata timp cat ia bine in greutate. ![]()
Lisa cam tot asa ne distram si noi, dar noi mai avem un atu in plus, o avem pe Daria care mai intretine atmosfera
, ca nu cumva sa ne plictisim 
In seara asta dupa ce ne-am intors de la cumparaturi s-a urcat in picioare pe canapea si a cazut in cap
Am tras o spieretura
A plans doar un pic, sper sa fie bine 

Despre dormit si noi dormim noaptea. Se culca pe la 22 si se trezeste la 6, papa si somnik cam din ora in ora, pana pe la 8-9. Acu de la vaccin se culca la 20 si se trezeste pe la 5-6, cu un chef de vorba si de joaca...
dar o pacalesc cu tzitzi![]()
La multi ani!
licuricilor care au implinit lunite zilele astea
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari! 
Oana_vr
cu intarziere. ![]()

O noapte linistita sa aveti!
Ca m-am intins....

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
cris30 spune:
Iry 
ce serios sta el acolo, se vede ca ii place, bravo ati inceput bine.Imi plac linguritele care le ai ca te avertizeaza daca papa e prea hot, avem si noi la fel.Felicitari pentru teza
.
Irina multumim pentru aprecieri
.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
miereamara spune:
Cris, habar nu aveam ca linguritele astea te avertizeaza dc mancarea e hot. Cum? Se inroseste ceva? Ca asa am la o ratusca pe care o pun in cada si i se inroseste fundul dc e apa prea fierbinte.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
bebelusi spune:
Lisa noi iesim afara de la 11 la 17 asta pentru ca inca nu este soare daunator. Daca stam toata ziua in casa, pe langa somn, papa, joaca singur in patut, dimineata facem gimnastica, la pranz ii cant cantecele si dupa amiaza ii citesc povesti cu intonatie, ii place la nebunie. (aici tati e talentat, el e cu povestile)
Miere felicitari pentru teza si pentru Aidan, e un dulce.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Patricia sa stii ca soarele e la fel de periculos fie toamna, iarna, vara sau primavara. Vara il percep noi ca fiind mai periculos fiindca este cald, dar razele alea periculoase ne afecteaza indiferent de anotimp si concentratia cea mai periculoasa este in intervalul orar 10-4 dupa amiaza.
DarkBendis spune:
Miere, duble felicitari azi: o tura pentru graduation-ul din toamna si o tura pentru prima lingurita de cereale ale lui Aidan. E tare dulce puiutul 
Gadget alert! Lingurite care se inrosesc daca papa e prea fierbinte? Unde unde ce si cum, ca si noi vrem 
Ada,
frumoaselor tale! Bine ca nu s-a lovit tare la capsor Daria 
Mai, vad ca toti bebeii iau calciu, Vigantol, vitamine... noi nu luam nimic
Am intrebat pediatrul si a zis ca numai dupa 6 luni ne da vitamine 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Dark, nici noi nu luam nimic
.
cris30 spune:
Linguritele sunt putin cauciucate si colorate.Daca mancarea este prea calda ele se albesc.Vad ca tu le ai de la gerber, ale mele sunt de la muchkin, dar cred ca au acelasi sistem.Poti face proba cu apa fierbinte.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
miereamara spune:
Nu am stiu. Dar le-am facut proba si ai dreptate.